hahah nga te gjitha ata figurat edhe iconat ,me pelqen picirruku i eles, ai qe dridhett...
Keni hapur nje teme te shkelqyer!
Shume mendim i mire!
Te lumte per kete teme !
Mendim i mire!
Ec mo mire ja paske bere!
Nuk do te me pelqente tu prezantoja!
Mendim Koti!
Nuk di cfar te them !
hahah nga te gjitha ata figurat edhe iconat ,me pelqen picirruku i eles, ai qe dridhett...
Ehhh mi London girl se kam harru chatin po ja kshu e zonme une perdite me msime e me gjera prandaj.....pastaj ti e mban mire mend ate nate eee.....hahahha loje e bukur motra.
Po mi po te mbaj mend e di.....po Jonida ca bo?? Eshte cik goce e mire apo jo??lol.
Hajt pra motra ene te te pershendes shume shume shume ene te puthiiiiiiiii folt folt foltttt (sa e dashur qe jam eee?) hahahah!!
Enkela edhe kur ta kthen ate @ss nga ti e pelqen e .........
sajsa flm shum motla ne un te puci shummmmmmmmmm muaq
Jonida ka ca dit qe nuk e kom par
por goce e mire si gjithmone ajo meson shum, vetem matematiken e ka inat hihihi......................
ajo nat ne chat me mbahet mend mire se harroj se po qeshje se sdija cfare te thoja der kur te thash qe sjam ajo qe thu ti.......
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
lene mos e pyt mo....Postuar më parë nga Enkela B.
i pelqen asajt se me ka xhan mua
Edituar nga Piloti
Kujdes Fjalorin !!!!!!!!!!!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Piloti : 10-04-2003 më 20:32
Edituar nga Piloti
Kujdes fjalorin dhe Shqip te lutem !!!!!!!!!!!!!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Piloti : 10-04-2003 më 20:33
Enkela ca theve mi u sa turp na bone me turp mi bobobo
car bohen knej mer jahuu, Sajda un e di qe shkodranet jan te shkatheta per cdo gje se kam vazhdu me i njohur, por ato sdun me m'njof mua me duket ndoshta eshte se jam pa shkoll e ato jan me shkoll, por me t'thane te drejten e ku e din zoti un jam dikushi e sdu me u bo dikushi hahahahaha
London girl mi dreq a sllodhesh tu shkrujt kaq shume e pu pu pu car je ti hahahahhaaha Lum londra si te ka,
Enkele cfra don ti thush ti moj zemer hahahahahaha
Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!
Deni mos u merzit yllo sa te me kesh mua ti zere qe je vetem
Krijoni Kontakt