Taulant mesa shoh unë e paske marrë seriozisht muhabetin...![]()
Qetësohu...
Nuk thua sheqyr që na del nami për kurvara...se prsh francezët i quajnë grekët si "pesëleksha"...
Pastaj integrimi ynë në BE ç'punë ka me kurvëlliqet e njërit a tjetrit...![]()
Taulant mesa shoh unë e paske marrë seriozisht muhabetin...![]()
Qetësohu...
Nuk thua sheqyr që na del nami për kurvara...se prsh francezët i quajnë grekët si "pesëleksha"...
Pastaj integrimi ynë në BE ç'punë ka me kurvëlliqet e njërit a tjetrit...![]()
.........................
Nqs Shqiptari ben si Lot tek Sodom & Gomorrah, dmth sakrifikon femine per te shpetuar mikun, kjo nuk eshte dicka per te cilen duhet te jemi krenare.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Te dh.efsha dashurine...!
P.S. sorry, po edhe koment serioz nuk mund t'i besh ketij lajmi...
Do ndryshonit muziken tuaj juve sikur te ishte burre regjizorja dhe Krenari vajze.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
You Bet!Postuar më parë nga Leila
P.S. Nje minute heshtje per burrin qe e la gruaja...!![]()
Postuar më parë nga green
Ok Green jam dakort që shpesh herë gazetat i shtrembërojnë ose i japin më shumë "ngjyra" një lajmi,por kjo ne kemi faktin e prodhuar,i cili vërtetohet nga vetë deklaratat e saj...
Hej ishte mënyra e të thënit,pastaj mos harro në egonë e çdo mashkulli ekziston një xhelozi qoftë ajo e vogël dhe pse jo e fshehur prej tij...![]()
Pastaj këtu nuk po bëhet fjalë për "përparimin" e mentalitetit shqiptar,ose për prapambetjen e mashkullit shqiptar (përfshi këtu dhe mua) tek kjo temë bëhet fjalë për një ngjarje dashurie,dhe secili nga ne e komenton atë nga këndvështrimi i tij...
Personalisht nuk më bëri dhe kaq shumë përshtypje si ngjarje dhe si pasojë nuk e konsideroj dhe kaq të rëndësishme,thjesht bëra një koment që nga pikpamja ime nuk mu duk morale nga ai djali...
Kjo nuk do të thotë që jam dakort me Kishën ose me këdo që i kundërvihet ndjenjave të tyre..
Janë njerëz matur dhe mund të bëjnë çtë duan...
Jam dakort me çka je munduar të na thuash në paragrafin e fundit,por mos harro që në artikull thuhet që e "fshihnin" lidhjen e tyre për disa vjet...
Nejse shumë mirë bënë që deklaruan çka ndjejnë dhe ishallah u vafshin mbarë...![]()
Uffffffffffffff se plasa LoooL
.........................
Ndjenje dashuria .................me shkrite se qeshuri , green nga c'kam lexuar ne forum kam respekt per ty po kjo mund te jete cdo lloj historie vetem jo histori dashurie . Nejse si mashkull kendveshtrimi im eshte qe cdo gje ka nje limit , miko edhe kurverimi ka nje limit dhe ky rast i thyen te gjitha limitet .
Nuk do kishte dale as ne lajme sikur te ishin ndrruar rolet.Postuar më parë nga Leila
C'te bej qe ste jap dot reputacion...![]()
Toleranca, eleksiri i lirisë.
OK, OK Miki...
Terhiqem nga kjo teme.
Edhe une si ty nuk eshte se u trondita shume nga ky lajm.
Thjesht me peshtirosin te gjithe ata qe mbledhin buzet per te tjeret. Shume njerez jane gati te shohin qimen tek tjetri, e nuk shohin trarin qe i ka zene syte per vete. Prandaj komentova...
cheers![]()
Per mua do te ndryshonte vetem ne faktin qe nje vajze ne moshen 17-18 eshte shume me e maturuar se nje cun ne te njejten moshe , dhe nqs ne rastin konkret regjizorja ka perfituar nga rasti i nje djali te ri pa eksperience etj ne rastin e femres ndoshta mund te kishte dhe ndonje ndjenje me shume se epsh .
Krijoni Kontakt