Postuar mė parė nga Davius
Mendimi Im: Meqe dje gjeta parashikimin per CSKA edhe pse u shpreha para kohe the qe eshte Man UTD
Mendimi Im: Meqe dje gjeta parashikimin per CSKA edhe pse u shpreha para kohe the qe eshte Man UTD
Jeta ime, mban emrin e saj..
Mendoj se Liverpool pasi qe ka fituar 18 here(edhepse tashme jane bere 20 vjet qekur ajo ka marre heren e fundit) e dyta eshte Manyoo me 15 here e keshtu me rradhe...Pra pergjigja e sakte eshte nen 2)
© 2006 ZiR
Ja nje pyetje tjeter prej meje:
Kush ekip ka shenuar me teper gola ne ndeshje te vetme ne fazen finale te kupes se botes:
a) Argjentine
b) Cekosllovaki
c) Hungari
d) Jugosllavi
Shtese, sa gola, ne c'vit, c'ndeshje?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dr Rieux : 19-05-2005 mė 20:46
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Une mendoj se ka qene Hungaria...
PS:
Disa komente u shlyen per shkak se u be lemsh puna, pa marre pergjigjen nga postuesi i pyetjes mos shtroni pyetjet e radhes, dmth te japin shumica pergjigje dha mandej postuesi futet dhe jep pergjigjen dhe sihet se kush ka dhene pergjigjen e pare te sakte dhe poston pyetjen...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 20-05-2005 mė 06:47
My silence doesn't mean I am gone!
un di qe hungaria ka fituar nje ndeshje a finale a gjys finale 8 me 3 por nuk e mbaj mend se kunder kujt ekipi, dhe duhet te ket qene ne 50-ten nqs e maj mend tamam
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
PYETJA TJETER ?
Me cilin NGA KETO EKIPE BRAZILI nuk ka fituar asnjehere ???
A) ITALIA
B) MEXSICA
C) USA
D) NORVEGJIA
Nga cila skuader SHQIPERIA ka pesuar humbjen me te thelle ne historine e saj ???
A) GJERMANIA
B) SPANJA
C) HUNGARIA
D) FRANCA
BONUS -- REZULATATI DHE VITI ??
Po beje nje pyetje te vazhdon gara.
Si eshte emri i vertete i PELES.
Kerkohet emri plote i gjate me te gjithe ato para e prapshtesa me ato rokjet dhe me gjithcka krejt emri i sakte...
My silence doesn't mean I am gone!
Une per vete e njof me kete : Edson Arantes do Nascimento
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
pergjigje e saktlol
Cili ka qen ai lojtar brazilian i natyralizuar italjan qe ka lujt me Torino, Juve, Milan dhe Inter
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Krijoni Kontakt