Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 62
    ...........
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Shum njerez thojne qe nuk sakricikoj kte dhe nuk sakrifikoj ate. Fundja fundja per te dashuruar duhet sakrifikosh zemren tende, dhe zemra jote ne nje menyre eshte jeta jote.
    Mund te kesh kujdes dhe mos lesh jeten mbas dore dmth te biesh nga te gjitha dhe te beshesh e varur tek ai person, por neqofse don te ndiesh ceshte dashuri duhet te sakrifikosh zemren. Prandaj gjith ata qe thojne nuk bej kte ose ate etj etj duhet te kesh kujdes se cfar thua sepse kur te biesh ne dashuri nuk do e kuptosh dhe do perfundosh e zhgenjyer me veten sepse gjykon dhe ndjen ndryshe. Prandaj eshte edhe ajo fjala " Nuk mund ta kuptosh deri sa ta provosh".

Thjesht mendimi im!
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Une kam shkurtuar oret e gjumit per hir te dashurise. Kam bere 22000 miles per nje vit, dhe po harxhoj dollaret me shpejtesine e drites. Por te me besoni i a vlen.
    Kur te me kujtohet dicka tjeter do te shkruaj.
    Kalofshi mire kudo qe jeni.

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anėtarėsuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Pse te bej une sakrifice per dashurine? Pse te mos beje ajo per mua, lol.
    HAKUNA MATATA

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Per hire te dashurise do te prishja dhe vete dashurine
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

...........
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Citim Postuar mė parė nga My_Soul
    Pse te bej une sakrifice per dashurine? Pse te mos beje ajo per mua, lol.

Reciproke ajo pun.
    Deshiron ti te dashurohesh ateher sakrifiko per ta ber kete te mundur dhe dashuria ta kthen ty masanej...
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Secili nga ne ka perkufizimet e veta per dashurine dhe menyren se si ajo ka efektin e vet tek ne. Dikujt dashuria i duket si dicka qe patjeter duhet te ndodh, ndersa dikujt tjeter asnjehere nuk i ka ndodhur por qe ai/ajo as nuk eshte e vetedijshme per kete. Eshte e thjeshte, dashuria varet edhe se si percepohet ne menyre qe te shofish se c`deshiron te sakrifikosh.
    Sakrificat qe i bejme per dashurine mund te jene te shumta, por mund te jene edhe te barabarta me hic. Eshte njeriu vet ai qe do vendos se c`sakrifice do jep ne olltarin e dashurise, eshte rasti ai mbret i botes i cili me se shumti vendos per kete pune. Kjo teme nuk ka fund, sepse mund te diskutohet nga shume pikepamje. Mund te diskutohet per dashurine e nje nene per femiun dhe ate qe ajo sakrifikon per te voglin e vet, mund thjeshte thene te perkufizohet me shume sende qe nuk dalin edhe qindra faqe shpjegimi.
    Ne natyren e njeriut eshte sakrifica, por rende te thuash me nje postim se cilat jane ato sakrifica njeriu do i bej per dashurine.

Une per veten time, kam be sakrifice per dashurine ne kohe dhe ndjenja. Dikush tjeter sakrificen e vet e jep ne menyra te ndryshme, por fakti qendron se gati te gjithe neve sakrifikojme dicka. Vete dashuria eshte sakrifice, eshte dhenie emocionesh pa mos i kursyer fare ato, normal vetem nqs personi eshte me te vertete i dashuruar.

Dhe per ne fund, eshte thjeshte e pamundur te sqarohet ne nje post se c`mundet njeri te sakrifikon per dashurine, sepse dashuria eshte e perjetshme si energjia.

Cdo te mire
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Githcka qe eshte e munddur do jipja perdashurine dmth kur ske dashurin po te tjerat c'vlere kan keshtu qe ja vlen te sakrifikosh
    M&M

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    per dashurine nuk do sakrifikoja asgje, ose me mire asgje te rendesishme, dashurija duhet te jete e bukur dhe duhet te me japi krahe, jo te me vej ne pozita te tilla qe une duhet te sakrifikoj. sakrificat sme pelqejne.
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Sakrificat nuk tregohen, perndryshe duhen klasifikuar nen ndonje emer tjeter.
    Nuk eshte e nevojshme te tregosh se c'sakrifica mund te besh per kete apo ate ceshtje(perfshi dhe dashurine). Thjesht sepse kur reklamohen apo thjesht permenden duket sikur kjo behet per te marre duartrokitje.
    Per ate qe dua do beja dhe bej shume gjera...duke filluar qe nga vogelsirat ...dhe nuk dua kurrsesi t'i quaj sakrifica e kjo jo per te deshmuar modesti te papare por sepse jam e bindur plotesisht qe cfaredo qe bej-e bej sepse vertet ia vlen dhe ne fund te fundit kjo eshte dashuria...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E pse e quani Sakrifice per dashurine ??

Doni dhe dashuroni ... otherwise ... Dont !!

Nuk ka kushte , sakrifica ne dashuri ................ cdo gje bejeni spontanisht .. dhe ska nevoje ti mbani shenim se cbet per dashurine .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Nėēmimi eliminon dashurinė!
    Nga Davius nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •