Po per te hyre ne ndone Pc te ndonjerit si i behetjo vetem Website
Po per te hyre ne ndone Pc te ndonjerit si i behetjo vetem Website
I am watching you
Hackers faqja e shkive serbianna.com qan per me u thy se rrenat qe shkruhen ne at sajt per shiptar jan tper te mdhaja.
Mundesisht me ja bo hyzmetin qesaj faqe
hej hej
ma merr mendja se shkuam paksa si larg me kete pune
paj nuk duhet gjithnje flakes me flake me iu kthye, nganjehere duhet me iu kthye me uje
un personalisht nuk jam kunder hacking-ut, por mbase nganjeher ia vlen ti kthehesh flakes me flake.
Greket nuk na duan, e as ne ata. Por nuk eshte nevoja ta na duan e as ti duam. thjesht mund ta kalojme mir, edhe pa keso aktesh si de-face te web faqeve, "f..k greece",etj.
ne anen tjeter edhe ne jemi qenie njerezore dhe perderisa greket te na e tregojne flamurin e tyre, ne do tjua tregojme shqiponjen tone, perderisa serbet ti tregojne tre gishta ne do tua tregojme dy gishtat tone legjendar. un vet jam nga presheva, dhe kete gje e di mire.
por, mbase eshte koha, qe dikush te tregohet i matur dhe gjerat te mos kalojne ne ekstrem. e them prap, nuk jam kunder hacking-ut, por nuk eshte nevoja qe ti japim ne grekeve e serbeve leksione e as ata neve. nuk duhet shfaqur figura te ketilla, ne faqen kryesore, as sharje te hackereve shqiptar ne kete menyre, sepse "311i73 hackers"(hackeret e vertete) nuk merren me keso gjerash. ata merren me gjera madhore ... e nese deface-imi bene pjese ne keto gjera, ateher un them se keni bere mir, qe jua keni tharpetuar hundet grekeve.
THERE IS NO PATCH FOR STUPIDITY
Duke pare nga plani i pare ca ketu thone se nuk eshte gje e mire dhe ne fakt racizmi keshtu eshte pastaj ketu ska pe racizem sepse grekve dueht tju q**et motra sepse dhe nje ndeshje qe luajtem e vrane nje shqiptar pastaj line emigrantet i kane degjeneruar te shkreten ca me pasoja dhe ca te tjere nuk dihet ku kane perfunduar. U befshim ne shqipetaret mire nje dite se do jua marrim hakun!!! ahahahha e kemi icik gjakun e nxehte po icik fare aman.
Bravo hackersave shqiptare hallal mer .
hmmm
po e lexoja dhe njehere nga fillimi kete teme dhe eshte e cudtishme sa mire e kemi mendjen me prish ne vend se te rregullojme.
E cuditshme eshte qe duam te bejme reklame kur seshte nevoja.
Per te gjithe ata qe kane njohuri ne keto pune, them se nuk do ti postonin kaq kollaj ne nje forum te hapur disa informacione per me teper kur nuk fshehin informacionin mbi veten e tyre ne radhe te pare. KEshtu qe lerini bllofet ose perdorini ne menyre private pa i ngritur ose ushqyer askujt idera te tilla.
Mund edhe ti postoni duke treguar se cfare kuptimi kane?!
Pasi "hackim" do te thote avancim, krijim .... dhe jo shkaterrim, urrejtje ..., mbi te gjitha jo mendjemadhesi.
JAME INTERUAEM PER FAQE INTERNETI HAKERAVE SHQIPTARE NE TANE BOTEN DERI ME TANI KAME BASHPUNUE ME FAQEN http://www.kosovahackersclan.com - POR TANI ASHT MBYLUR NEQOFSE KENI MUNDSI MA ADRESONI DISA FAQE INTERNETI PER BASHPUNIM-ME NDERIMEPostuar mė parė nga Ferdinandi
pershendetje
zanzi52
qe edhe nje adres e nje grupi te hackerav shqiptar http://forum.khg-crew.de/, por me sa e di une nuk jane dashamire te atij grupit ce e ke permendur ti,
ose nje tjeter eshte http://cyberniacs.net/Forum/
shnet
Une jam mese dakort me defacement qe kane bere grupet e mesiperme por nese duan te japin mesazhin e tyre, le ta bejne me faqe serioze dhe jo me faqe te humbura. Mgjs asaj te Karaxhaferrit mire ja kane bere se ai eshte armik publik i shqipetareve ne Greqi.
Bravo djema...
Shiqo edhe keto:
www.alb-warez.com
www.programe-site.net
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
Krijoni Kontakt