Close

Rezultati i Sondazhit: Cfar mendimi keni per temen " Per studentete ne Londer, Angli"

Votues
60. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Keni hapur nje teme te shkelqyer!

23 38.33%
  • Shume mendim i mire!

12 20.00%
  • Te lumte per kete teme !

6 10.00%
  • Mendim i mire!

19 31.67%
  • Ec mo mire ja paske bere!

4 6.67%
  • Nuk do te me pelqente tu prezantoja!

1 1.67%
  • Mendim Koti!

4 6.67%
  • Nuk di cfar te them !

8 13.33%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 24 prej 50 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 492
    Artiste Maska e Kuntakinta
    Anëtarësuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Bregu Lumit High Street
    Postime
    180
    Amon m'thuj iher si e gjete qe vi nga fshati?! Qeke fallxhor m'duket. E dyta, duke qene se per ty s'ishte e veshtire hiç me gjet se nga vi une, kam pershtypjen se dikasterin s'ke per ta pas problem fare.
    Hajt diten e mire
    (dhe hape nai here fjalorin se s'bohet qameti)
    :-)

I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432
    po ku jena Once upon a tim, se humbe o plako .Pershendetje KUNTATINTA pershendetje te gjitheve . Po ma mundon ca si shume ate BYRAZERIN , KUNTAKINTA OPA JO MO rrusho bye et gjitheve
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

Full Time Killer
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123
    O FJORIN O BYRAZER UNE KTU KAM QENE TI KA QENE KA HUMBUR SAJDA ME ENKELEN SE UNE KTU KAM QENE,

O KUNTAKINTA HA MI TI MOS BOJ ASHTU SIKUR JE NAJ KATNARE TIRONE PO HEC E NA E SHPJEGO SE PER CA STUDIONE EDHE NA THUJ DEKASTERIN QE DO BEHESH. CFAR FJALORI TE HAPI MER DREQ ATE SHQIP APO ANGLISHTE EDHE SDI ME LEXU MIRE MER JAHU ME ZOR KAM MSU NE ME SHKRUJT ME DUHESHIN DY ORE ME SHKRUJT KTO FJALE. PU PU SA MENE T'MADHE KENI JU FEMRAT SHQIPE NE ANGLI U DUKET VETJA SIKUR PO STUDIONI NE KAMBRIGE OSE OXFORD!!

PU PU Ku je moj sajda ku je ka ke hum he dreq se me thave syte me thave, na kujto naj her na kujto apo te ka hyp menje e madhe { si jeni ju shkodranet moj zemer te tana njelloj}
    Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!

Anëtarësuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Bregu Lumit High Street
    Postime
    180
    Po normal qe na kap dhe nai dallge menjemadhsie kur hasim ne tipa si ty. Dhe sa per punen e dikasterit, du me ta lon fiksim.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    08-02-2003
    Vendndodhja
    ca po te duhet ty!!!!!!
    Postime
    101
    Ohuuuuuuuuuuuu erdha me ne fund dhe si fillim ju puth fort e fort te gjitheve se me ka marre malli shume!!! (Ty Code Cracker te puciiiiiii folt e foltttttttt ok mu ke faqja).

Fjorin, ku je o kromash (hahaha ja shikon e di edhe nje tjeter). Jo jo skam frike ujqit une mos kesh gajle une por ka shume ujq qe me kane frike mua (si puna Denisit psh) hahahah...

Deni, po po ti ngele me ato romancat tuja, te pakten ktu mos na u bo shume romantik se mos ti lexon gruja jo per gjo!! Meqe ra fjala prap te shkodranet ehhhhhhhh mar djal duhet me ken i zoti shume per me marr nji shkodrane ( mundoju cik me shume OK???).

London-Tironc ti dukesh shume shume intiligjent qe ne shkrim plako kshu qe ashtu vazhdo se do ja dalesh mban (apo s'na je ene tironc mo jaho) hahahah!!! Pacimmmmmmmm

Ika une pra tani dhe ju pershendes te gjitheve!!!!

Uuuuu se harrova Kuntakinta mire se na erdhe edhe suksese ne uni .....pseudonim shume te komplikuar paske.....edhe une si Enkela nja 3 here e pashe para se me e shkru!!!

Anëtarësuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Bregu Lumit High Street
    Postime
    180
    Faleminderit Sajda per pershendetjen. Suksese ne ty ishalla. Pseudonimin mos ma shaj se e kom kuptimplote, dhe se ke mire punen me mu masanej. :P

I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432
    Postuar më parë nga Sajda Shkodrane
    Ohuuuuuuuuuuuu erdha me ne fund dhe si fillim ju puth fort e fort te gjitheve se me ka marre malli shume!!! (Ty Code Cracker te puciiiiiii folt e foltttttttt ok mu ke faqja).

