Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    _______

Melankoliku eshte i talentuar, gati per tu sakrifikuar, sensitiv, me disponim qe lehte nderohet. I don te tjeret dhe kerkon ta duan. Kur kerkon shoqeri, preferon te tjeret te marrin hapin e pare. Kur planifikon dicka, i parashikon pengesat deri ne detaje. Per dallim nga koleriku optimist, nuk beson shume ne lumturine e vete. Ka te zhvilluar shume sensin e responsibilitet
    _______

Blanc et noir
    Anėtarėsuar
    28-03-2005
    Postime
    491
    Koleriku+Melankoliku=Lov!
    Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Melankoliku me pershtatej me se shumti, por ... i vetmi ndryshim se une besoj ne lumturine time,heret a vone

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Storm, teme interesante.

Personalisht nuk mund ta klasifikoj veten ne perputhje me ato kriteret.

Kam pas degjuar qe Psikologjia i studionte keto gjera kur isha ne Shqiperi qemoti. Por ama, te pakten ketu ne USA nuk studiohet ashtu temperamenti, njera nga arsyet eshte qe ato jane pershkrime shume evazive dhe njeriu nuk eshte si i prere me thike ne ato aspekte. Ketej zakonisht per temperamentin thuhet i tipit A ose B, dhe ndahen vetem ne pergjithesi njerez aktive dhe shume te shoqerueshem, ose anasjelltash, por edhe kjo nuk eshet dicak qe mbahet rigorozikisht shkencore

Citim Postuar mė parė nga Ndėshkuesi
    Cfarė do tė thotė "temperament" nė gjuhėn shqipe ?
    Ju raftė njė damlla me kėtė pėrdhunim qė po i bėni gjuhės shqipe nga dita e ditės.
    Fjala 'temperament' ka shume vite qe eshte pjese e gjuhes letrare shqipe. Urrejtja jote alla-raciste mbase mund te vije nga fakti qe Storm-i nuk eshte shqiptar qe eshet lindur dhe jeton ne Shqiperi. Nese po (qe ti natyrisht nuk do ta pohosh...lol) atehere:

E para- ajo lloj urrejtje eshte shume e gabuar, pasi fundja jemi te gjithe shqiptare. [Nese ata u linden ne nje vend ku gjuha flitet ndryshe nuk eshet faji i tyre kjo...jam dakort qe duhet ta mesojne gjuhen korrekte, por ama nuk duhet harruar se si e kane folur deri tani...]

E dyta- me sa kam lexuar ketu dhe mesa kam degjuar ne jete, kam takuar shume shqiptare qe jane lindur e rritur ne Shqiperi dhe nuk e flasin shqipen as sa gjysma e Stormit qe eshet shqiptar etnik. Stormi duhet pergezuar per kete gje.
    Ti p.sh. je nje nga ata qe nuk e di se c'do me thene 'temperament' dhe e mallkon kete tjetrin qe e di ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 16-05-2005 mė 20:51

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Unė jam melankolik i papėrmirėsueshėm dhe sa po e shoh nė pėrshkrimin e Melankolikut ēdo pikė e saj mė flen nė tėrėsi…ndoshta jam paksa me nerva, por jo shkaku i karakterit sa shkaku i rrethanave jetėsore.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •