Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni qe Interi mund ta permbysi kete rezultat?

Votues
32. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Dicka e veshtire.

4 12.50%
  • Jo e pamundur.

7 21.88%
  • Interi s'ka forcen.

1 3.13%
  • Interi permbys.

6 18.75%
  • Milani fiton perseri.

13 40.63%
  • Milani nuk gabon dy here.

1 3.13%
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 102
    i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Eshte dicka shume e veshtire qe Interi te ktheje rezultatin ne ndeshjne e kthimit !
    Interi pa Adrianon eshte i mbarum fare , dhe adriano mund te mungoje ne ndeshjen e kthimit keshtu qe nuk i ka shpresat .
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    Niveli yt i arsyetimit i kalon permasat per t'u qujt komik... duhet te gjndet nje fjale tjeter me e pershtatshme...

Po kjo pra eshte diferenca... Qe mbrojtja e Interit eshte cope-cope. Ndersa e jona eshte bishe. Po mesfusha e Interit si sih? Bloze... Po sulmi...lol...s'dua te bie ne perseritje... Pastaj nuk ishte vetem mbrojtja e rendesishme te golat... ai topi qe vjen me shpejtesi nga krahu, plako, don mjeshtri qe te kthehet dhe te futet te ajo e Interit... (porta dmth)...

Sa per gjujtje mos fol kot se edhe Interi nuk pati shume gjujtje...Nuk gjujtet njehere ne port thote... Ti e ke pa neshjen? S'po permend te tjera raste vetem te them se gjujtjen spektakolare te Sheves mos e harro... he mo tu kujtu tashi... andej nga fundi... thuj shyqyr qe ka ca reflekse te papara ai Toldo se do ju kish degjeneru Milani krejt...

lol... s'jeni gjo jo...
    o humorist i i paekulibruar ...

Ca me tregon gjujtjen e cecenkos ... A e kam shkruar ne postim qe ne fund kishit 1 gjuajtje ne porte ???? E ke te shkruar e zeze mbi te bardhe...

S'po permend raste te tjera thu ti ????? loooool...ku i ke gjujtjet e tjera te cecenkos dhe te crespos ????? ....ke pare ndeshje ti apo vari lesht lexo gazetat...

Nuk patem gjuajtje ???
    Ne pjesen e pare ...Mihajlovic - ne trekendesh grushtim ... Veron - grushtim ...
    Cruz - grushtim ...

Lidhur me analizen e ndeshjes e kam bere disa here...
    Ti po perserit ato qe kam shkruar une me duket...Nuk po kerkon njeri DIFERENCEN ... Se kur tjetri shkrua qe KENI MBROJTJE TE FORTE ...KURSE NE BEJME GABIME edhe nje 2 vjec e kupton pse fituat dje ...
    Por thashe qe mos e merrni me qef sikur keni bere SPEKTAKEL... Se nuk gjujtet 1 here ne porte gjithe pjesen e pare ...dhe perfituat nga 2 gafa te Interit ne rreshtim kur krosonit ne zone...

Vetem nje gje me ben pershtypje !!!!
    40 vjecari Maldini dhe Cafu bredhin si 20 vjecare !!!!!!!!!!!
    apo Pirla me Sedorf tek ne ishin plera tek ju u bene te mire !!!!
    Duhet KOPJUAR menyra e REKUPERIMIT qe behet tek
    MILAN DOP ...harrova Milan LAB .... sa doktore te mire qe keni eeee...
    ...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    o humorist i i paekulibruar ...

Ca me tregon gjujtjen e cecenkos ... A e kam shkruar ne postim qe ne fund kishit 1 gjuajtje ne porte ???? E ke te shkruar e zeze mbi te bardhe...

S'po permend raste te tjera thu ti ????? loooool...ku i ke gjujtjet e tjera te cecenkos dhe te crespos ????? ....ke pare ndeshje ti apo vari lesht lexo gazetat...

Nuk patem gjuajtje ???
    Ne pjesen e pare ...Mihajlovic - ne trekendesh grushtim ... Veron - grushtim ...
    Cruz - grushtim ...

Lidhur me analizen e ndeshjes e kam bere disa here...
    Ti po perserit ato qe kam shkruar une me duket...Nuk po kerkon njeri DIFERENCEN ... Se kur tjetri shkrua qe KENI MBROJTJE TE FORTE ...KURSE NE BEJME GABIME edhe nje 2 vjec e kupton pse fituat dje ...
    Por thashe qe mos e merrni me qef sikur keni bere SPEKTAKEL... Se nuk gjujtet 1 here ne porte gjithe pjesen e pare ...dhe perfituat nga 2 gafa te Interit ne rreshtim kur krosonit ne zone...

Vetem nje gje me ben pershtypje !!!!
    40 vjecari Maldini dhe Cafu bredhin si 20 vjecare !!!!!!!!!!!
    apo Pirla me Sedorf tek ne ishin plera tek ju u bene te mire !!!!
    Duhet KOPJUAR menyra e REKUPERIMIT qe behet tek
    MILAN DOP ...harrova Milan LAB .... sa doktore te mire qe keni eeee...
    ...
    o robo a lexon ti a jo...?
    te pakten lexo ato qe ke shkrujt...

Nuk gjuajtet 1 here ne porte dhe Cecenko me Crespon nuk kapen top
    Ēa eshte kjo????

tashi thu...:
    Nuk patem gjuajtje ???
    pse e shkrun ket? pse habitesh? kush te tha qe nuk gjujtet...
    ja ē'te kam than un:
    Citim Postuar mė parė nga [xeni
    ]Sa per gjujtje mos fol kot se edhe Interi nuk pati shume gjujtje...
    ket fjaline time ēoja kujt te dush dhe nuk do marresh naj shpjegim qe kjo do te thote qe Intersi s'pati gjujtje...A kupton shqip a jo?

Ti je i ēekuilibrum plako.. te gjithe analistet dhe te gjithe forumistet interiste, bashkevujtesit e tuj dmth. po e pranojne se Interi s'po loz mire... ti vjen e gri sallate... po kur te humbesh 2-0 mos fol te pakten... te kishe marre naj barazim pa gola nga ato qe e ka zakon Interi hajde de se kishe ftyre me fole po edhe tashi qe i hongre dy petlla flet... Po me fitu Interi ēa do beje ti aman...

shiko, plako: nuk eshte faji im qe ke zgjedhe Interin... Stresin dhe ēekuilibrin qe te sjell ky i funit maje per vete mos derdellit ne forum kot...

P.S. Egziston mundesia qe une dhe ti ta shohim lojen ndryshe. Sapo fola me nje shok qe merr vesh nga futbolli dhe me tha qe Interi e meritonte fitoren. Te me falesh qe te citova i pari. S'do e bej me. Uroj qe here tjeter, kur ta meritoj, te fitoje Interi...!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 07-04-2005 mė 12:44 Arsyeja: P.S.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    A per interin po folni ende , po kta jane dobsira , kta duhet mu mburr qe kan arrit deri te cerekfinalja e CH , kjo eshte sukses i madh per ta veq fati po i punon shume .

E tash ndeshjen kthyese Milani ka me asgjesu interin me diference 3 golla...

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Interi fiton me siguri ndeshjen e kthimit.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Thoni ca te duni po Milani rrugen e ka te hapur per finalen se lu ne gjysemfinale me PSV ose Lyon kshu qe per Interi fat te mbare vitin tjeter...

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Kot

Kot Beni Replika Sepse Te Dyja Skuadrat Dhane Max Dhe Ishte Mese E Qarte Se Njera Do Fitonte Por Milani U Tregua Me I Shkathet Edhe Shenoi 2

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700

Shof qe kacaku e ka marre me qef te madh ...vazhdo plako...hap tema sa te duash se i ben qefin vetes ....

o inter_forever un hapa temen sic eshte hap per tere ndeshjet e tjera te kthimit.
    Ne fillim te temes kam vene qe moderator mos e lejojne qe kjo teme te degjeneroj si ajo e para prandaj tere keto replika do ishte mire te hiqeshin dhe ti permbaheshim disa argumenteve qe une kam vene apo qe dikush tjeter do veje deri ne diten e ndeshjes.

fshini ju lutem shkrimet e kota pls beni dicka te bukur.

kacaku_basket

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga kacaku basket
    fshini ju lutem shkrimet e kota pls beni dicka te bukur.
    Mos ke dert vllacko se cdo gje do jete nen kontroll kete radhe dhe nuk do te kete leshime te tilla sikur tema e meparshme...
    My silence doesn't mean I am gone!

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Moratti kercenon.

Padroni zikalter mbeshtet trajnerin.Dhe mbi derbyn thote: Deri ne 1-0 Interi luajti mire.Te marten duhet te japim cdo gje.Dhe cdo kush te mendoje per kontraten e tij.

Pika e pare: Roberto Mancini nuk preket

Pika e dyte : Nje apel i ri i drejtuar skuadres jepni gjithcka per ndeshjen e kthimit.Tema e ketyre diteve ka thene Moratti nuk eshte Mancini por te kalojme turnin- ka thene Moratti.
    E kam thene: nuk do te nderrojme trajner, ai po krijon ekpserience me ne dhe shpresojme ta bej sa me shpejt.Mbi sfiden e te martes se ardhshme: Tani nuk eshte pune optimizmi eshte ceshtie qe duhet te fusim ne koke qe duhet te bejme gjithcka per te kaluar turnin.Sic u nis sezoni, me trajner te ri dhe lojtare te rinj,nuk duhet te prisnim shume gjera.Gjithcka varet se nga c'kendveshtrim i shikojm gjerat.Per ta mbyllur nje mesazh skuadres: Cdo kush te mendoje rreth kontrates dhe te shikoje te luaje mire ne kete periudhe te rendesishme.Nuk ka asgje te re,eshte zanati i tyre dhe kenaqesia e tyre te bejne dicka te mire.

Marre nga Gazzetta dello Sport

kacaku_basket
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kacaku basket : 07-04-2005 mė 17:43

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 26-12-2007, 20:14
  2. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  3. Juventus vs Liverpool - (Ndeshja e kthimit)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 14-04-2005, 03:16
  4. PSV Eindhoven vs Lyon - (Ndeshja e kthimit)
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 14-04-2005, 03:13
  5. Bayern Munich vs Chelsea - (Ndeshja e kthimit)
    Pėrgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 03:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •