Te fut ne mendime ky fenomeni "deja vu".Thua : mos kam qene me te vertet ketu dhe se mbaj mend?Mos e kam takuar dhe me pare kete person?![]()
Te fut ne mendime ky fenomeni "deja vu".Thua : mos kam qene me te vertet ketu dhe se mbaj mend?Mos e kam takuar dhe me pare kete person?![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
E kam perjetu shum here. edhe asnihere kur e kom perjetu nuk e kom komentu me ndonje shok se ket ngjarje e kam pa edhe nihere . E pyeta edhe nje shok edhe aj tha se shoh ksi gjera te tilla . Une cdo here kam besuar se kam qen ne kete ngjarje dhe nuk ma ka marr mendja se nuk eshte e vertete qe e shoh ngjarjen per se dyti . Me shum me ka ndodhur kur kam folur kur kam tregu muhabet diqka , kur kam shkuar me ndonje vend e shum ngjarje tjera..
deja vu do te thote te shkosh para ne kohe .. dhe te kthehesh mbrapsht e te besh ate qe pe ...
Shpjegimi me i mire per déjà vuPostuar më parë nga Neo në Filmin Matrix 1999
![]()
Nje hap para e dy mbrapa![]()
Kjo ndodh kur behen ndryshime ne Matrix![]()
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
ne Sistemin Qendror Nervor mendoj une.
me ka ndodhur qe ne vegjeli dhe deri tash.
cbeja dhe cbej?
e vogel lloisesha se ku qysh e tek kish ndodhur me pare ky veprimi te cilin e kisha sh mire te fixuar ,por qe se mbaja mend,dhe habitesha sesi mund te perseriten gjerat kaq perpikshmerisht
tani mendoj se mos e kam te pare ne enderr veprimin ne fjale,por prap sarrije te kujtoj gje hic
mister......................
"Më e mira është armike e së mirës"
de a vu me duket se esht nga fjale franqeze qe do te thot diqka qe esht pare me
pare sepse gjuhen franqeze duke mos e perseritur mjaft e kam harruar e kemi pasur gjuhe te huaj ne shkollen fillore nga klas e peste follore deri ne klasen e tete fillore
frengjishtja esht po ashtu nje gjuhe e bukur
krahas italishtes dhe anglishtes pa dyshim melankolike
Krijoni Kontakt