Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    Ate dite qe mbolla drithe Maska e T68
    Anėtarėsuar
    29-10-2002
    Vendndodhja
    AnyTown USA, 00000
    Postime
    84
    lal... nuk e di me se kush i simpatizon e kush i urren greket. I mora per shembull per arsyen se mund te kete ndonje cam qe i ka qejf, por mund edhe te mos kete. Deri tani ti je i pari qe ke kundershtuar... domethenia e te ciles mund te jete se cdokush para teje eshte dakort me mua...

por prap... mund te jete e kunderta

kush e di...
    .

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga T68
    lal... nuk e di me se kush i simpatizon e kush i urren greket. I mora per shembull per arsyen se mund te kete ndonje cam qe i ka qejf, por mund edhe te mos kete. Deri tani ti je i pari qe ke kundershtuar... domethenia e te ciles mund te jete se cdokush para teje eshte dakort me mua...

por prap... mund te jete e kunderta

kush e di...
    Meqe nuk di gje
    atehere lexo ca ketu :

http://www.forumishqiptar.com/showth...hlight=Cameria

lexo njehere keto pastaj bej nje search tek Google
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    47
    T68 ke te drejte ne disa mendime por une bashkohen me ato qe thojne JU LUMTE, sepse mos harro se greku i ka diskriminuar gjithmone shqiptaret jo vetem keto 15 vite qe ato shkuan atje, por edhe para 1912 e pas saj,me 1949 moren sulm kunder Shqiperise. edhe ne 1990 kur vrane 2 ushtare dhe 1 oficer ne posten shqiptare te Peshkpise (Gjirokaster)

Citim Postuar mė parė nga T68
    Hmmm bin Ladenat shqiptare te internetit...

Jam dakort me Studenten. Akte te tilla jo vetem qe nuk sjellin asgje te mire por per me teper rrisin inatin e grekeve ndaj shqiptareve. Eshte e kote te rrime e te filozofojme kush erdhi perpara, veza apo pula, keqtrajtimi i grekeve nga shqiptaret apo i shqiptareve nga greket. E vetmja gje qe duhet te dini eshte se shqiptaret qe jane duke e ngrene ne sume ne greqi jane duke e bere kete me vetedije. Ta shajne grekun sa te duan po ta dine mire se me ato leke po mbajne familjen ne shqiperi. Keto xhevahiret e nje tutkalli qe ka mesuar ca html, c++ e ka vjedhur ndonje sniffer andej nga faqet e krakimit nuk i vlejne askujt. Per me teper mbase dhuna ndaj shqiptareve do te rritet.

Ju te gjithe jeni me te vertete mendjeshkurter! Ne vend qe te godisni shkaktaret e vuajtjes se shqiptarve, godisni dike tjeter qe per me teper eshte ne shtepi te vet. Nese doni permiresim te gjendjes ne shqiperi dilni me flamur, hidhni poshte qeverine, burgosni tere kriminelet me kostume e me emblema partish, kryeni nje mbledhje armesh, kapni kriminelet ordinere, vendosni rregull neper qytete, gjalleroni ekonomine, hapni vende pune, e mbase do shikoni qe shume shqiptare kudo ne bote do te kthehen ne vendlindje.

Por ju zgjidhni rrugen e lehte.... greku e ka fajin se ne iu futem ne shtepi e ai sna hapi deren. Pse ere kush o ai? Palo grek! Hajde tia perdhunojme grate e ti vjedhim car kane e car skane! Futja grekut se e meriton!

Ah... tani u kujtova me te vertete pse i urrej shqiptaret kaq shume.... sepse plehra si ju jane duke e dhjere tere kulturen e traditat tona.

Sa per info nuk jam grek, grekofil, grekoman, vorioepiriot, janinas, ortodoks, cam, anetar i Omonias ose ku e di une cfare emrash te tjere keni ju per simpatizantet e grekut. Jam thjesht nje njeri normal pa asnje bindje politike apo fetare pervec deshires per te jetuar jeten time i qete.

Mire e ka florxhi, dhe per mendimin tim Greqia ka qene dhe mbetet nje armik i kombit tone. Dhe kjo per fajin e grekeve, sepse shqiptaret gjithmone kane dashur t'i mbajne relatat. Shqiptaret e kane admiruar kulturen greke, degjojne muzike greke, dhe tani po fillojne te flasin greqisht e te vene emra greke. C'u kemi bere ne atyre qe te na kthehen me nje mllef the antihumanizem te paparashikuar?

