1. FieriPostuar mė parė nga SuiGeneris
2. Armene
3. Formalisht ne 1968, megjithese nuk mori pjese qe ne 1962.
1. FieriPostuar mė parė nga SuiGeneris
2. Armene
3. Formalisht ne 1968, megjithese nuk mori pjese qe ne 1962.
Ohu nuk shtyhet keshtu...i gjen populli pyetjet tak fak(Ajo pyeta per Kuēoven gabimisht kishte dy pergjigje me duket)..Nejse e thashe une, ai/ajo qe i gjen e di vete...dmth e pershendes
Peytja e 3-te gjithshtu mese e sakte.
Lioness ke rradhen per pyetjet, ti besh cilesore si pergjigjet...
Pershendetje. SG
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Kush eshte autori i "Djemt e rruges Pal "
1) ZHyl Vern
2) Gaqo Bushaka
3) Zhak Molnar
4) asnje nga te me sipermit .
4) Asnje, Frank Molinari.Postuar mė parė nga Taulant _NYC
E di ca ik dil pak jashte , mer icik ajer te paster se s'ka lezet tema keshtu.
Gjeje kete po deshe : Kemi nje mullar me barr , aty eshte nje lop e nje gomar kush e hengri barin i parri lopa apo gomari .
Ore, Taulant, me mua e kishe? Cfare bera mo? lolPostuar mė parė nga Taulant _NYC
Me shkence, gomari e ha barin, lopa e pertyp, e mban ne goje.....lol! Pa shkence, na e thuaj ti....hahaha
Kur them une...s'me beson njeri, jane te gjithe t'rrezikshem keta shqiptart, dhe ato shqiptaret me keq akoma, si xhind jane per pyetjet marshalla![]()
Jep opsionet per pyetjen e Mullarit dhe shife po se gjeten
Lioness po presim pyetjet ne...do marrim hakun
Mirulexofshim.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Postuar mė parė nga Taulant _NYC
Delia
Suigeneris ki kujdes, se lioness eshe e rrezikshme![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
,
1)Alba hyn me nje shporte me veze te fresketa ne kuzhine . E ema e pyet :
Sa veze ke ne shporte . Ajo i pergjigjet : Dy te tretat qe kam ne shport jane te barabarte 5 me shume se gjysma .
Sa veze ka Alba ne shporte ?
2) Sa vjec eshte babai jot , me pyeti nje dite nje shok ! Une ju pergjigja : Kater here sa jam une . Ai pyeste prap sa vjec je ti ? Une ju pergjigja : Vllai i madh Xhemali eshte 20 vjec , vllai i dyte Xhaferi eshte 17 , motra e vogel Sanija eshte 11
vllai i trete Samiu eshte 7 dhe vllai i fundit fare Ganiu eshte 5 . Tani nga mosha e ketyre te gjithve une jam nje e pesta .
Sa vjec eshte babai ?
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Krijoni Kontakt