keta fare" kengetare" ma mire do te ishte me shku ne ara me punu token e bukes ,se me i maltretu radiot e televizionet...........
keta fare" kengetare" ma mire do te ishte me shku ne ara me punu token e bukes ,se me i maltretu radiot e televizionet...........
More skan faj kta po populli qe jau blen muziken, se kam pas shume raste qe kom degju, qe kur kan shku me e marr dikan per dasem i kam than a din tallava, jo nuk di, e pom vjen keq valla se skan me qfar muzike me kcy,e dikush e shfrytezon kete situate e shesin muzike rome e serbe e turke ,e dikush po jau blen, se pa kurgje sjan ba kta milionera pej cd-ve
Qfar Artista jan kto kto kendojn Muziken me te leht qe edhe ty edhe un mund ta kendojm Muziken Tavalla ( Muzik Te Magjupve.. ) qe edhe un i ndegjoj shum..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Pasi kane muzike te magjupve pse i ndegjon Arton, mos i ndegjo more, apo i ke qejfe kur vajtojne si me kenduar Ilahije...lollllPostuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
Keto jane ndytsia e kultures dhe muzikes shqipe....
My silence doesn't mean I am gone!
+Postuar mė parė nga Davius
E vertete , Davius , lol. te pakten muzika e arixhinjve eshte ritmike por keta kengetare te lartpermenduar po na kendojne ca shpiftesira qe aa arixhinjte nuk i degjojne e as kultivojne se ata kane muziken e tyre tradicionale me surla e daulle e pak vjedhin prej te tjereve !
ArsGothicė
hmmm un personalisht as qe dua te humbi shum fjal per keta kengetar po as qe i ndegjoj... per fat keq rinia shqiptare ne zvicerr shum esht e flakt pas ksaj muzike TALLAVA ...![]()
Sa isha e VoGeL luajsha me QiKa, tash jam rrit e madhe dhe po luaj me TiPa
Mos te harrojm edhe nje Fjalim qe ka mbajt Gazetart me kete Zyber Avdiun i cili ka thene QE UN JAM MAJKELL GJEKSON I SHQIPTARVE :P
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Une I Falenderona Shum Zotit Qe Beri Adem Ramadanin Te Hecet Nga Muzika Ce Kendote E Filloj Te Kendoj Ilahi I Lumt Eshte Njesh
A thua eshte e mire kjo qe eshte larguar nga skena e muzikes shqipe a? edhe une besoj se ka bere mire me atePostuar mė parė nga GjIlAnAsI_BoY19
![]()
Ej Toni, kjo ka qene fantazi a? kur e kam ndegjuar kete une kam qesh me lot? se dije keto jane katastrofe njeri a.Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
Krijoni Kontakt