Fjorin, ku je o kromash (hahaha ja shikon e di edhe nje tjeter). Jo jo skam frike ujqit une mos kesh gajle une por ka shume ujq qe me kane frike mua (si puna Denisit psh) hahahah...

Uuuuu se harrova Kuntakinta mire se na erdhe edhe suksese ne uni .....pseudonim shume te komplikuar paske.....edhe une si Enkela nja 3 here e pashe para se me e shkru!!!
    Pershendetje te gjitheve .Po mire moj figure shprehjet e para qe meson jane sharjet moj byrazerke,une idi SHKODRANET me te kulturuarat , nuk po ta them per te te bere QEJFIN se as te njoh dhe as me njeh po kam respekt per shkodranet si femra dhe meshkuj ,se ketu ku jam shoqerine e kam nga SHKODRA po ta them edhe nje here nuk po u bej qejfin SHKODRANEVE mo rrusho .SA per ujqit me duket se je UJKONJE ti qe te kane frike ujqit ,joke hahahaaaaaaaaaaa joke . ok. te dergon xhaxhi nje puthje nga large bye byeeeeeeeeeeee
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

i/e larguar
    Anëtarësuar
    08-02-2003
    Vendndodhja
    ca po te duhet ty!!!!!!
    Postime
    101
    Uaaaaaaaa se me kenaqe fare me ate puthje re! Po une te kenaq cik me shume (hahaha lol). Flm per ate komplimentin per shkodranet dhe e di qe jemi femra me kulture po he ca ti bej une ktyre shoqeve vlonjate qe kam qe me mesojne fjalet e kqija ne fillim (e sikon se nuk e kam fajin unaaaaaaa po ata) hahahha.
    Anyway bofsh qef dhe ja kalofsh sa me mire!!!!

P.S Meqe the qe jam une nje ujkone, duhet te jesh edhe ti ujk qe te me dallosh apo jo???

Full Time Killer
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123
    pu pu pu fjorini cben ashtu ti vella mos mer, pse e va rrit mene shkodraneve aq fort se pak e kan te rritur e pak tva rrisish ti megjithse ti ve rrit shum se je dhe nga jugu hahahahaha

Kuntakinta, me mua ste kap dallge mendjemadhsije moj zemer me mua te kap dallge dashurie Megjithate Juve Tironceve u takon pak mendjemadhsi sepse ju shkone se jeni Bomba fare ne pergjesi jeni femrat me te bukura shqiptare, ndoshta ti je dhe e shemtuar sdi gjo un por me sa kam pa tironce e sidomos ato me menje te madhe si ti kan qene te bukura!

Sajda, Sajda e para e veret esht qe dua te kem kujdes se me kap gruja dhe ti e din qe e kam grun Kosovare, lol dhe kto kosovaret jan shum te egra e sidomos kur kan cdo gje si psh lekun, bukurine, veshjen sexy dhe trupin si njale. Me t'thane te drejten si burrat e seriozisht tani e di qe Shkodranet po me duken femra te thjeshta fare ndoshat ju mendoni qe duhet me kan i zoti me mar shkodrane ( por ashtu ja beni qefin vetes ju shkdoranet qe duhet me kan i zoti me mar shkodrane) duhet me kan ju te zonjat me mor Matjan moj zemer e jo ne me mor ne shkodrane hahhahaha ( bej shaka e mos e xe se xeheni shpejt juve sikur me pas djeg radiator

ika tani u pershendea te gjithve dhe ne vecanti (edhe e puci folt enkela b se e kam si shpirt edhe se ka pak menjen e madhe hahaha lol)

MOS MI VINI RE CA THAM SE JAM FSHATAR (2003 COPYRIGHT)
    Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!

SiMp^tIkJa Maska e Enkela B.
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    po he ma edhe ju
    shkodranet kshtu e shkodranet ashtu....e di se na keni deboles, sidomos ju te burrelit:P
    ball tashi se po na merrni mesysh...lol

denisi ku je ti o yllo
    isha mbreme nga o2
    hapa syte por ste pash :P

bleddi ke pas ditelindjen ti
    edhe 100 naqe

biiig kisses form me codin, sajden, denin edhe.....

Faqja 24 prej 50 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Greva e urise - 1991 - Shembja e komunizmit
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-02-2012, 21:10
  2. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Londer, racizmi, debohen studentet
    Nga shefqeti11 në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 19-04-2007, 01:28
  4. Kur studentët detyrohen të blejnë libra nga profesorët e tyre
    Nga StormAngel në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 09:31
  5. Mbretëria shqiptare e seksit në Londër
    Nga Shijaksi-London në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •