Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    I shkreti Mahmut Jihadi Maska e LONDON-TIRONC
    Anëtarësuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    Citim Postuar më parë nga R2T

Deri atehere "Jevgu mbetet jevg"....

lol..

Jo me larg se dje ne mjes,vjen Sudanezi ne pune me syrin e nxim.''Kush ta paska zbardh synin..?''- e pyt nje irlandez.Ca fillun tu qesh.U hudh i tjeter:- Ka dash me fillu ''Mating Season'' por me sa duket e paskan genjy instinktet..!! Sudanezi filloi tu fol percart...permendte ligje e kode etj etj,dynjaja qeshte..

M'erdhi keq deri diku se esht i stervit mir.T'pakten nuk ''t'kafsho''. lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga LONDON-TIRONC : 12-04-2005 më 18:51
    Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
    Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar më parë nga LONDON-TIRONC
    lol..

Jo me larg se dje ne mjes,vjen Sudanezi ne pune me syrin e nxim.''Kush ta paska zbardh synin..?''- e pyt nje irlandez.Ca fillun tu qesh.U hudh i tjeter:- Ka dash me fillu ''Mating Season'' por me sa duket e paskan genjy instinktet..!! Sudanezi filloi tu fol percart...permendte ligje e kode etj etj,dynjaja qeshte..

M'erdhi keq deri diku se esht i stervit mir.T'pakten nuk ''t'kafsho''. lol
    Rracismi nuk ka brirë! Po si mund të akuzojmë Grekët apo Italianët se janë rracista kundër nesh kur ne jemi për vete rracista? Si mund të kërkojmë të drejtat tona në botë, kur ne i shkelim me këmbë kur është puna për të tjerët? Nuk di çtë them, Zoti na mëshiroftë!
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga liveintwoplaces
    Rracismi nuk ka brirë! Po si mund të akuzojmë Grekët apo Italianët se janë rracista kundër nesh kur ne jemi për vete rracista? Si mund të kërkojmë të drejtat tona në botë, kur ne i shkelim me këmbë kur është puna për të tjerët? Nuk di çtë them, Zoti na mëshiroftë!
    Living, ti po ngatron racizmin me diskriminimin. Greket dhe Italianet nuk jane rrace e ndryshme nga ne, keshtu qe nuk mund te jene raciste. Shqiptari nuk ka dallim fizik nga Greku apo Italiani. Kjo qe permend ti eshte diskriminim. Diskriminimi dhe Racizmi kane shume dallime.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga fraction
    Toleranca shton numrin e njerëzve në Tokë, gjë që shkakton shndërrim të gjendjes së natyrës në mjedis të papërshtatshëm dhe të papëlqyeshëm për mua. Toleranca nuk është rruga për t'u ndjekur, por rruga për t'u përndjekur. Unë mbështes të gjitha ideologjitë që sjellin vdekjen e njerëzve që s'më interesojnë mua dhe që ruajnë natyrën në gjendjen që unë përcaktoj se është e saktë dhe përmbush kushtet për jetesën time. Idetë e tua janë të degjeneruara.

Të lejohet përhapja e feve si dhe e ideologjive të tjera që ndjellin vdekje në mënyrë që të zvogëlohet numri i njerëzve në Tokë. Fillo ti i pari. Tolero idetë e mia dhe vrit veten!
    Pesë për sinqeritetin, tjetra s'të vlen hiç më tepër se ideja e eminem yo për zhdukjen e racizmit. Dy ide të kundërta me "peshë" të barabartë.

Citim Postuar më parë nga fjollat
    Pesë për sinqeritetin, tjetra s'të vlen hiç më tepër se ideja e eminem yo për zhdukjen e racizmit. Dy ide të kundërta me "peshë" të barabartë.
    Unë mbështes të gjitha fetë si islamizimi, krishterizmi, jehovaizmi, judaizmi dhe të tjera ideologji të ngjashme që rekrutojnë mish për top. Aderentët e këtyre ideologjive të vdekjes janë a-posteriori ose bagëti për therje, ose mish për top.

Inteligjenca mesatare e ithtarëve të tyre është nën homo-erectus, kështu natyrisht që përdorimi a shfrytëzimi i kësaj specieje, me pasojë imediate vdekjen e tyre sa më të shpejtë apo neutralizimin e efektit të tyre shkatërrues mbi natyrën e Tokës, është diçka që duhet mbështetur dhe avancuar.

