Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 91

Tema: Ne, gratė

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Firma e ZM eshte budallek me brire
    "E gjithė kjo botė ėshtė kėnaqėsi, kėnaqėsia mė e madhe ėshtė njė grua e mirė- M.K.Khatem il Embija"

-Si thoni ju dervisher te sakatuar qeka me shume kenaqesi te kesh nje lop zemermire apo te kesh mundesi te ushqesh njeqint mij te varfer cdo dite e ne shpi te kesh nje grua si dhi te eger por qe te shfryn me kodrat e saj
    -Eshte me kenaqesi te krijosh kushte per miliona mjerane qe vuajne nga semundje te tmerrshme e te pasherueshme apo te kesh nje grua te mire qe te pyt si fjete a u ngope e pordhikalizma te tjera te ketij lloji
    -Eshte me kenaqesi te shikosh syte e dikujt qe me jave te tera eshte i pangrene e tash ka perpara nje pjate te dhuruar nga kontributi yt apo eshte me mire te kesh nje grua qe te can hajdarin jo mos pi duhan jo mos hajde vone etj etj
    -Asht ma mire te ngresh insitute kerkimore mbi Kancerin Sidan etj apo te kesh nje mullaqedoze qe shtiret sikur je i vetmi per te.

PS.Femra ka rolin e vet te pazevendesueshem ne shoqeri por nuk eshte aspak kenaqesia me e madhe.Kenaqesi jane arritjet.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    "E gjithė kjo botė ėshtė kėnaqėsi, kėnaqėsia mė e madhe ėshtė njė grua e mirė- M.K.Khatem il Embija"
    Futja kot plako...!

UNe jam shume dakord me firmen e Zanes dhe mendoj se ato ēka ke shkru poshte firmes ti jane budallek, Floriri.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga Zana e malit
    Xen, shyqyr qe s'jemi te te njejtit mendim, e shyqyr qe une kam mendim krejtesisht te mire ne lidhje me firmen time, e sa per ty, cfaredo mendimi te kesh, mbaje per vehte!.....

Une e dhashe sqarimin tim, nderkaq nese per ty ajo s'ishte e mjaftueshme per te te bere ty ta kuptosh domethenien e firmes sime, atehere me vjen keq....!Une s'te ndihmoj dot qe, menyren e perceptimit te gjerave, fjaleve, ne kete rast, ta kuptosh ne menyre te drejte dhe gjithmone duke pasur baze qellimin me te mire dhe PA PASUR asnje "sfond"!...

Me respekt,
    ZeM

P.S. Tema morri kahje tjeter, le te mos e bastardojme ate....!
    ZeM, posti i pare qe s'ta pranoj. Ke fole gabim...! S'i ke kuptu asnjeren prej atyre qe te kam shkru...Ose nuk ke dashte t'i kuptosh...

Pffffffffffffffff... ē'mu desh qe u futa ne ket' teme...

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI

-Si thoni ju dervisher te sakatuar qeka me shume kenaqesi te kesh nje lop zemermire apo te kesh mundesi te ushqesh njeqint mij te varfer cdo dite e ne shpi te kesh nje grua si dhi te eger por qe te shfryn me kodrat e saj
    -Eshte me kenaqesi te krijosh kushte per miliona mjerane qe vuajne nga semundje te tmerrshme e te pasherueshme apo te kesh nje grua te mire qe te pyt si fjete a u ngope e pordhikalizma te tjera te ketij lloji
    -Eshte me kenaqesi te shikosh syte e dikujt qe me jave te tera eshte i pangrene e tash ka perpara nje pjate te dhuruar nga kontributi yt apo eshte me mire te kesh nje grua qe te can hajdarin jo mos pi duhan jo mos hajde vone etj etj
    -Asht ma mire te ngresh insitute kerkimore mbi Kancerin Sidan etj apo te kesh nje mullaqedoze qe shtiret sikur je i vetmi per te.

PS.Femra ka rolin e vet te pazevendesueshem ne shoqeri por nuk eshte aspak kenaqesia me e madhe.Kenaqesi jane arritjet.
    Floriri,
    Nėse edhe kėsaj here mbaroj tuj tė kėrku falje pėr ate qė e shkruaj, tė premtoj se mė kurrė nuk do tė komentoj gjė qė shkruan, sado qė tė jetė budalli.

Njė njeri qė nė kėtė botė ka ideale aq tė larta siē i ke rradhit, ai njeri nuk i quan femrat lopė, dhi tė egra ...

