Close
Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 176
    !Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    Eshte per nje ushtar qe bie ne dashuri me nje transsexual.
    Edhe une do qaja po te me ndodhte kjo.
    Sidoqofte, film te fundit qe kam pa eshte "Malena" me Monica Bellucci.
    Film i mire dhe interesant. Flet per nje cun te vogel i cili dashurohet ne nje grua me te moshuar (Monica) te ciles i shkon burri ne ushtri dhe per te mbijetuar kesaj i duhet te bej c`mos (nenkuptoni c`mos) qe te mbijetoj. Ka skena interesante ne film, si nga ato qe i ndodhin cunit poashtu edhe kesaj.
    Fundi eshte mese i goditur, sepse pasi qe e rrahin brutalisht kete Malenen ne shesh te qytetit ca gra, i vjen burri nga ushtria me nje dore (njeren me siguri e ka humb andej nga skenari i filmit ) ecin qe te dy dore per dore (lol) neper sheshin e qytetit. E me cunin c`ndodh, nuk e di, ndoshta ne pjesen e dyte nqs ka do e shofim. E zgjata pak, do me falni, por me pelqen filmi.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Sidoqofte, film te fundit qe kam pa eshte "Malena" me Monica Bellucci.
    Film i mire dhe interesant. Flet per nje cun te vogel i cili dashurohet ne nje grua me te moshuar (Monica) te ciles i shkon burri ne ushtri dhe per te mbijetuar kesaj i duhet te bej c`mos (nenkuptoni c`mos) qe te mbijetoj. Ka skena interesante ne film, si nga ato qe i ndodhin cunit poashtu edhe kesaj.
    Fundi eshte mese i goditur, sepse pasi qe e rrahin brutalisht kete Malenen ne shesh te qytetit ca gra, i vjen burri nga ushtria me nje dore (njeren me siguri e ka humb andej nga skenari i filmit ) ecin qe te dy dore per dore (lol) neper sheshin e qytetit. E me cunin c`ndodh, nuk e di, ndoshta ne pjesen e dyte nqs ka do e shofim. E zgjata pak, do me falni, por me pelqen filmi.

dhe Malenen e kam pare, film i bukur...

lol jo ore jo, nuk qava per ate arsye...ne fakt me erdhi inat per preferencat e tij lol dhe po mondoja "sa po paguhet per kete rolin...me siguri shume?" :P...ishalla i del perpara nje femer e vertet se ma shpifi :P...no but seriously ky aktori -->Troy Garity eshte vlersuar shume mire per kete film, meqe e ka lozur shume bukur karakterin e Barry Winchell-it...

vajzat do ta duan shume karakterin e tij neqoftese e shikojn filmin
    dhe do lotojn ne fund te filmit
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2005
    Vendndodhja
    te guri i shqipes
    Postime
    92
    Milion dolar baby,bee cool,fitz,xxx2....

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    TREASURE HUNTERS

Filme i lezetshem aksion ...

Filmi i fundit qe kam pare "Behind Enemy Lines" - Owen Wilson. E kisha pare dhe disa here me pare. Film i bukur mbetet per mua.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    "Secretary" - me Maggie Gyllenhall. Nga keto small budgets independent movies, por te ishte ishte cuar cik me ne edge subjekti, shume mire mund te kishte perfunduar ne kendin "special interests" tek Blockbusteri (le qe cne Blockbusteri aq mainstream te shese filma te tille). Nejse, filmi permbante masturbizem, self mutilation, sado-mazokisem, urinim , fetishes.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Citim Postuar mė parė nga Pinkie
    "Secretary" - me Maggie Gyllenhall. Nga keto small budgets independent movies, por te ishte ishte cuar cik me ne edge subjekti, shume mire mund te kishte perfunduar ne kendin "special interests" tek Blockbusteri (le qe cne Blockbusteri aq mainstream te shese filma te tille). Nejse, filmi permbante masturbizem, self mutilation, sado-mazokisem, urinim , fetishes.

Me eshte dukur film pak hajvan...

Filmi i fundit qe kam pare eshte : Serine e "Friends " ku Rachel dhe Ross
    marrin parasysh idene me marre nje dado mashkull per Emen...

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga Pinkie
    cudi si nuk na thua nese te pelqeu ose jo.....

e kam pare ne tv kete filme rastesisht (shumicen e tij, se kishte filluar)...disi interesant, lol

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Eyes Without a Face (Les yeux sans visage) - nje nga ata filmat e vjeter bardhe e zi qe te le mbresa te pashlyeshme. Shikojeni nese kini stomak
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Citim Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
    Eyes Without a Face (Les yeux sans visage) - nje nga ata filmat e vjeter bardhe e zi qe te le mbresa te pashlyeshme. Shikojeni nese kini stomak
    Hmmmm, ti ke pare filmin me te mire te Georges Franju (1960) dhe ndofta nje nga me te miret e historise se kinemase franceze. Lucky you

Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Baci
    Nga ~Geri~ nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-09-2011, 04:54
  2. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39
  4. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  5. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •