" House Of Flying Daggers "
Rolet:
Takeshi Kaneshiro
Andy Lau
Zhang Ziyi
etj.
![]()
" House Of Flying Daggers "
Rolet:
Takeshi Kaneshiro
Andy Lau
Zhang Ziyi
etj.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PrInCiPiEl : 22-04-2005 mė 08:48
the ring (ishte filmi i fundit qe e shiqova ne kino (cinema))
Dje pash George of the Jungle (e kam nja 3-4 here me perpara) :P...ky filmi me shkrin se qeshurit...
pjesa me qesharake eshte kur George shkon ne nje party me Urselen dhe rri jasht duke lozur me kuajt...gjithe femrat mblidhen ta shikojn...dy nga te dashurit e tyre i shikojn te habitur dhe thone njeri tjetrit "ckan femrat me kuajt"![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
"The Pacifier" me Vin Diesel.
Komenti: Jane disa dite (apo shume) kur te kujtohet se familja vlen qe te sakrifikosh gjithcka.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
American Ninja 1 - Michael Dudikoff
PS:
Nje hit teper i madhe i viteve 90-ta dhe me ka pelqye shme dhe e kam kerkuar tre dite neper CD shop gjersa e kam gjetur per te huzuar...
Ju sugjeroj te rishiqoni ja vlen definitivisht...
My silence doesn't mean I am gone!
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
dhe tani do shoh: Garden State
leni dhe komente per filmat, a ju pelqyen ose jo people...![]()
te dy filmat qe permenda me pelqyen diikush
Eternal Sunshine of the Spotless Mind eshte disi "eksentrik" por i bukur, Jim Carey luan nje rol ndryshe nga filmat e tij te zakonshem edhe pse perseri ka humor...
ndersa Garden State ishte film prekes (te pakten per mua)... edhe ky kishte humor tek tuk por ishte me teper "dramatic"... Te ky film me pelqeu shume edhe muzika ashtu si dhe menyra se si kontrastohen ngjyrat ne karakterizimin e personazheve kryesor...
... kaq.. se dua tju le te krijoni pershtypjet tuaja nese si keni pare akoma
The Ring 2 te pakten ishte me i bukur se i pari, dhe i dha nje kuptim filmit...ai djali i vogel luan mire...
Constantine , rremuje, nje "ferr" i vertete, donte te percillte shume mesazhe regjizori por skishte nxjerre gje ne drite, (kishte shume pak fantazi ne shfaqjen e engjejve (Gabrieli nje femer me krahe) djajve, ferrit...) Vetem nje mesazh kishte te qarte me duket, Duhani Demton Shendetin
Me iken pothuajse 2 ore kot se as cigaren se pi...
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Me pelqeu shume ky filmi...nga te me miret qe kam pare kete vit per mua....Postuar mė parė nga Veshtrusja
Krijoni Kontakt