Gjuha jone sa e mire,
    sa e embel sa e dlire
    ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2005
    Postime
    10
    Po e shof qe kjo teme ndryshe u nis e ndryshe po vazhdon ndaj vendosa qe te shkruaj dicka per ti kthyer pergjigje disa pyetjeve.

Une jam ai me nick ANDI_ qe kam bere hack ate faqen me fotografi dhe po e them shume qart pse e kam bere.Jam student ne greqi ne nje univeristet amerikan .Ajo faqe ishte faqja e profesorit tim te informatikes i cili vetem (e perseris VETEM) pse isha shqiptar ma ncorri C.Isha me i miri ne klase duke bere cdo ushtrim e cdo gje dhe qe javen e pare qe mori vesh qe isha shqiptar me tha:"Albanians shall DIE".U ka sjell me mua vertet shume keq duke folur me shume ironi (gje e cila nuk duhej bere ne oren e mesimit besoj).Dhe une per ti treguar qe shqiperia nuk eshte eshte aq injorante sa ai mendon i bere kete supriz 3 dite perpara se ate lend ta jepja provim (pra nuk holla gurin e fsheva doren) .

Dikush tha qe greqia ska nevoj per shqipetaret.Mund tju them se ekonomia greke 80 % mbahet nga forca e krahut shqiptar.Greqia ne 91 ka qene nje GERRMALL pasi e kam pare vete.Sapo u fut ne BE eshte kjo qe eshte sot (dhe prap eshte shume mbrapa nga vendet e tjera te BE-s).

Duhet te jetosh ne nje vend qe te kuptosh gjithcka.Fatkeqesisht une jetoj ne Greqi dhe e shof se si abuzohet me emrin SHQIPERI.

Ate dite qe mbolla drithe Maska e T68
    Anėtarėsuar
    29-10-2002
    Vendndodhja
    AnyTown USA, 00000
    Postime
    84
    Citim Postuar mė parė nga florxhi
    T68 ke te drejte ne disa mendime por une bashkohen me ato qe thojne JU LUMTE, sepse mos harro se greku i ka diskriminuar gjithmone shqiptaret jo vetem keto 15 vite qe ato shkuan atje, por edhe para 1912 e pas saj,me 1949 moren sulm kunder Shqiperise. edhe ne 1990 kur vrane 2 ushtare dhe 1 oficer ne posten shqiptare te Peshkpise (Gjirokaster)
    Domethene po i rikthehemi gjaqeve te vjetra? Kosova me Serbine? Ne me Greqine, Taivani me Kinen, Irlanda e veriut me Mbreterine e Bashkuar, Izraeli me Palestinen, Kina me Tibetin, Greqia me Turqine, India me Pakistanin, bin Ladeni me Ameriken?

Pra shkallet e tjera te veprimeve do ishin militantet bombardues vetevrases, bomba neper restorante e hotele, marrja peng e autoriteteve, prerja e kokes ne kamera, aviona neper ndertesa?

Nuk po them se do shkoje puna deri aty... por te gjitha keto jane akte terrorizmi. Nje grup duke u perpjekur te influencoje veprimet e nje grupi tjeter nepermjet akteve shkatrrimtare e dhunuese.

Mendoni se me te vertete eshte e drejte?
    Une nuk mendoj keshtu.

Sic e thashe, mendimi im eshte se ACS nuk eshte fare ndryshe nga cdo organizate tjeter terroriste qe vepron ne bote dhe i denoj aktet e tyre.
    .

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Po Mire.. une siq e di qe eshte dhe nje Grup Tjeter Nga Kosova Mduket eshte KHG(Kosova Hackers Group) apo jam Gabim.. ata i kan hackuar shum Faqet Serbe kurse per Greke jo..!
    Keshtu qe pse sbehen Keta 2 Grup Bashk dhe te Bejn Sulme me te medha te i prishin te gjith ca jan faqe Serbe/Greke keshtu me mire, sepse une mesa kam pare se keta Pisa ASC(Albanian Security Clan) I kan Hackuar dhe Faqe te Shqiptarve? pse ta bejn kete? shqiptarve? apo ndoshta spo munden te bejn Hack me faqe tjera qe jan Anti Albanians?
    Keta qe bejn Hack nuk ju besoj, rrejn shum nuk eshte leht me i thon vetit Hacker kur nuk din as me hy ne Internet Exporer..
    PS: Andi_ mos i fryej shum vetes. spaske bere as gje. i ke vjedh passin Profesorit as gje me teper? kjo Quhet Hack? per ty? Gabim je Plotesisht
    Gjith te mirat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AdmiraL : 22-06-2005 mė 15:44

