Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 55
    Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    Taulant mesa shoh unë e paske marrë seriozisht muhabetin...

Qetësohu...

Nuk thua sheqyr që na del nami për kurvara ...se prsh francezët i quajnë grekët si "pesëleksha"...

Pastaj integrimi ynë në BE ç'punë ka me kurvëlliqet e njërit a tjetrit...
    .........................

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Nqs Shqiptari ben si Lot tek Sodom & Gomorrah, dmth sakrifikon femine per te shpetuar mikun, kjo nuk eshte dicka per te cilen duhet te jemi krenare.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Te dh.efsha dashurine...!

P.S. sorry, po edhe koment serioz nuk mund t'i besh ketij lajmi...

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Do ndryshonit muziken tuaj juve sikur te ishte burre regjizorja dhe Krenari vajze.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Citim Postuar më parë nga Leila
    Do ndryshonit muziken tuaj juve sikur te ishte burre regjizorja dhe Krenari vajze.
    You Bet!

P.S. Nje minute heshtje per burrin qe e la gruaja...!

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    Citim Postuar më parë nga green
    C'me ben mua te sigurte? Ja thjesht mendoj qe gjerat nuk mund te jene kaq te thjeshta sac i paraqet nje lajm thashethemesh ne gazete.

Ta marresh tjetrin, ta rrisesh, te beje....pffff sa mbrapa, akoma me keto ne...

Do t'i kisha pasur inat nese do shkonin me njeri tjetrin fshehurazi. Po kur tradhtojne dhe e thone e i bien drejt-te gjitha palet "shpetojne" edhe u ngelet vetem "to move on". Edhe pse neve lexuesve do te na vinte shume, shume keq qe u ndane...

nejse, cheers

Ok Green jam dakort që shpesh herë gazetat i shtrembërojnë ose i japin më shumë "ngjyra" një lajmi,por kjo ne kemi faktin e prodhuar,i cili vërtetohet nga vetë deklaratat e saj...

Hej ishte mënyra e të thënit,pastaj mos harro në egonë e çdo mashkulli ekziston një xhelozi qoftë ajo e vogël dhe pse jo e fshehur prej tij...

Pastaj këtu nuk po bëhet fjalë për "përparimin" e mentalitetit shqiptar,ose për prapambetjen e mashkullit shqiptar (përfshi këtu dhe mua) tek kjo temë bëhet fjalë për një ngjarje dashurie,dhe secili nga ne e komenton atë nga këndvështrimi i tij...

Personalisht nuk më bëri dhe kaq shumë përshtypje si ngjarje dhe si pasojë nuk e konsideroj dhe kaq të rëndësishme,thjesht bëra një koment që nga pikpamja ime nuk mu duk morale nga ai djali...

Kjo nuk do të thotë që jam dakort me Kishën ose me këdo që i kundërvihet ndjenjave të tyre..

Janë njerëz matur dhe mund të bëjnë çtë duan...

Jam dakort me çka je munduar të na thuash në paragrafin e fundit,por mos harro që në artikull thuhet që e "fshihnin" lidhjen e tyre për disa vjet...

Nejse shumë mirë bënë që deklaruan çka ndjejnë dhe ishallah u vafshin mbarë...

Uffffffffffffff se plasa LoooL
    .........................

Emotionally Untouchable Maska e Taulant _NYC
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    11105
    Postime
    443
    Ndjenje dashuria .................me shkrite se qeshuri , green nga c'kam lexuar ne forum kam respekt per ty po kjo mund te jete cdo lloj historie vetem jo histori dashurie . Nejse si mashkull kendveshtrimi im eshte qe cdo gje ka nje limit , miko edhe kurverimi ka nje limit dhe ky rast i thyen te gjitha limitet .

E Lirë! Maska e KaLTerSi
    Anëtarësuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Nuk do kishte dale as ne lajme sikur te ishin ndrruar rolet.

C'te bej qe ste jap dot reputacion...
    Toleranca, eleksiri i lirisë.

OK, OK Miki...
    Terhiqem nga kjo teme.
    Edhe une si ty nuk eshte se u trondita shume nga ky lajm.
    Thjesht me peshtirosin te gjithe ata qe mbledhin buzet per te tjeret. Shume njerez jane gati te shohin qimen tek tjetri, e nuk shohin trarin qe i ka zene syte per vete. Prandaj komentova...

cheers

Emotionally Untouchable Maska e Taulant _NYC
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    11105
    Postime
    443
    Per mua do te ndryshonte vetem ne faktin qe nje vajze ne moshen 17-18 eshte shume me e maturuar se nje cun ne te njejten moshe , dhe nqs ne rastin konkret regjizorja ka perfituar nga rasti i nje djali te ri pa eksperience etj ne rastin e femres ndoshta mund te kishte dhe ndonje ndjenje me shume se epsh .

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Regjisorja “love story” me shqiptarin që birësoi
    Nga Shijaksi-London në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 09:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •