Sakrifica me e madhe qe kam bere ka qene ta dashuroj me gjithe shpirt ne nje moment kur cdo njeri me thoshte se ishte gabim!
Ca do beja ?Do e beja serisht te njejten gje nese do me vinin barikad qe sduhet ta doja me ate njeri!![]()
Sakrifica me e madhe qe kam bere ka qene ta dashuroj me gjithe shpirt ne nje moment kur cdo njeri me thoshte se ishte gabim!
Ca do beja ?Do e beja serisht te njejten gje nese do me vinin barikad qe sduhet ta doja me ate njeri!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
un per dashurin haj i pul te pjekme .
Une ende s`kam bere cmendurira ashtu sic e konceproj une sakrificen deri ne cmenduri, por nuk i dihet mund te shkalloj ne te ardhmen![]()
Pershendetje Dito!
Tema eshte paksa hipotetike, por gjithsesi provokuese dhe interesante...
A do t'a benin nje gje te tille njerezit e zhgenjyer nga dashuria?
Te gjitha perpjekjet per te mbajtur ne kembe nje lidhje...Edhe atehere kur ndjehesh keq dhe i/e ofenduar nga partneri jane te gjitha sakrifica per Dashurine...Jane ato gjerat e vogla dhe te perditshme me te rendesishme dhe me vlere qe ngrejne ne kembe monumentin e madh te sakrifices(per mendimin tim), jane me te medha se nje sakrifice qe ne pamje te pare mund te duket e madhe.
Une do te beja te gjitha sakrificat per njeriun qe dua...pa asnje medyshje, sigurisht!
Reciproke eshte.Postuar mė parė nga AngelGirl
Parime te tilla si keto te juajat jene mjaft me vlere.por problemi eshte se keto vlera i gjen tek pak njerez,ndaj jo te gjithe ti vleresijne qofte dhe ne heshtje por i marrin sakrificat si qejf qe ke ti per ti bere per ate person............jo per dashuri e per respekt por per qejf.sakrifica nuk eshte qejf.atehere cndodh? ndodh qe arrin nje moment ne te cilin vet ti ke nevoje qe ti thuash vetes qe ke bere dsakrifica,pas shume e shume indiference dhe shpesh here edhe mohim kundrejt ketij gjesti qe ti ben.ndaj jam e mendimit se ne nje bote te tille,eshte mire dhe per veten te shohesh e te peshosh sa sakrifica ke bere.................interesant kendveshtrimi jot..........Postuar mė parė nga green
Bam bum anej kenej....shukurinaaaaaaaaaaaa!
Friken te me kesh..Se gje s'te bej ;)
Sakrifica juaj per Dashurine?
do ta kisha sakrifikuar edhe zotin per dashurine![]()
Per dashurine do beja c`do gje qe kalon ne doren time ne pafundsi
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
dashuria eshte ndjenja me e bukur megjithate nuk eshte cik gjynaf te sakrifikosh, dashuria duhet te me fali gezim dhe jo te me bej te sakrifikoj dicka qe e dua... se di![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
eshte mire kur dashuron dike qe vertet te do dhe mund te sakrifikosh kur dicka apo dikush i trete te pengon ta jeosh ate dashuri ashtu sic duhet.
une ka sakrifikuar 3 vite te jetes ime per nje vashe qe e dashuroja fort .
humba pavaresine ekonomike shpirterore dhe madje dhe menderore
Postuar mė parė nga maratonomak
Fatkeqesisht i ka dashuria keto !!!!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Krijoni Kontakt