Maximumin!Postuar mė parė nga Odeon_relax
Po mbasi ta bente ai i pari!
Maximumin!Postuar mė parė nga Odeon_relax
Po mbasi ta bente ai i pari!
Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.
I ka jeta keto!Postuar mė parė nga bija_e_detit
Po te pakten ... para se te sakrifikosh ... mendohu mire edhe sigurohu qe eshte dashuri (love jo lust) ... edhe qe ai te do cik me shume se sa e do ti ... se ndryshe ... aha ...![]()
Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.
Humbe pavaresine ekonomike, shpirterore, dhe mendore ... mund ta di se cfare fitove?Postuar mė parė nga maratonomak
![]()
Hmmmm,,,,,,Per dashuri ja vlen te provosh gjdo gje e edhe te sakrifikosh,por pa harruar se gjdo gje ka kufirin e vete.
![]()
Prandaj emmushka beje nje rruge qe qetesohe ate qe te do shumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeePostuar mė parė nga EMMA 1244
![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Sakrifica ime per dashurine - 5 vite martese.
E vetmja gje qe nuk sakrifikova dhe nuk do sakrifikoj eshte humbja e identitetit.
Te tjerat i kisha perseritur me gjithe deshire.
Per nje puthje kam udhetuar 120 KM dhe ajo ajo dhe vetem ajo shkoi ne mergim
dhe nuk u kthye me, dhe me la me zemer te thyer
![]()
Football is the opera of the people.
by: Stafford Heginbotham
Lesht e currit ka fitu, prandaj hap tema lart e poshte qe te justifikoj zgjedhjen qe ka bere.Postuar mė parė nga PrInCeSsErS
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Varet se cfare rruge ka marr ajo dashuri..
Nese vertet ja vlen per te sakrifikuar,pse jo..Mund te sakrifokoja nga min,deri ne nje max te vertet SAKRIFICE.
Feel the pump √
Une do te sakrifikoja dhe kam sakrifikuar, sepse ne jete nuk ka asgje me te bukur dhe me te vlefshme se dashuria, prandaj ia vlene (si thone ne nje reklame televizive: Sakrifica qe ia vlene)
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Krijoni Kontakt