Njė njeri qė do ta kish sakrifikuar veten pėr lumturinė e fukarenjėve, ai njeri do t'ia dinte vlerat edhe njė copė femre qė do tė zgjohej pranė tij.
    Njerėzit e tillė nuk zgjohen pranė femrave qė u duken si lopė e si dhi (edhe pse nuk ka tė atilla).

Ėshtė fakt se bėmirėsia ėshtė tipari mė bujar dhe vėrtet ėshtė kėnaqėsia mė e madhe pėr njeriun, por njė grua e mirė pranė bėmirėsit nuk zvogėlon kėnaqėsinė e bėmirėsit aspak.

Ēka e pengon njeriun e mirė tė ketė njė grua tė mirė pranė vetes? Njeriu i mirė mund ti ket edhe njėrėn edhe tjetrėn nė tė njejtėn kohė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga fjollat
    ZeM

Respekt pėr ty dhe sinqeritetin, mirėsinė, bujarinė tėnde.
    S'kam tė drejtė tė pėrgjigjem se i dedikohet Xenit, po e thash se Xeni si Xeni (xhentėllmeni), nga kurtoazia mund tė ta bėn qejfin e tė thot se pajtohet, po shko lexoje postimin e ademurit dhe kuptoje se femrat dhe meshkujt janė 2 botėra tė KUNDĖRTA.

Ajo qė ke shkruar, vlen mė tepėr pėr femrat (ka pėrjashtime) dhe ndoshta pėr njė numėr tė voooooooooooooooooooogėl meshkujsh.
    fjollat, ben komentete panevojshme ndonjehere...si ky me siper...

po pse o njerez duhet patjeter qe te "luftoni"???

pastaj shkruj pak me llogjike te lute...

xeni.... , por shko lexo postin e ademurit...ēa don me than kjo???

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Jashte teme!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 13-04-2005 mė 16:32
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    fjollat, ben komentete panevojshme ndonjehere...si ky me siper...

xeni.... , por shko lexo postin e ademurit...ēa don me than kjo???
    Xeni,

Mė ke keqkuptu

por shko lexo postin e ademurit
    - vlente pėr ZeM. Aty ėshtė njė shembull tipik pėr shumicėn e meshkujve si i shohin femrat.
    Firma e ZeM, siē thash edhe mė herėt vlen mė tepėr pėr botėkuptimin e femrave, dhe njė numėr tė vogėl tė meshkujve.

Tė thash se je gentleman, me bindje, besoj se e di se nuk tham diēka sa pėr sy e faqe.

Lexo dhe njėherė tė lutem, unė qė nė fillim e shpreha mendimin tim pėr kėtė temė.
    Gjithmonė pajtohem me realitetin kur s'mundem ta ndryshoj, prandaj pėr sa i pėrket femrave, e kam zgjedhur kėngėn: always look on the bright side of life...

Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Fjollat
    O prezhektor qe me driten tende verdhacuke nuk le llogjike ne forum pa ia thithur e coroditur qelizat e ndjeshmerise.Me lejo te te pergjerohem edhe njehere emrin tim nu kam deshire ta shoh asnjehere nen citimet e tua.Kur pulsanti i mousit tend zgjebarak kalon mbi shkrimet e mia mua me kalojne morrnica ne trup e nuk mund ta permaj veten.Mos me detyro te nxjerr ne pah e te sperkas monitorin me ujra te ngizur,pasi mendja jote e meriton nje pulle te tille mbi ball e te perzhitur me floket e thara e te djegura nga aktiviteti i pashpjegueshem llogjik qe te karakterizon(ti ke llogjiken e boleve te cjapit).Ky eshte shkrimi im i fundit qe syte e tu catrafilla kane nderin te lexojne,prandaj me degjo mire o hibrid mos guxo rradhe tjeter te merresh me mua.
    Hala s'tė paska kalu hidhėrimi dhe nervoza.

Kėsaj rradhe s'tė kėrkoj falje, nuk e meriton, ti mė ke borxh njė gjė tė tillė, po nejse, e di ēka del prej teje...

Fjala e drejtė e vret tė shtrembėrin, prandaj dhe reagon kshu, ti dhe ata qė i keni nervat e elektrizuara.

PREMTIMI IM MBETET PREMTIM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    - te kesh nje grua qe te can hajdarin jo mos pi duhan jo mos hajde vone etj etj
    jo vec kenaqsi por super kernaqsi te kesh nje grua te till :-)

Jam dakort me kete qe the!
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    pse thon gjuhen e memes dhe jo te babes

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •