Edhe pse jetoj ne Itali , per mendimin tim me shume Shqipetare ka ne Greqi: Duke mare parasysh qe per te shkuar ne Greqi atyre u mjafton te kalojne kufirin ne kembe. Kjo ka ndikuar shume pra per kete fluks te madh Shqipetaresh atje!
persh. romeoOOO
Edhe pse jetoj ne Itali , per mendimin tim me shume Shqipetare ka ne Greqi: Duke mare parasysh qe per te shkuar ne Greqi atyre u mjafton te kalojne kufirin ne kembe. Kjo ka ndikuar shume pra per kete fluks te madh Shqipetaresh atje!
persh. romeoOOO
Franca :-)
shaka!
Vendi i pare nga fundi per numrin e Shqiptareve; 2000 cope qysh nga emigranti i pare i
rregullt i vitit 1920.
Postuar më parë nga delisa
hahahaha...mbase nuk iu dihet gjinia....kete verejtje beja INSTAT pasi atje e mora kete burim...edhe une e verejta ndryshimin por isha i detyruar ta postoja ashtu sic e gjeta kete material pasi keshtu ruaj orgjinalitetin e tij![]()
Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!
Greqia dhe prape Greqia.Nuk ka pallat ne Athine apo fshat ne tere Greqine te mos kete 1 shqiptar apo familje te tera.Ne Shqiperi nuk duhet te rronin 3.000.000 shqiptare por te pakten 30.000.000.Si puna e lekeve perdoren leket e reja dhe prene 1 zero.ndryshe nuk shpjegohet qe s ka shtet ne bote ku shqiptari te mos kete arritur dhe te kete hedhur rrenje.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
une besoj se canada ka me shume shqiptare po mos harrojme ene vendet fqinje si greci ene itali
parma is the best
o popull popullsia me e madhe shqiptare jan ne usa se kan shum qe kan ikur ktu i ke te tere kurse n europ jan ne greqi atije i ke me shumic per ket ju siguroj
roft shqiperia se jena njesha para fieri :PppppPppPp
Partizoni
Pa frik mund te ket dhe me shum sesa jan ne ShqiperiPostuar më parë nga mario_kingu
. Ketej ka shum kudo qe shkon si ne qytete ne cdo lagje gjen, si ne vend te vogla prap gjen. Kur ka dhe shum shqiptar dhe ne Alaska imagjinoe si o ne qytete si NYC, Boston, Chicago...
moj ti, e paske synin ti... lolPostuar më parë nga delisa
ore shume gjera q epo thoni ketu po na habisni,
si ore qenka gjermania plot me shqiptare, zvicra plot me shqiptare. Atehere i bie qe ne te jemi nje popullsi 3 here sa ajo qe kujtojme se jemi. Ne gjermani e Zvicer mund te kete shume ne qytetet kryesore. Edhe ne amerike qe thoni qe kudo qe shkon ka shume shqiptare, mos shikoni vetem NY dhe NJ, apo bruqlynin. Po te shikosh ketej nga jugu zor se gjen shqiptare.
Postuar më parë nga bakudr
Vallaj ke te drejte lale, duket Shqiperia sikur te kete 20.000.000 banore lol!
Veni qe ka me shume ne baze te statistikave eshte Greqia, kot ja fusin njerezit!
resp. romeoOOO
Dikur me thoshte nje i huaj ,Ju Shqiptaret Jeni Si Irlandest Shtet I Vogel ,por Qe I Gjen Kudo Dhe Ngado Qe Shkel !!!
Sa Per Temen ,mendoj Se Rekordin E Ka Greqia Me 600.000 Shqiptare
Italia 400.000 E Keshtu Me Rradh !!
Si Perfundim Del Qe Jemi Me Shume Se 3 Milion Dhe Me Pak Se 7 ,diku Anej Nga 5 !!!
Hajt Shnet
Krijoni Kontakt