Nëse ti ke problem me faktin që fetë duhet të përhapen sa më shumë të jetë e mundur dhe të rekrutojnë sa më shumë specie të tilla që të jetë e mundur, duke pastruar njerëzimin nga sub-homo-erectus që hanë gjepurat e këtyre feve (sepse kush ha absurditete të tilla është i denjë për të çliruar natyrën nga prezenca e vet), atëherë shko dhe ti vrit veten, mundësisht me eksploziv, që të marrësh dhe ndonjë tjetër me vete.

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    atëherë shko dhe ti vrit veten, mundësisht me eksploziv, që të marrësh dhe ndonjë tjetër me vete.
    Sikur të mblidheshin të gjitha kreaturat e tipit tënd (fractionit të sëmurë) në një vend e ta di se të gjithëve ju kisha eliminu përnjëherit, që njerëzit me inteligjencë mesatare (njerëzit normal), të lehen të qetë të jetojnë jetë normale, qe besa ta kisha plotësu dëshirën.

Ja vlen
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 14-04-2005 më 10:13

Tek njerëzit me inteligjencë mesatare nën homo-erectus je dhe ti, që nuk ke kapur as faktin e thjeshtë se shprehja nuk flet fare për njerëzit me inteligjencë mesatare, se kuptimet themelore të fjalive vazhdojnë deri tek presja e parë e plotësohen e mbarojnë tek pika e jo ku të të hipë ty delli judeo-islamik që t'i këpusësh sipas interesi, se që ti të përfshihesh në atë kategori duhet të kalosh së pari australopithecus-anamensis, homo-rudolfensis, homo-habilis, homo-ergaster, homo-erectus e vështirë se hyn në stadet e heidelbergensis dhe neanderthalensis para se të të shqyrtohet pranimi për në homo-sapiens (po ndodhi kjo do jetë përmbysur universi, që për fat të keq tëndin nuk ka si të përmbyset).

Kështu ti pseudo-sakrifikues /-e për njerëzit normalë në eksplodimet e parakohshme heroike për të mirën e njerëzimit, me dezintegrimin dhe shkalavarjen e grimave të logjikës në të gjitha pikat e hapësirës, shko së pari ushqehu me mbeturinat e hormonet e fesë tënde dhe, me vullnet të lirë të padronit tënd, nisu drejt thertores i/e lumtur, mundësisht duke kënduar këngë gëzimi, ku t'i thurësh himne degjenerimit të instinktit, në mënyrë që të përfitojë ushqim pjesa tjetër e gjallesave të planetit, dhe lëri fjalët e tepërta për aktet supreme imagjinare që ëndërron duke çartisur netëve nëpër stallë.

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    se që ti të përfshihesh në atë kategori duhet të kalosh së pari australopithecus-anamensis, homo-rudolfensis, homo-habilis, homo-ergaster, homo-erectus e vështirë se hyn në stadet e heidelbergensis dhe neanderthalensis para se të të shqyrtohet pranimi për në homo-sapiens (po ndodhi kjo do jetë përmbysur universi, që për fat të keq tëndin nuk ka si të përmbyset).
    Të parët e fisit tim, i kishin kalu krejt këto faza me kohë dhe ja ndodhi që unë linda homo-sapiens hiq pa u lodhur . Më vie keq që një njeri i këtij shekulli (si ti ) o fraction-o, të lodhet dhe të ngec në këto stade që janë harruar moti e ngecja e tyre po i kontribon përmbysjes së universit.

shko së pari ushqehu me mbeturinat e hormonet e fesë tënde dhe, me vullnet të lirë të padronit tënd,
    Këtë fazë e tejkalova vetë dhe jam e ngopur mirë.

nisu drejt thertores i/e lumtur, mundësisht duke kënduar këngë gëzimi, ku t'i thurësh himne degjenerimit të instinktit,
    Vetëm nëse sfidë janë degjenat që do të kishin vra çdonjërin që nuk është i degjeneruar nga "inteligjenca e lartë".

lëri fjalët e tepërta për aktet supreme imagjinare që ëndërron duke çartisur netëve nëpër stallë.
    Këtë merre si këshillë dhe merre veten pak me të mirë
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 15-04-2005 më 05:28

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Toleranca
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 09:08
  2. A duhet mbrojtur toleranca fetare e shqiptareve ?
    Nga Dr Rieux në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-11-2004, 18:19
  3. Ana tjeter e medaljes: Toleranca fetare vetem per jomuslimanet
    Nga StormAngel në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-09-2004, 09:38
  4. Toleranca Fetare NË Islam!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2004, 15:40
  5. Toleranca fetare apo papergjegjshmeri?-nga Pirro Misha
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-01-2003, 07:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •