Close

Rezultati i Sondazhit: Cfar mendimi keni per temen " Per studentete ne Londer, Angli"

Votues
60. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Keni hapur nje teme te shkelqyer!

23 38.33%
  • Shume mendim i mire!

12 20.00%
  • Te lumte per kete teme !

6 10.00%
  • Mendim i mire!

19 31.67%
  • Ec mo mire ja paske bere!

4 6.67%
  • Nuk do te me pelqente tu prezantoja!

1 1.67%
  • Mendim Koti!

4 6.67%
  • Nuk di cfar te them !

8 13.33%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 43 prej 50 FillimFillim ... 334142434445 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 492
    i/e regjistruar Maska e 038
    Anëtarësuar
    18-06-2003
    Vendndodhja
    qyteti pa lum
    Postime
    6

extra sqarime

- Do isha dashur te kujtohesha qysh ne fillim (kur e bera nick-un per kete forum) se numrat (038) i takojne gjinise asnjanese (pra nuk predikojne se cfare gjinie i takoj). Kjo nuk eshte gje e vogel sepse e tere jeta dhe personaliteti evolon rreth diferencave seksuale.... por, qe mos ta zgjase shume:

- une jam mashkull (djalosh, burr, i ri etc) - ueeee.... (sa "palidhje" po me duket vetja duke i shkruar keto rreshta "une jam mashkull"... thua se eshte nje race e re e sapozbuluar... nje lloj i ri biologjik... bla bla bla)

- emri 038 eshte indikator i origjines time (qytetit te lindjes.. pa lum: nje arkitekt i cmendur dhe i panjohur kishte vendosur qe nje dite ta varros (lexo: fsheh) lumin nen godinat dhe nentoken e qytetit tim... duke ia marr keshtu nje bukuri te vecante te cilen vetem lumi di t'ia jap nje qyteti)... cfare raporti kan numrat 038 me kete qytet le te mbetet enigme per momentin... (deri sa ndokush ta qelloj - me siguri ndonje bashkeqytetar imi)...

- ka me shume se nje gjysme dekade qe jetoj ne Londer (ironikisht ne fillim kisha ardhur vetem per nje jave per te marr pjese ne nje konference te rinjsh)

- Naten e mire ... jam i rraskapitur per gjume...

P.S. Falenderoj te gjithe ata qe me kan shprehur mireseardhje ne kete forum (Roza... ti vetem me tironca ke qejf te shoqerohesh?! Hape zemren me shume te lutem...)
    Ndryshuar për herë të fundit nga 038 : 23-06-2003 më 20:55
    paparashikueshmeria eshte nyja e suksesit...
    ... mos mendo se mund t'me kuptoni ndonjehere... une jam shume kontradiktor!

Full Time Killer
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123
    O Ujku, mar vllau em Kosovar ti po e shikon se flitet shqip, hajt ma e fusin edhe naj fjal anglisht kshu kundraband se ne Shqipet e Shqipnis e kemi qef kundrabanden. Mos i fut ato fjal me kunja byrazer se ktu ska shum Tiranc.

Hajd tung se degjona.
    Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!

BeAuTiFuL Maska e roza
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    263
    Fjorit : sorry lal nuk kisha per qellim te beja dallime pranej te boj dhe "once upon" nji pershendetje speciale !!!
    nga jeni ju Fjori by the way????

BeAuTiFuL Maska e roza
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    263
    *...te boj ty dhe once upon nji....

i/e larguar Maska e Jonard
    Anëtarësuar
    01-05-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    11

Pershendetje

Pershendetje;

Emri im është Jonard un jam nga Shkodra un studjoj ne City College, Biznes dhe ekonomi i cili eshte ne Norwich. Un tani sa kam maruar provimet e Shkodhes se Nalt( A level).

Tani do shkoj te studjoj Ne Junivirsitetin E lindjes se Anglies Në Norwich. Per Bisnez dhe per Ekonomi.

Me pelqen te shkoj clubin, cinema, dhe po ashtu te luaj futboll

Take care,

Jonard
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jonard : 25-06-2003 më 07:30

Full Time Killer
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123
    O Fjorin ska gje mer plako se Roza e pershendeti 038 se edrhi i ri, mos u merzit mer jahu se te kemi lab te kuptushem ne ty puuuu
    O Roza se na qonke dhe goc tirone na e bo i prsh mu e Fjorininit )

po te pershendes un ty sespe je e re ktu ne ket tep

I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432
    Nje pershendetje nga xhaxhi te gjitheve kudo qe jane

038 sec po mi ngateron gjerat ti lal ,thua qe 038 eshte indikator i jetes ime shume gjate po i bie dhe spo marrim asgje vesh o byrazer me kete 038 c 'fare eshte ?????, nejse ska gje plako shqiptar ne rradhe te pare pastaj indikatoret e jetes rregullohen ok

ROZA .PO NJE SHAKA TE BERA MOJ ZEMER MOS E MERR KAQ SERIOZISH .Ja po ta jap edhe une nje pershendetje speciale qe mos te ngelem borxh motra se nuk me pelqejne BORXHET . muah muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne faqe

Roza ja po ju postoj edhe nje foto nga ana IME dhe e ONCE UPON meqe na dhe nje nje pershendetje speciale .Une jam nga VLORA mo rrusho e kam shkruar dhe tek profili im

JONARD mire se erdhe byrazer midis mesh .Te uroj suksese plako ne shkolle dhe ne te gjitha fushat e jetes .Dhe me behet qejfi qe tani studentat shqipetar e jeper mundesi te studiojne dhe jashte dhe kane disa kushte me te mira per te studiuar EDHE NJE HERE SUKSESE BYRAZER

ONCE po ti o byrazer si jena o njesh se kemi kohe pa folur bashke se ato studentet e tjera jane zhdukur fare ( ENKELA B+ SAJDA SHKODRANE ) nga behen ato o njesh i ke pare gje ti andej nga LONDRA se ketej nga ATHINA skane ardhur gje .

PO TE KESH TE REJA PER FATIN E TYRE NA NJOFTO NE FORUMISTAT SE JEMI BERE MERAK O PLAKO EDHE MODERATORET PO PYESIN PER TO OK OK

SEE YOU MAN se shpejti

KISSES TE GJITHEVE NGA LARG KUDO QE JANE
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

Full Time Killer
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123
    hey fjorino ku je ti mer jahuu se ka koh pa te paaa, degjo mer lal mos u merzit me per femrat e forumit se sja vlen, merzitu per naj gjo me te madhe, Enkela ka qen busyy po ashtu dhe sajda, por sa do po na harroj po ska gje se si harrojm ne ato

BeAuTiFuL Maska e roza
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    263
    hahahhaha fjorin shum funny fotot! cili nga te dy je ti, ai me syze.....???!!!!

SiMp^tIkJa Maska e Enkela B.
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    pppppppsssss si keka ba kjo tem
    ncncnnc
    paska shku faqe .......
    fjori po kadal maj zemra, ki pak respekt se eshte tem studentash demek (per ne po, per ty se di) no offence 4 real

i uroj mire se ardhjen patriotit tem jonardit. edhe veq suksese, dhe fat

denisin e pershendes, eshte djal i mir perzotin se ka kush.

ju pershendes te gjitheve
    mmmwwaahhh

Faqja 43 prej 50 FillimFillim ... 334142434445 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Greva e urise - 1991 - Shembja e komunizmit
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-02-2012, 21:10
  2. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Londer, racizmi, debohen studentet
    Nga shefqeti11 në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 19-04-2007, 01:28
  4. Kur studentët detyrohen të blejnë libra nga profesorët e tyre
    Nga StormAngel në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 09:31
  5. Mbretëria shqiptare e seksit në Londër
    Nga Shijaksi-London në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •