Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708

Prindi grek rreh nxënësen shqiptare në mes të shkollës

07/04/2005 - Një grindje me shoqen e saj të klasës greke i ka kushtuar shtrenjtë një adoleshenteje nga Shqipëria, emigrante në Greqi, e cila është rrahur barbarisht në mes të shkollës. Autor i kësaj ngjarjeje të rëndë është prindi i nxënëses greke, i cili pas dhunës së ushtruar ndaj adoleshentes shqiptare, e ka kërcënuar babanë e saj që të mos bënte denoncim në polic, se ndryshe do ta kishte keq punën. Por sipas informacioneve për gazetën shtetasi shqiptar, P. Koçi emigrant në Greqi, ka denoncuar ngjarjen në polici, ndërsa ende nuk ka ndonjë informacon nëse autori që dhunoi adoleshenten nga Shqipëria është marrë apo jo në ndjekje penale.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Për një Shqipëri të madhe Maska e ment
    Anëtarësuar
    14-06-2004
    Postime
    202
    po mir bre cyclotomic qka pret njeriu prej ketyre qe me vie te kthej te gjith qe kam ngren e mos te ja permend emrin eqe jan te vellazeruar me serbet gjat ter histories a pret dit me te mira ne greqi per shqiptar mirpo varferia kahsteqon me dhimbset ajo vajza shqiptare qe eshte ber pre e polites shoveniste greke
    Ndryshuar për herë të fundit nga ment : 08-04-2005 më 03:28

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Un nuk po them gje, po jap nje lajme qe e kane dhene te tjeret. Mbase ky problem nuk i shqeteson shume shqiptaret, ose mbase i ka ardh ne maj te hundes ne piken ku "po iki te pi i kafe se me ka ardh ne maj te hundes".

Po ngelem me ket mentalitet, jo vetem qe femija shqiptar do rrihet, por femija shqiptar do vije koha qe do abuzohet publikisht(sepse nja 500 i kane zhdukur matane kufirit) e nuk do i bej syre terrc njeriut.

Kshu qe ne ket pikeveshtrim, kot sa e solla lajmin.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

forever hers Maska e Eagle
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    ke bere mire qe e ke sjell si lajm

ai prindi grek sikur te kesh qene ketu ne usa do e kish pare dhe nje here te semes nga ka dale. por ballkani eshte akoma katund. mentalitet kopeje, fisi.
    shume irrituese...skandal me sakte

ktu del nje pyetje shume interesante:
    sikur ate vajzen ta kish rrahur nje shqiptar cfare do kish bere ky babai i vajzes xhanem?
    apo edhe druri kur na vjen nga te huajt sna ngjan naj gjo e madhe ?

ca t'thush ma teper
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Cyclo, vallahi plako dhe kete s`ma merrte mendja ta degjoja.
    Edhe pysin njerzia pse Shqiptari, nevrikoset shpejt apo jemi gjak nxehte.
    Ku mos jesh gjak nxete kur te bejne kesojlloj gjerash dhe "hashiqare" fare.

Po mire thuaj se "Greku" vk Grek eshte po keto autoritete shkollore, bar hane valle?
    Dreqi, ja mori flitet dhe per "BE" per keto lloj shtetesh, ku rracizmi dhe diskriminimi ben "Muu". Me vjen keq kur degjoj per kesojlloj gjerash.

Dikur nje kushuriri im ish-student ne Shkollat Greke me tregonte qe ato "shkerdhatat"
    fillonin edhe ne klase mesusi i Historise thoshte qe Shqiperia eshte vend "Pa nje histori te sakte, madje dhe fare". Vallai Cyclo djali, i lumt krahu c`do Shqiptari qe nuk ja perton, se vallai mundohen per mire te shkretet dhe kesoj lloj abuzimesh nuk lejohen.
    Isaf me!

Edi une se kush duhesh i gjalle, tani dhe per ato "Shkeljet" e Flamurave tone por thuaj qe ne ato "pisat" qe kemi ne pushtet jane vete Grek, dhe ne hajme "***" kote qe flasim, por ja se do e shifni, se shumica qe eshte ne "Parlament" sote nuk do jene me....
    Jam JETUS jo TREGUS!.

djalli,më i dashuri i Zot
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    Në Zvicerr
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga Cyclotomic

07/04/2005 - Një grindje me shoqen e saj të klasës greke i ka kushtuar shtrenjtë një adoleshenteje nga Shqipëria, emigrante në Greqi, e cila është rrahur barbarisht në mes të shkollës. Autor i kësaj ngjarjeje të rëndë është prindi i nxënëses greke, i cili pas dhunës së ushtruar ndaj adoleshentes shqiptare, e ka kërcënuar babanë e saj që të mos bënte denoncim në polic, se ndryshe do ta kishte keq punën. Por sipas informacioneve për gazetën shtetasi shqiptar, P. Koçi emigrant në Greqi, ka denoncuar ngjarjen në polici, ndërsa ende nuk ka ndonjë informacon nëse autori që dhunoi adoleshenten nga Shqipëria është marrë apo jo në ndjekje penale.
    Mos u çuditni!As në europë (Zvicër)nuk funkcionon drejtësia për shqiptarët!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga Cyclotomic

Ti e ke mire mor vlla qe bertet por mua me vjen te uleras dhe ti ndez fitilin shtetit shqiptar qe me kot nuk behet, jemi bere si afrikane qe percmohemi kudo. Rekomandoj Hakmarrje personale nese drejtesia s`ben detyren e saj, Kanuni ka vlerat e tij konstruktive.

Dito.

no/fear
    Anëtarësuar
    09-04-2005
    Vendndodhja
    on this world
    Postime
    8
    Tolerance njerez tolerance, jo urrejtje!!!!!

GlAuCa Maska e miss_blue
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    54
    keq fare puna. kur do behemi njeher ne qe te na vlej nje pare fjala qe themi!!! e sidomos ne greqi. po aman mos ma beni kaq kshu se vitin tjeter do ndaj shtepine me nja dy greke dhe mos plas nai grusht more amaniiiiii......malaga fare! hajde ciao!
    "Love your body" queen

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Kujtova se ishte nena e vajzes greke qe kishte vene dore tek Shqiptarja....por babai!!!!! Kjo eshte dhune ne kulm. Nuk kam durim me ndaj ketyre plenave qe s'kam pasur as rastin ti shoh para sysh.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  4. Letersia Shqiptare
    Nga new-man në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •