Per Leilan![]()
Thuaj pastaj qe nuk di te zgjedh...si Helene antikiteti me shije moderne do dukesh.![]()
Per Leilan![]()
Thuaj pastaj qe nuk di te zgjedh...si Helene antikiteti me shije moderne do dukesh.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cupke_pe_Korce : 25-07-2005 mė 22:56
Summertime, and the livin' is easy...
Ja dhe nje tjeter nga Arden B, megjithese kjo ngjyra kafe spara me pelqen.
Kete e kam per vete (lol) se me duket "tres chic"![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cupke_pe_Korce : 25-07-2005 mė 22:57
Cupke, sh flm qe ke qene ne look-out per mua! Ama, mos qesh por une jam me fanatike se gjyshja ime per tu mbuluar, qe refuzonte te vishte fehrexhe ne ate kohe. Si shume gjoks-perjashte keto modelet (kjo thuhet sa jam akoma ne dhome me a.c., pa kur dal pas mesdites...ndryshe puna). Kam pare ne internet nje pale Kenneth Cole Reaction sandale flats qe po me bejne te mendoj ke kam ti bej shantazh qe t'mi bleje. lol S'kam foto te tyre sepse s'i kam pare me, por vijne me 2 ngjyra, metalike & gold, thong sandal, rripa te holla si fije, sh primitive ne pamje (aq primitive sa na lejon Kennethi
), por cute.
P.S.: I miss angeldust... qe m'ka nje nick sic e kishte nje shoqja ime ne klase te 8-te (hihihiii...) po si doktorreshe qe eshte kjo tjetra... s'di me c'kuptim t'ia marr nickun.
Me poshte - (1.) comma heel qe tani u thone "wedge heel" (so hot), (2.) kjo me kujton vitet 70 ne Shqiperi (kur prinderit e mij akoma s'ishin takuar... lol), (3.) nuk rezistoja pa futur nje qe ngjan sikur doli nga dollapi i Zhades![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
.............................................
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Ato te fundit jane si pantollat e mia![]()
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Na kallen daten keto lajmet per hackers, pa mire eshte te kesh nje kredit karte te vogel per internet shopping.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt