Lajme shkurt nga Premier Liga
Benitez: Ouen? Mirė se tė vijė Rafael Benitez e ka lėnė derėn tė hapur pėr njė rikthim tė Majkėll Ouenit nė Liverpul. Oueni ka pasur vėshtirėsi nė sezonin e tij tė parė nė Spanjė me Realin e Madridit. Ai ka pasur njė performancė tė mirė dhe ka shėnuar 10 gola nė ligė, por ka qenė i destinuar qė tė niset nga stoli, pasi ndihet i "paketuar" nga Rauli dhe Ronaldo.
Benitezi, qė nė verė pati njė rrugė me kah tė kundėrt me Ouenin, pasi la Valencian dhe erdhi nė Angli, beson qė do jetė gjithmonė njė obsion pėr rikthim. "Oueni ėshtė njė mbėshtetės i Liverpulit dhe pėrherė do tė jetė njė mundėsi pėr atė dhe ne si njė rikthim. Ai ka shpirtin qė na nevojitet dhe e dashuron Liverpulin. I.C Dajer: E kam falur Bojerin Kiron Dajer i Njukasėllit e ka falur Li Bojen pėr incidentin qė pati gjatė takimit me Aston Vilėn.
"Unė tashmė e kam falur Linė pėr atė qė ndodhi, pasi kam qenė shumė herė i falur nė karrierėn time dhe do tė ishte hipokrite pėr mua qė tė mos falja dikė, - tha ai. - Nuk kam pasur asgjė me tė para kėtij takimi," - shtoi ai pėr gazetarėt. Henri i afrohet rekordit tė Rajtit Tierri Henri ėshtė shumė afėr thyerjes sė rekordit tė Ian Rajt, qė ka shėnuar 185 gola me Arsenalin. Ai ėshtė 4 gola larg, por ky rekord ėshtė lehtėsisht i thyeshėm, duke parė edhe formėn e mirė qė po kalon francezi. Ai ka shėnuar 9 gola nė 6 takimet e fundit dhe mund ta kalojė kėtė rekord para pėrfundimit tė sezonit.
Mourinjo sulmon trajnerėt "parazitė" Mourinjo u jep njė shuplakė trajnerėve "parazitė" si Sėr Bobi Robson e Gordon Straēen. "Puna mė e mirė nė botė ėshtė tė jesh trajner i shkarkuar, pasi nuk ke ēfarė tė bėsh, vetėm tė flasėsh pėr tė tjerėt. Prandaj ėshtė mirė pėr ata qė tė gjejnė ndonjė punė dhe nėse sduan, duhet tė lėnė tė tjerėt tė qetė nė punėt e tyre," - tha ai. Xhol: Do tė ndryshoj sulmin e Totenhemit Trajneri i Totenhemit ,Xhol, e shikon tė ardhmen e sulmit tė tij nė dyshim." Dėshiroj qė Robi Kin tė qėndrojė, por asgjė nuk mund tė them pėrpara pėrfundimit tė sezonit. Duke pasur 22-23 lojtarė, duhet tė bėsh zgjidhje tė vėshtira, si ajo midis Kinit dhe Defos, ku ky i fundit ka qenė shumė rezultativ," - tha ai pėr njė radio.
Krijoni Kontakt