Qetesine shpirterore e gjej kur lexoj ndonje liber te mire .
Qetesine shpirterore e gjej kur lexoj ndonje liber te mire .
Tallazet dhe brengat e shpirtit, largohen e harrohen tek nje liman qe mban emrin "Preher Nene".
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Une e gjej qetesine shpirterore ulur prane nje shkembi ku e lagin valet e detit Jon!!
Love never fails!!!
Qetesi shpirterore gjej ne buz te shkumbinit nen ndonje hije rrapi tu lutj 5 -katsh
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
edhe mua me pelqeu ajo pergjigje e laides,por une kur ndihem keq dua gjithmone te jem vetem ne fillim pastaj te bisedoj me persona qe kam kohe qe nuk i takoj ,ose te qendroj nen nje pyll ku zhurma e gjetheve dhe tingujt e zogjeve ma heqin deshperimin
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Qetesi shpirterore normalisht ne cdo lloj rrethane gjen tek familja jote.
Shkodrane, varet nga raportet! Une e gjej qetesine shpirterore vetem prane femijeve te mi!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Qetesine shpirterore e gjej...
1) Duke larguar mendimin nga faktoret qe me shqetesojne
2) Duke degjuar muziken e preferuar
3) Duke bere ndonje aktivitet ne natyre me njerezit e mij.Natyra e bukur ka forcen me magjike per nje qetesim shpirteror.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Qetesi shpirterore eshte shume e veshtire ta gjesh kur e kerkon....Mua me ka humbur prej shume kohesh dhe nuk po arrij ta gjej dot .Shpresoj shume ta gjej se shpejti ,sepse po shikoj vetem erresire perpra meje dhe shpresat kane humbur....
Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!
Au !!!! Me vjen keq qe e ke humbur qetesine shpirterore,por besome! Nje gje qe e humbet ke mundesi ta gjesh prap.Qdo gje varet nga kurajo jote.Postuar më parë nga Ang&Dem
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Dua ta veçoj postin tend, Eagle, megjithese nuk jam dakord.Postuar më parë nga Eagle
Pavresisht se qetesia shpirtrore perjetohet ne intervale relativisht te shkurtra do thoja qe egziston dhe eshte realitet, jo thjesht nje mashtrim i vetvetes. Shpeshhere, ajo çka na rrethon dhe mendja jone e shuajne ate zjarrin qe e ben ate kazanin te vloje. Ai zjarr ndizet serish ndoshta, por nuk eshte gjithmone i ndezur. Te pakten e kemi ne dore disi...
Ndryshuar për herë të fundit nga [xeni] : 07-04-2005 më 06:59
Krijoni Kontakt