Si per shembull? :-)Postuar mė parė nga Lule Portokalli
PS;Se besoj qe e ke fjalen per piken 9 !!!!
Si per shembull? :-)Postuar mė parė nga Lule Portokalli
PS;Se besoj qe e ke fjalen per piken 9 !!!!
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
JO. Nuk e kam fjalen per piken 9 ....Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites
ps. Do i marresh te gjitha pikat me rradhe ti tani?
Ji Vetvetja!
Jo...ska arsye pse ti marr!Postuar mė parė nga Lule Portokalli
Une besoj ne te gjitha pikat qe kam thene!
Kush ka argumente le ti lusroje me fakte...:-)
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Ju lutem , mos i merrni afer zemres keto dhe te filloni te beni polemika, eshte cekur edhe me larte se kjo teme eshte hapur me teper per humor .
Respekte!
ArsGothicė
Shpresoj te mos e merrni kaq perpjekur temen. Ka sens humori. Per Zerin e Mirdites do te thoja te hapte nje teme tjeter: Ne burrat! Shpresoj te jemi mirkuptuar dhe argetuar me kete teme! Respekt per meshkujt! Jeni te mrekullueshem, megjithse shume ndryshe nga femrat!
P.S.Me pelqen reagimi mashkullor ne te tilla debate.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Me pak fjale femer hesapi .Postuar mė parė nga Mina
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga misterioz : 09-04-2005 mė 04:09
Mina te lumte,i kam dite te gjitha por kur i lexova e pash qe vertet femra eshte diqka e VEQANTE .Sepse i pash gati te gjitha ne nje radhe, vertete bote magjepse.
reagim ne disa pika:Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites
1; Ka qene vellaqko kur ka qene virgjeria e dukshme, tash me 100 edhe gjyshja ime behete e virgjer te mjeket tane
2emrat plaken ne pamjen e jashtme, e meshkujt ne Aftesine e te berit...(sju ben pune heret)
3 dhe meshkujt bien pre e loteve te femres, dhe epsheve per te
4,Andaj edhe i thuhet gjinia me e bukur
5,10% shofere,por 90%rrine pran shoferit dhe u japin urdhera kah ti shetisin
7.Femra nuk ben politike,, e kush e shtini djallin ne shishe e nxoni dhe shtini prap, politika e femres se jo e mashkullit( besoj qe e dini tregimin per femren dhe djallin)
8,Mashkulli duhet te duroj tere jeten te paguaj per femijun e kojshis, qe mendon qe eshte i veti
9;Eshte i lire, shkon e len edhe nje 7 zane i gjori(prap bie ne gracke)
10.e per qe jan me delikate po se po, e friken e kan vetem rol qe luajn per ta mbrojte dikush e ajo te rri e qete
kaq per tash,,,, Zeri i Mireditesmos i merr shume ngat zemre, te pershendes posaqerisht
Pa dashur tju ul asnje pike vlere nga cka posedoni ju them qe jeni te nderlidhura fort ne cdo fjale me frazen BurrePostuar mė parė nga Mina
. Asnje femer deri me sot nuk ka nje veper unikale ndersa per meshkujt e dini vete. Femrat jane ato qe na frymezojne per vepra te medha por jane pikerisht ato qe na pengojme ti realizojme ato
.
Dito.
Ehh Zani i Mirdites Ehh cna the bre burre (lol )Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites
Keto pikat me lart .. ja ke fut kot .po kur them Kot ..po Fare ama ...
1. Eshte nje fjale popullore " Femra ka fut shejtanin ne shishe " .. do te te shpjegoje kete apo vete shprehja flet shume .... femrat naive ?? pfffff lol
Cdo epitet mund ti vije femres ..por naive sikur nuk shkon !
2. Sa per shofere .. femra eshte shume shume here me e kujdesshme se mashkulli .. kjo eshte nje ane pozitive .. eleminon aksidentet e medha qe do ishin shkaktuar lol ... Une personalisht jam shofere ..dhe meshkujt i vej ne maje te gishtit lol .. po sa femra ka si puna ime ? me mijera , miliona .. keshtu i dashur nuk eshte 10 % .. mos na dil me statistika ketu .
3.E kush tha qe gjate periudhes se shtatzanise femrat nuk bejne sex 're ?
Akoma me teorine e kohes se qepes zotrote .. femrat bejne sex dhe ja lujn fene deri kur lindin ... ok ( so mos u gezo kot ne kete pike )
4. Femrat mund jene me delikate po jo frikacake ,,, mos ngaterro konstruktin fizik te nje femre me nje mashkull .
Kaq pra ... megjithate e pranoj qe si sexi femer dhe ai mashkull nuk jetojne dot pa njeri tjetrin ... God bless meshkujt![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt