angel una duke mesuar shqipen tani, se gjuhen shkencore asnje llaf s'di,turp turp:P
angel una duke mesuar shqipen tani, se gjuhen shkencore asnje llaf s'di,turp turp:P
Postuar mė parė nga angeldust
Nga muaji i 7 i shtatzanise me erdhi nje dhimbje kembe qe fillonte nga
ku mbaron shpina dhe deri ne gjysem te kembes.
Doktorat me thoshin eshte sciatica dhe ndodh shume shpesh ne gra me barre.
S'mund te besh asgje vetem se ta durosh, keto ishin fjalet qe me thoshin.
Kisha nje dhimbje qe nuk pershkruhet dhe nuk mu dukte normale arsyetimi
i tyre po skisha ca me ba.
Mbasi qe linda dhimbja mu shtua dhe me shume, dhe kur bera nje Mri te
L-Spine s'me doli asgja.
Kur kam ba Mri te pelvis me ka dale problem ne SI joint, fluids, edema.
Nje dhimbje qe s'kishte ilac qe e ndalonte: as morphine as demorol nothing.
Atehere me filluan steroids per 3 muaj te cilat ma ndaluan dhimbjen por
side effects ma kane shpife.
Prape e ndjej disa here por me lehte shyqyr, se sa diagnosat mi kane nxjerre
qysh tash nje zot e di. Po bahem doktor i vetes dhe te them se ka kene nga
lindja dhe asgje me shume.
U zgjata, por nuk dija si ta pershkruaja ma shkurt ca kam heqe...e gjitha kjo
per te ba njate bukuroshin qe thu ti..![]()
I kam provuar qe te gjitha asnjera nuk me ka thene efekt vecse Nasonex. Shkodranja qenka treguar me e forte se une me morphinePostuar mė parė nga angeldust
(was it good lol)
I vetmi ilac qe me ben efekt eshte Claritin. E keni parasysh si e ka Claritin reklamen?! Filimisht sfondi dhe ai apo ajo qe flet jane te mjegullt, e me pas me Claritin pastrohet pamja, qartesohet?!
Ate efekt jep vertet-i kane rene ne koke reklames.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 05-04-2005 mė 12:31 Arsyeja: shkurtim
Sa me fat qe je ti!!! Ilaci i pare qe me dha doktori ishte Claritin per dy jave, kur shkova serisht per vizite po me shihte si i cuditur qe s'me beri efekt. Sikur ja kisha fajin une lol. Mbasi claritin nuk me e beri efeket...shife sa i forte eshte babi im, iu duk sikur i gjeti kurim alergjise e me thote 'Hajde me babin ti, te bejme vrap njehere ne dhe ta shohesh ti qe do te pastrohet hunda' haha 'Mire i thashe' sepse ma tha me aq besim saqe dhe une vete fillova te besoja. Beme vrap jo pak por 2 ore, me peme rreth e qark, dhe kur ne fund doja te ulesha ne bare se u bera telef (u lodha) babi 'E shef qe s'ka trupi jot rezistence prandaj do te ulesh' Ju duken pak 2 ore vrap, dhe gjate vrapit i thoja 'O babi po jo se po behem me keq'....'S'di gje ti, mos ndalo vazhdo vrapin, DHE MOS me merr fryme me goje muaPostuar mė parė nga green
![]()
thoshte gjithe seriozitet' 'Shife ti kur te shkojme ne shtepi do te behesh me mire'....Ikim ne shtepi, une isha bllokuar me keq, dhe se kundershtoja dot babin gjate vrapit sepse i kishte hypur ne mendje qe s'kisha rezistence prandaj kisha alergji, dhe kur kujton qe eshte i drejte s'ka burre bote qe ti thote je gabim. 'Si ka mundesi? I thoshte mamit, po diskutonin te dy si kishte mundesi qe nuk u sherova' hahahha. Me ne fund me thote 'Bej c'fare te duash me doktoret' Se as doktoreve si besonin meqense Claritin nuk me beri efek 'C'jane keta doktore budallenj, te ishim ne Shqiperi te kishin sheruar doktoret' loool. Jane te forte prinderit e mij
![]()
Nuk i dihet, babi dhe mund te kete te drejte soni. Mbase te duhet te besh pak fiskulture?!![]()
Sa per te ngushelluar, kam kaluar dhe une neper nje periudhe "te zymte" eksperimentimi me ca ilace alergjie qe te benin te flije ne kembe...dhe se fundmi u perplasa tek Claritin. Dhe papritur jeta ime ndryshoi.
pershendetje![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 05-04-2005 mė 13:07
Mossss green... se prandaj u turturova dy ore per ti treguar prinderve qe jam ne gjendje te mire fizikisht lool. Prap me dreq me fat je lol, une kam ndejtur pa gjume prej alergjise. Gjithmone me bien ne dore ilace koti, ku ti gjej keta prescribed medications si te tuajat dhe morphina e Shkodranes (some good stuff) j/k
![]()
Edhe Nasonex ne familjen e kortikosteroideve eshte, si kortizoni i shkodranes, por ti e ke mare me pikatore vetem ne hunde besoj. Meqe s'e ke mare si tablete nga goja, s'te ka shkaktuar efekte anesore ne gjithe trupin.Postuar mė parė nga s0ni
Bobo shkodrane, na trembe ne te tjerave me ate historine tende me shiatik.Ti e kalove njehere lumin te pakten.
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Soni morphina me injection asht dicka, por ajo hap...pff akoma e kam nje
shishe qe me sillet neper shpi, dhe dua ta tres e s'me ben dora.
Kurse Demorol heret e para qe e merr....hmmm mire te themi, por te turbullon
shume...dhe ndjehesh ne gjendje llapazanlleku...s'te pushon goja..lol
AngelDust mos u tremb maj burrneshe, se ka dhe femna qe i bajne femite
si me kene tu ba..... e din ti vete..nuk eshte njesoj per gjithkend.
Por gjithe ato ca kam vujte nates te vorrit ja diftosha...por dhe hallall ja bej
engjellit tim..qe ma ka ndrite jeten.
Krijoni Kontakt