Une i ri fare
14 tetor 2027
kshu me doli
Une i ri fare
14 tetor 2027
kshu me doli
Ore po ju ose normal ose optimistė? Pėrveē Kaēakut qė paska shku pėr sadizmin hahah.
Mua m'u shtokan 7 vjet po tė le duhanin, hahah e ē'i dua ato shtatė vjet nga fundi i jetės? Tė m'i jepnin tani do ishte mė mirė
Megjithatė, edhe vdekja vet e paska me pishmanllik se kur do mė haka mua, me tė njėjtat tė dhėna, njė herė thotė 47, njė herė 53 etj etj etj.
Perėndia nuk ėshtė mace...
Friday, October 8, 2083 vdes une . a ka ndonje qe do jetoj mbas ketij viti te me vij ne varrim97 vjec jo keq
64 vjec...!
Aq me doli edhe vjet , me duket se asht e njejta website...
Estakfurullah...![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AgainstAllOdds : 08-04-2005 mė 19:26
...
Une do vdiskam me 21 Korrik 2050 .
Qeka vape e modhe ath , ishalla po me veshin me pantallona te shkurtra se nuk kalohet ne gushti aty mrena . lol
Po shyqyr qe e mora vesh kur do vdes te boj gati varrin , ene venin. Ta boj ne une si ajo shprehja : Sikur ta dinja ja boja varrin vetes ene prej floriri ....
une po e porosis lol
![]()
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
96 Vjece
Dreqin per 4 vjet do kisha festuar 100 vjetorin![]()
Green su dashka me te uru ma u befsh 100 vjece....
Mos u anko se ma shume se une jetoke...po hajt....![]()
lol...E di qe s'e ke keq?!Duhen modernizuar pak urimet per ditelindje.
p.s. Mgjte shpresa vdes e fundit!![]()
Si s'pertoni iher qe do rroni nga 90 e nga 100 !!![]()
HOLLAND...
OHOOOOOOO E paskam jeten te gjat une: day of death is....................Saturday, May 30, 2082, I Hate may the 30th nowTani te pakten e di se kur me u ba gati per vdekjen time (me duhet te baj gati qantat per rrugtim per qat dite.)
Tani te gjith e dini qe ju kam ftu tek varrimi im por po ju pys vetem per nje gje para se me vdek hajde edhe pini kafen edhe mi leni paret e kafes athere se kur te vdes ti kem prish paret tani bani vete men kur keni me ardh per kafen po vetem make sure that U don't come after I die because than e keni kot! lol
Sonixx
If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.
Krijoni Kontakt