shyqyr qe erdhet, O fjorin o plako un knej jam ti se di ka je spo na e var me fare ke vazhdu shoqni te re e po harron te vjetren, mire mire)
O enkela sa bukur paske dal tek ajo fotoja)
Keni hapur nje teme te shkelqyer!
Shume mendim i mire!
Te lumte per kete teme !
Mendim i mire!
Ec mo mire ja paske bere!
Nuk do te me pelqente tu prezantoja!
Mendim Koti!
Nuk di cfar te them !
shyqyr qe erdhet, O fjorin o plako un knej jam ti se di ka je spo na e var me fare ke vazhdu shoqni te re e po harron te vjetren, mire mire)
Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!
lolz coly enkelanuk tuptova una
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Postuar më parë nga Once upon a tim
ONCE o byrazer mos me ofendo kam dhen besen une ketu dhe se thyej aq kollaj besen oBURR
Shume bukur ka dale ENKELA tek ajo fotua ,por me bukur ka dale tek nje foto tjeter qe ma ka derguar mua me e-mail ,njeshe pare eshte DENI do ta postoj ndonje dite por ke per te ngelur me goje hapur se eshte shume ebukur ta garantoj une
Ika tani se sa erdhe nga pune dhe jam i lodhur se punoja naten
kisses nga larg te gjitheve
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
hahahha thats funnny, por nuk jam une aty ne avantar:P
fjorini ku e ke fjalen yllo, nuk mbaj mend qe te kam derguar foto una tya:P keshtu qe think again....
codi i suggest u read again zemla :P
take care avery1
ahaha si o kjo motla ime mel amon pel marshalla ohihihihi
Floro po i rritet hunda aitj pinokut lale![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Ti me ENKELA si ben sikur smban mend thuaj te drejte se ste rref njeriPostuar më parë nga Enkela B.
fjorini ku e ke fjalen yllo, nuk mbaj mend qe te kam derguar foto una tya:
O Deni ja po ta postoj ate foton se te dhashe fjalen byrazer, por vetem nje problem kam une tek fotua se mire qe ma dergoj ENKELA po nuk me tha si cila ishte tek fotua ?????
E kisha ca te veshtire per ta zgjedhur por me ne fund ME DUKET se e gjeta .zgjodha njeren por dua te me thoj vete ENKELA se cila eshte ???????????
Mendimi im se ENKELA B eshte ajo e mezit edhe mua ajo me pelqen , se ato te dy te tjerat kane PISTOLETA neper duar dhe kam frike, se po nxora une ate KALLASHNIKOVIN tim do behet kasapane e madhe .............lere pastaj per pasurite e trupit qe ka : te bie te fiket po e pe lakuriq ( per kete ne foto e ka llafin ok rrusho )............. JOKE OK ha ha ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
shendet Enkela dhe mos na genje me se, do nxjerr fotot e tjera qe ke dale OK
kisses muahhhhhhhhhhhhhhh
Ndryshuar për herë të fundit nga FJORIN : 09-06-2003 më 02:51
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
weeeee si qenka kjo enkela mor burri i dheut ngjaka si ajo aktorja e hollywoodit si e ka emrin ajo em buba te medha. Mashalla enkela sa i paske bubat hahahaha
looolll ur soooo (not) funny fjorin
po jo de un e bukur mund te jem por ti ma kalon
me ata sy e me ata vetlla qe me hedh dekun
te pershendet Enkela
Hey People
Viva London.
Ciao
Car Bohen knej mer jahu, phu cesht prish kjo dynja kshu mer, si ere u humbet krej te ksaj teme me vazhdu me Sajden e me mbaru me Enkelen te pakten kjo vjen nga nje her, por ajo Sajda humbi si voj i yllinit apo jo Fjorin?
Krijoni Kontakt