Mer toc kur une kam qen me Bayernin ti i bishe moces me luge. Edhe sa per Dallas Cowboys merr mundimin me pyt iher si qysh tek jam tifoz se na nxorre zorret me komente te denja per nje Red Sox fan. Ate qe ka bo Joe Torre me 4 world series ky franCOMA ka edhe ca kohe me e arrit nqs do e arrije gjithmone se si dihet mbase i fiket fitili ne mes.
Sa per Ptriotat e tu do i shofim tashi pa Teddy Bruschin, Ty Law sa i vlen lekura. Kam besim se Bill Parcels do ringjalle Cowboys kete vit me gjithe te rinjte qe ka ne ekip.
Sa per Yankees kur te arrini te fitoni world series me shume se 10 here qe te kaloni double digits atehere hajde diskuto me ne. Tashme je vetem 6 kshuqe hiqe hunden nga tribuna se na bone vape. Nje sezon i shtrember rastis kur per me shume shumica e pitchers starters per Yankees jane ne infermieri. Po ti ke nje vit qe shef baseball edhe vje si mjeshter leshit. Mso iher ca do te thote Yankees legacy edhe numero sa hall of famer kemi ne ne kundershtim e ju pastaj na grric majen me komente bean town.
Yankees suck? Coming from a Boston fan its more valuable than gold. Fvck the Red Cocks.
Krijoni Kontakt