Postuar mė parė nga Tekanjozja
loool, e paskan pase me mire ne Laberi dmth, qe naten e pare te marteses flinin me nipcen e vogel te burrit.
Qyqja, kisha cofe nga frika qe naten e pare lol.
Postuar mė parė nga Tekanjozja
loool, e paskan pase me mire ne Laberi dmth, qe naten e pare te marteses flinin me nipcen e vogel te burrit.
Qyqja, kisha cofe nga frika qe naten e pare lol.
lionesa po kenga
cu mlodhen plakat ne leme
keto nuse nuk na bejne
ti themi djemve ti lene .
a i perket vlores kjo kenge nese e di ????
Pranej i keni cunat qefli juve, flejn me nuset e te gjithve qe naten e par, ju ka hy ne gjak qeflilleku , omi ene ti se nai dac te zi kishte me ther ,se sbo goca per nje mace ashtu .....lolPostuar mė parė nga Lioness
Ne boten e fjaleve qeshim
Ne boten e fjaleve qajme
Ne boten e fjaleve heshtim
Dhe gjithe boten ne boten e fjaleve e mbajme..........
Kur dalin plakat ne lemelionesa po kenga
cu mlodhen plakat ne leme
keto nuse nuk na bejne
ti themi djemve ti lene .
a i perket vlores kjo kenge nese e di ????
qaj neno qaj moj nene
o me citjane neper kembe
qaj neno qaj moj nene
Njera tjetren duke thene
qaj neno qaj moj nene
o keto nuse nuk na bejne
qaj neno qaj moj nene
tu themi djemve t'i lene
qaj neno qaj moj nene
o po t'i lene ku do gjejne
qaj neno qaj moj nene ......... (pjesa me e bukur lol)
Kenge e Laberise, e qan e madhja Irini Qirjako (se po e degjoj tani ne i-Tunes.)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 01-12-2006 mė 19:42
Puna e qeflillekut eshte "arnautlleke" lool, me duket s'kane monopol cunat vlonjate nga ajo ane.Postuar mė parė nga Tekanjozja
Per macen, dacin, cfare i thoni ju lol, s'kam zemer per ato gjera une. Nje mize nuk vras dot, lol.
Lioness m ke zgjatur jeten me kete atikull.Une jam labe vete , kuptohet, por fatkeqeisht shume nga keto zakone i kam me te degjuar se neper dasma s'me merrnin se me zinte makina . lol Mami im eshte nuse nga Vlora dhe me tregonte e shkreta s qe pataksur kur ne vdekje grate corren faqet me thonj. Nje zakon tjeter i leberve jane Voicat (a vajica s'jam e sigurte si quhen). Keto jane gra qe pajtohen ne nje vdekje per te bere adetin e Vajit (te qares me ligjerate). Vertete qe leberit i kane ruajtur zakonet se nuk kishte turk qe tia mabnte te cante malet. Eshte gje shume bukur. Daja im eshte habitur ne nje dasem nga ana e tim eti. Akoma i kujton me mall kenget karakterstike m aq fanatizem ruhen ende ne ato zona.
Kush na ka inat le te plase.
![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Postuar mė parė nga Inteligjentja
E c'na thua qe je labe? Dukesh i sahat larg nga nick-u.![]()
Ne katunaria Tirones i quajme "llahinga" ato qe merrem per "qarje", apo jo? Apo jo..kush? S'ka asnje tirans ketu. (loooooooool)
Where does a thought go when it's forgotten?
Ne fakt mua me zinte autobusi, lol, por kur veja ne Tropoje ne behar, tek njerezit e mamit. Asgje me veriu, lol, e kishin fajin rruget.Postuar mė parė nga Inteligjentja
Sa per zakonet, se s'kam lene dasma pa vajtur, nuk i kane bere si qemoti a derebardhe. Megjithate kane ruajtur disa zakone.
Se m'u kujtua nje tjeter tani, por nga Tropoja. Ishte nje grua qe kendonte me tepsi, duke rrotulluar tepsine (nuk e linte per qamet te binte ne shesh.) Se harrova, tepsine e vinte mbi nje nga ato tavolinat e rrumbullakta, se mbaj mend si i thoshin (konak?) S'me kujtohet cfare kenge kendohej, por ishte dicka e vecante.
Per grate qe cirren me thene te drejten, kete s'e kam pare, por sic thuhet ne artikull, i bejne andej poshte nga Rradhima.Mami im eshte nuse nga Vlora dhe me tregonte e shkreta s qe pataksur kur ne vdekje grate corren faqet me thonj. Nje zakon tjeter i leberve jane Voicat (a vajica s'jam e sigurte si quhen). Keto jane gra qe pajtohen ne nje vdekje per te bere adetin e Vajit (te qares me ligjerate).
Ndersa te qarat me ligje kete po.
Mbaj mend vdiq njera ne fshat, dhe isha ne vaki (por isha e vogel.) Vajta poshte tek shtepia ku ishin grate e fshatit, dhe nja dy qanin me ligje, e disa te tjera ia benin "oioioi". Une kalama, s'e kisha konceptin e vakise. Mora nje shkop te vogel, u futa ne mes te dhomes, (mbaja shkopin si dirigjente lol) dhe u thashe: Papapapa, e prishet fare, nuk u kombinohen zerat. Ti halle (i thashe njeres nga hallat) e ke zerin shume te larte, ule kur kendojne keto gocat.
Ne fillim mbeten me goje hapur grate, pastaj plasi e qeshura. Aq e paten vajin per ate dite. E nejse, nje plake kishte vdekur (s'mbaj mend tani cila qe, lol.)
Ata qe na kane inat, na kane zili cupke, prandaj flasin. Ne, petken mbi sy, e u themi u shtofte inatiVertete qe leberit i kane ruajtur zakonet se nuk kishte turk qe tia mabnte te cante malet. Eshte gje shume bukur. Daja im eshte habitur ne nje dasem nga ana e tim eti. Akoma i kujton me mall kenget karakterstike m aq fanatizem ruhen ende ne ato zona. Kush na ka inat le te plase..
disa nete para dasmave behen hajengjet,me para ne shtronim ca qulima apo rrogoza per moshen e vjeter dhe femijet sa gje e bukur tani ste ze syri azgje te tille sa keq po humbin tradita kulture dhe gjera te rralla
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Postuar mė parė nga MI CORAZON
Ncncncncn. Po me nickun cke? Do te zihesh me labe? lol. S'ta keshilloj. Pyet Lioness pse.Llahinga! ahahahhahah Duket sikur te shajne nga nena me keto fare emrash. :P Une ne Tirane kam lere e jam rritur, por ndonje zakon te vecante su kam pare neper vdekje.
Ne dasma po ! Aheng per nje jave rrjesht. Nje orkester me evgjite edhe oburrani!
Lioness, nuk e kurseve as ne vdekje shfaqjen e talentit muzikor? hihihihi
Para dy vjetesh kam qene ne Kruje tek dasma e motres se nje shoqeje. (leng sterlengu me nje llaf). Kishin nje zakon te cuditshem ata krutanet, e linin nusen e shkrete ne kembe si hu gardhi! C'jane keto **** te papjekura ,kur thote ime me?
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Krijoni Kontakt