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2005
    Postime
    8
    nje gje e di se kam biseduar me nje ushatar Amerikan ketu ne Kosov,Ai mė tha se gjat ardjes se forcave Amerikan ne kosov gjat luftes Ata jan gjuajtur me gurė nga popullata greke.

tung pershendetje

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Ju qe thate "Ju lumte dora" u menduat qe e thate, apo hajde te themi ndonje fjale, rrisim me rast dhe numrin e postimeve.

Po mire more popull sypatrembur, po supozojme ajo kompania e atij rrjetit ka ne pune 10-15 Shqiptare, c'mendoni se do u ndodhe atyre? Se keta trimoshat nuk hedhin as ndonje faqe ekstremiste, hedhin ato faqet ordinere. Po supozojme se dhe greket bejne te njejten gje me rrjetet tona shteterore qe jane te thjeshta per tu hackuar? Se mire ne ua beme ndonje faqeje hojti-tojti, po ata fare thjeshte mund te futen te faqja e ministrise se turizmit. Dhe na rrojti pastaj kur te huajt perballen me ndonje pankarte si ato qe u kemi vene ne. Pastaj cfare u arrit me kete njehere.
    I tregove Grekut se je i forte? Perkundrazi, faqet qe hackojne keta jane ordinere, pse nuk perpiqen tye hakojne faqe qeveritare? Kjo tregon me shume se cdo gje tjeter dobesi. Apo i tregon Grekut qe dhe ne Shqiperi ka kompjutera? Cili eshte qellimi i ketij sulmi? Sharjet e dallaveret jane kohe e humbur e ulje imazhi. Hackim do quaja nese hackojne faqen e Ministrise se Turizmit dhe vendosin nje pankarte me te gjitha shkeljet qe u behen Shqiptareve ne Greqi, qe kush eshte i interesuar te shkoje ne Greqi meson realitetin. Keto te tjerat jane kalamanlleqe qe gezojne vetem adoleshhentet
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2005
    Postime
    10
    Citim Postuar mė parė nga HoteL-MadriD
    Po Mire.. une siq e di qe eshte dhe nje Grup Tjeter Nga Kosova Mduket eshte KHG(Kosova Hackers Group) apo jam Gabim.. ata i kan hackuar shum Faqet Serbe kurse per Greke jo..!
    Keshtu qe pse sbehen Keta 2 Grup Bashk dhe te Bejn Sulme me te medha te i prishin te gjith ca jan faqe Serbe/Greke keshtu me mire, sepse une mesa kam pare se keta Pisa ASC(Albanian Security Clan) I kan Hackuar dhe Faqe te Shqiptarve? pse ta bejn kete? shqiptarve? apo ndoshta spo munden te bejn Hack me faqe tjera qe jan Anti Albanians?
    Keta qe bejn Hack nuk ju besoj, rrejn shum nuk eshte leht me i thon vetit Hacker kur nuk din as me hy ne Internet Exporer..
    PS: Andi_ mos i fryej shum vetes. spaske bere as gje. i ke vjedh passin Profesorit as gje me teper? kjo Quhet Hack? per ty? Gabim je Plotesisht
    Gjith te mirat

Ti kapim gjerat me rralle.
    Per punen e bashkimit te dy grupeve qe permende me siper.Nuk mund te kete bashk te atyre te dyve pasi gjithsecila thote qe une jam me e mira.Sic e the edhe vete ASC (ose e thene ndryshe Albanian Security CLOWN) ka bere hack edhe faqe shqiptare si shekulli.com.al etj .Dhe kete gje e kemi diskutuar ne nje irc ku u mblodhem nje here dhe u zume per kete pune.
    Persa i perket asaj qe thua qe i kam vjedh pasin presorit mos u trego mendjelehte.Ti mendon se ai do logohej ne syrin tim???Une jam ne nje universitet amerikan dhe siguria ketu eshte super pasi cdo pc mbrohet me pass-admin.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Njė informacion mbi KHG (Kosova Hackers Group)
    Nga arbeni_al nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 19-02-2010, 11:13
  2. Lajme nga Hackers
    Nga Miremengjes nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-01-2005, 03:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •