Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni qe Interi mund ta permbysi kete rezultat?

Votues
32. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Dicka e veshtire.

4 12.50%
  • Jo e pamundur.

7 21.88%
  • Interi s'ka forcen.

1 3.13%
  • Interi permbys.

6 18.75%
  • Milani fiton perseri.

13 40.63%
  • Milani nuk gabon dy here.

1 3.13%
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 102
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Bilan kualifikohet .....

Kualifikimi i bilanit eshte i padiskutushem ...
    Kush ka llogjike dhe merr vesh nga futbolli e kupton qe Interit ju shuan shpresat e kualifikimit qe kur u demtua Adriano ...
    Sepse Interi ka patur pike te DOBET gjithmone lojen mbrojtese .. e gjithmone ka vuajtur pesimin e golave ...Por SHPETIMIN e ka patur gjithmone nga LOJA SULMUSE.....
    INTERI ne ndeshjen me te RENDESISHME te sezonit u paraqit me Cruz ne sulm !!!! Kur Cruz ne janar ishte per tu shit , vetem se nuk gjetem skuader ku ta conim....
    DIKUSH na kujtoi edhe PERMBYSJET e rezultateve qe benim ne fillim ....
    Harroni qe PERMBYSJET ne i benim me lojtare si : ADRIANO , VIERI e RECOBA....Asnje nga keta nuk loz ...Edhe Martins pa Adrin apo Vierin duket si jetim ne fushe...

Per ndeshjen e kthimit ...Them me siguri qe VIERI eshte 50 % te formes...
    ADRIANO 50% te formes... Keshtu qe vetem nje HARAKIRI e bilanit mund te shpetoje Interin...nje tip nate si ajo e La Corugnes ....

Kush vazhdon akoma te perserise qe MORATI shpenzon MILIARDA ..!!!! Po i them qe Interi kete vit nuk ka SHPENZUAR ASNJE LEK NE MERKATO ...Ka dale me FITIM 2-3 milion euro.....( e vetmja blerje ishte Burdisso , qe ka muaj qe rri ne Argjentine per motive familjare )
    Edhe aq sa ka bere Interi kete vit e ka shume....

FORCA INTER !
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Ku Jeni

Si Jeni Milanista Mire Ja Kaloni.
    Mezi Po Pres Te Vije E Marta Te Shikojme Nje Nga Humbjet E Rradhes Per Interin.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    Bilan kualifikohet .....

Kualifikimi i bilanit eshte i padiskutushem ...
    Kush ka llogjike dhe merr vesh nga futbolli e kupton qe Interit ju shuan shpresat e kualifikimit qe kur u demtua Adriano ...
    Sepse Interi ka patur pike te DOBET gjithmone lojen mbrojtese .. e gjithmone ka vuajtur pesimin e golave ...Por SHPETIMIN e ka patur gjithmone nga LOJA SULMUSE.....
    INTERI ne ndeshjen me te RENDESISHME te sezonit u paraqit me Cruz ne sulm !!!! Kur Cruz ne janar ishte per tu shit , vetem se nuk gjetem skuader ku ta conim....
    DIKUSH na kujtoi edhe PERMBYSJET e rezultateve qe benim ne fillim ....
    Harroni qe PERMBYSJET ne i benim me lojtare si : ADRIANO , VIERI e RECOBA....Asnje nga keta nuk loz ...Edhe Martins pa Adrin apo Vierin duket si jetim ne fushe...

Per ndeshjen e kthimit ...Them me siguri qe VIERI eshte 50 % te formes...
    ADRIANO 50% te formes... Keshtu qe vetem nje HARAKIRI e bilanit mund te shpetoje Interin...nje tip nate si ajo e La Corugnes ....

Kush vazhdon akoma te perserise qe MORATI shpenzon MILIARDA ..!!!! Po i them qe Interi kete vit nuk ka SHPENZUAR ASNJE LEK NE MERKATO ...Ka dale me FITIM 2-3 milion euro.....( e vetmja blerje ishte Burdisso , qe ka muaj qe rri ne Argjentine per motive familjare )
    Edhe aq sa ka bere Interi kete vit e ka shume....

FORCA INTER !

Ik shko qaj tashti dhe shkoni me pushime se kot sa luni ne Champions edhe ne Seria A. Filloni pushimet e veres qe tashti se mase ne Shtator do jeni me shume energji.

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Jo se jam me Milanin, as me Interin s'kam ndonje inat, por duke e pare situaten nga nje sy i drejte dhe asnjeanes mendoj se Milani e meriton me shume se Interi te vazhdoj per me tej. Kane nje mbrojtje qe se ka pas ndonjehere ekip ne bote.

Kafu, Nesta, Stam, Maldini. duuuhh

S'ka burr none i ca keta mer daj. Ndeshja kthimit 0-0.
    HOLLAND...

