Me shume nga melankoliku kisha por shume pak informacion ka per karakteret dhe jane te pergjithshme.
Me shume nga melankoliku kisha por shume pak informacion ka per karakteret dhe jane te pergjithshme.
HOLLAND...
Pikėrisht do shajė nė turqisht. Arėsyen e ke atje para.Postuar mė parė nga nausika
Sanguin, ketu klasifikohem.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Shume i "ndjeshem" ti , vella .
Une nuk e bej per snobizem , por i dashur kur ke vite e vite ne perendim dhe kur nuk te bie rasti shpesh te shkruash ne gjuhen tende te nenes ndonje fjale e huaj edhe hyn ne fjali ...
jam kurioz te lexoj se si shkruan ti zakonisht..
Ku perkufizohet karakteri me 4 terma ik -ik-ik-ik.Une pervete nuk di ta percaktoj karakterin tim.Nuk them qe nuk kam nga gjerat e permendura ne shkrimet e para.Por nuk di..ndryshon si puna e stinevet ketej nga ne.Nganjehere behem i shenjte,nganjehere zi e ma zi.qikshtu
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Temperament im: Bazuar ne vullnetin e hekurt Odeonik.
Dito.
Kjo tema duket sikur thote: ejani te raklamoni veten!
Kam vene re se njerezit kur flasin per veten thone ate qe duan te jene dhe jo ate qe jane (prandaj shume here nuk i kuptojme te tjeret kur na kritikojne, sepse ne shikojme ate qe na intereson tek vetja jone)!
Pra eshte kote te filozofosh veten perpara te tjereve....
Temperamente jane kater sic jane thene me siper.
Keto i studion shume mire psikologjia.
Por temperament te paster nuk ka.
Mund te thuash se ku anon me shume me tiparet,karakteristikat e tua.
Une mendoj dhe me thone te tjeret gjithashtu se futem tek grupi i njerezve flegmatike.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hope31 : 11-05-2005 mė 13:53
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Une kam temperament Shqiptari.
flm
Ksaje me shume!Tek ajo e nenvizumja i paska rene pikes...Postuar mė parė nga StormAngel
![]()
Krijoni Kontakt