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Milan plera gorja qe vecse perdor gazetat ne avantazhin e vet dhe vetem justifikohet ne cdo moment, mbasi barazoi dje, doli sot paradite me justifikimin me absurd ... "Kemi paguar lodhjen ne Derby"

SHume kontradiktore kjo fjali duke pare qe Interi fitoi me nje nga skuadrat me ne forme te kampionatit JASHTE FUSHES SE VET, duke ditur qe ne derby ishte po Interi ajo qe beri lojen gjithe pjesen e pare dhe me nje pjese te dyte me se normale. Per cfare lodhje eshte duke folur Ancelotti, ose sic thote TGCOM "il milan tutti in coro "colpa dell'derby" "?

Ja cfare thote derrkuci Ancellotti

"Il derby ha pesato dal punto di vista fisico e psicologico - ha detto il tecnico - Abbiamo consumato molte energie e non potevamo essere brillanti. Alla vigilia avevo detto che sarebbe stata una sfida delicata"

Un di qe kur fitohet nje derby fluturon, madje ishte Interi ajo qe duhet ta pesonte ne Bologna dhe te konfirmonte momentin negativ. Per cfare psikologjie flet doktorr Ancelotti ... mbase psikologet e forumit mund te na sqarojne me mire kete fjali alla Trappatoni, madje dhe Trappatoni kur flet ka me shume kuptim se ky.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 10-04-2005 mė 15:36
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako
    Jo se jam me Milanin, as me Interin s'kam ndonje inat, por duke e pare situaten nga nje sy i drejte dhe asnjeanes mendoj se Milani e meriton me shume se Interi te vazhdoj per me tej. Kane nje mbrojtje qe se ka pas ndonjehere ekip ne bote.

Kafu, Nesta, Stam, Maldini. duuuhh

S'ka burr none i ca keta mer daj. Ndeshja kthimit 0-0.
    At' zeron e pare e ke ne rregull po ate te dyten rishikoje, te lutem...

paskan fillu edhe interistat me pranu realitetin...

O Zot shyqyr qe s'kam zgjedhe Interin!

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    At' zeron e pare e ke ne rregull po ate te dyten rishikoje, te lutem...

paskan fillu edhe interistat me pranu realitetin...

O Zot shyqyr qe s'kam zgjedhe Interin!

O Xen Milani prandaj hyn ne kategorine e ekipeve te medhaja, se pervec lojtareve me klas boteror zoteron dhe eksperiencen. Nuk do kerkoj me gol. Nje rezultat 0-0 e nero Milanin. I duhen baterite per kampionat edhe per ndeshjet ne vazhdim.

Mos me kundershto kot se e bona 3-0 per Interin. A te lutem shume.
    HOLLAND...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako
    Mos me kundershto kot se e bona 3-0 per Interin. A te lutem shume.
    S'ma do mendja se do e shkrush ashtu...Se te sulen gjithe pastaj... edhe Interistat... (jan bo realist koheve te fundit )

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Pershendetje!!!

Prap Une Midis Jush Te Pa Lodhshmit E Interit Ketu ne Forum Se Ne Fushe Jeni Te Lodhshem.
    Kam Nje Interist Ketu Afer Qe Po Lexon Keto Postimet Tuaja Dhe I Vjen Zor Qe Nuk Pranoni Realitetin.
    -=> Interi Per Momentin Gjendet Shume Poshte, Qe Keshtu Mos Flisni Me Se Po Na Degjeneroni Me Keq.Shhhtttttt <=- Fjalet E Interistit Qe kam Afer.

Nga Mua Keni.
    Nuk Na Intereson Sa Del Ndeshja Ne San Siro E Rendesishme Eshte Qe Milani Nuk Do Perserise Dy Here Te Njejtin Gabim Edhe Pse Nuk Ishte Gabim, Ai Kurre Nuk Do Lejoje Te Dale Ndeshja 3 - 0 Sikur Ne Porte Te Rreshtohen 11 Lojtaret Ndeshja Kaq Nuk Del Po Interista Lutjuni Zotit Per Ndonje Barazim Sepse Jeni Shume Dobet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 10-04-2005 mė 15:56
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923

Verejtje

Une jam ai interisti qe kam shprehur fjalet e thena nga ClaY_MorE.

Pranoni Realitetin Edhe Pse Eshte I Hidhur, Tani Per Tani Jemi Dobet.
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 26-12-2007, 20:14
  2. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  3. Juventus vs Liverpool - (Ndeshja e kthimit)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 14-04-2005, 03:16
  4. PSV Eindhoven vs Lyon - (Ndeshja e kthimit)
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 14-04-2005, 03:13
  5. Bayern Munich vs Chelsea - (Ndeshja e kthimit)
    Pėrgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 03:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •