Close
Faqja 25 prej 37 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 361
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Bekham: S'jam unė tersi i Realit

Devid Bekham ėshtė shprehur i zhgėnjyer nga fakti se nuk ka fituar asgjė qė kur ka mbėrritur te Realit i Madridit, dy vjet mė parė, por beson se nėn drejtimin e Luksemburgos, "merengesėt" do tė rikthehen fitues. Ai u pėrgjigjet atyre qė e kanė cilėsuar si tersi i skuadrės madrilene. "S'jam unė tersi i Realit. Terma tė tillė mė duken qesharakė dhe normalisht tė tillė janė edhe njerėzit qė i pėrdorin ato. Nuk jam mėsuar tė kaloj dy vjet radhazi pa fituar asnjė trofe, - tha kapiteni i kombėtares angleze.

- Kjo ėshtė hera e parė qė ndodh nė karrierėn time. Sigurisht, edhe unė, si e gjithė skuadra e Realit, jam shumė i mėrzitur qė nuk pata mundėsi tė fitoja asgjė nė fund tė sezonit." Mesfushori 30-vjeēar tha se ndryshimi i katėr trajnerėve, qė kur ai luan me Realin, ka ndikuar nė ecurinė zhgėnjyese tė "galaktikėve": "Nuk jam mėsuar tė punoj me katėr trajnerė tė ndryshėm brenda njė sezoni. Unė jam detyruar tė ndryshoj shpeshherė vendin nė fushėn e lojės me trajnerė tė ndryshėm dhe kjo nuk ėshtė e lehtė pėr askėnd. Bekhami, i cili e ka fituar Ligėn e Kampioneve kur luante te Manēesteri nė vitin 1999, u shpreh se nėn drejtimin e Luksemburgos, ai kishte bindjen se skuadra do tė fitonte vitin e ardhshėm:

"Luksemburgo ėshtė trajneri qė u kuptua mė mirė nga skuadra, qė kur ai mori drejtimin e Realit. Unė jam i lumtur me vendin qė kam aktualisht nė skuadėr dhe i kam kuptuar idetė e brazilianit. Mė pėlqen edhe roli qė mė ka caktuar dhe do tė jem i gatshėm tė luaj ku ta shohė ai mė tė arsyeshme. Mė pėlqen Luksemburgo si trajner dhe si njeri, mendoj se Reali ka bėrė zgjidhjen e duhur. Ai na ka bėrė tė punojmė shumė nė stėrvitje dhe tė kemi tė qartė nė kokė atė qė kėrkon prej nesh." Gjithsesi, Bekhami ka qenė njė nga elementėt mė tė spikatur nė "rilindjen" e Realit, nė fazėn e dytė. Nė lidhje me kėtė, anglezi thotė: "Jam shumė i lumtur qė Reali beson tek unė dhe qė loja ime kėnaq drejtuesit. Dua tė qėndroj nė Madrid sa mė gjatė tė jetė e mundur dhe do tė bėj gjithēka pėr t'ia dalė mbanė." Nė fund, Bekhami jep mendimin e tij pėr Barcelonėn, e cila festoi titullin kampion tė shtunėn e kaluar: "Barēa fitoi me meritė. Kanė qenė tė fortė gjatė gjithė sezonit. Pėr mė shumė, ata kanė edhe Ronaldinjon, i cili ėshtė padyshim njė nga futbollistėt mė tė mirė qė ka parė bota nė dhjetėvjeēarin e fundit."

Luksemburgo i hap derėn K.Ronaldos
    Trajneri i Realit, Vanderlei Luksemburgo, ka thurur elozhe pėr mesfushorin e djathtė tė Manēesterit, Kristiano Ronaldo. "Nuk mė pėlqen tė flas pėr merkato, - tha braziliani. - Kam lexuar shtypin kėto ditė dhe kam parė emra tė ndryshėm futbollistėsh qė i afrohen dhe largohen Realit. Pėrsa i pėrket Kristiano Ronaldos, nuk mund ta fsheh qė mė pėlqen si futbollist. Eshtė mjaft i shpejtė, ka energji dhe mund tė jap rezultate edhe nė sulm. Ai ėshtė njė futbollist me nivel, ashtu si edhe Hoakin, por ka njė kontratė me Manēesterin. Gjithsesi, duhet tė jemi tė kujdesshėm nė blerjet tona, sepse nuk mund t'i lejojmė vetes ta fillojmė sezonin me 50 futbollistė."
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Lajme shkurt nga Liga 1 franceze

Abidal kėrkon tė qėndrojė te Lioni
    Mbrojtėsi i ekipit tė Lionit, Erik Abidal, ka shprehur dėshirėn e tij pėr tė qėndruar tek ekipi kampion i Francės, pavarėsisht interesimit ndaj tij nga ana e Ēelsit. Trajneri portugez, Hoze Mourinjo, ka shprehur dėshirėn e tij pėr ta pasur mbrojtėsin francez nė ekip, pėr sezonin e ardhshėm, por Abidali tha se do tė pėlqente tė luante edhe njė sezon tek ekipi i Lionit. "Jam shumė mirė kėtu. Kam firmosur pėr pesė vjet, prandaj nuk do tė largohem qė nė vitin tim tė dytė," - deklaroi Abidali.

Lioni synon Tomasonin nga Milani
    Ekipi i Lionit ka shprehur interesimin e tij pėr sulmuesin danez tė Milanit, Jon Dahl Tomasonin. Sulmuesi 29-vjeēar nuk ka mundur tė gjejė shumė hapėsirė nė sulmin e ekipit tė tij, pas ardhjes sė Hernan Krespos nga ekipi i Ēelsit. Vendi i titullarit ėshtė bėrė akoma mė i vėshtirė pėr Tomasonin, pas rikthimit tė sulmuesit Filipo Inzagi. Pas largimit tė trajnerit Lė Gen, presidenti i Lionit, Aulas, kėrkon tė pėrforcojė ekipin, duke sjellė nė Lion danezin Tomason.
    B.Nenaj

Peseiro: Fati nuk ishte nga ana jonė
    Trajneri i ekipit tė Sportingut, Hoze Peseiro, shprehu keqardhjen e tij pėr humbjen e dytė tė pėsuar brenda kėsaj jave. Sportingu doli jashtė luftės pėr titull, pas humbjes ndaj rivales sė Benfikės, ndėrsa humbja nė finalen e UEFA-s ndaj CSKA-sė e ka luhatur stolin e mbajtur nga Peseiro. "Kupa u fitua nga mė tė mirėt. Nuk mendoj se ekipet patėn shumė ndryshim midis tyre, por fati ishte nga ana e moskovitėve."

Monako, "ėndrra" quhet Zherard
    Ekipi francez i Monakos, pas njė sezoni zhgėnjyes, kėrkon tė pėrforcojė ekipin pėr sezonin e ardhshėm. Trajneri Deshamp ka kėrkuar tė ketė nė ekip mesfushorin e Barcelonės, Zherard, i cili nuk ka luajtur rregullisht me "katalanasit". Mesfushori 28-vjeēar nuk ka pasur njė karrierė tė shkėlqyeshme tek ekipi i Barcelonės, por mosha e tij lejon qė t'i jepet tė paktėn njė mundėsi jashtė Spanjės.

Deshamp kėrkon lojtarė tė rinj
    Trajneri i ekipit tė Monakosė, Didiė Deshamp, deklaroi se dėshiron tė ketė ekipin e kompletuar para fillimit tė pėrgatitjes pėr sezonin e ardhshėm. "Qėllimi ynė ėshtė tė mos mbetemi pas me pėrgatitjet, prandaj dėshiroj t'i kem tė gjithė lojtarėt nė dispozicion para muajit gusht," - deklaroi Deshampi. Te Monako pritet tė vijnė shumė lojtarė tė rinj. Disa prej tyre janė Adebajor, Kapo, Zokora etj.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ronaldo: Eto s'ėshtė mėsuar me trofe

Mbeten edhe dy ndeshje nga fundi i kampionatit spanjoll dhe Ronaldo ka njė disavantazh prej katėr golash me shėnuesin mė tė mirė tė Primera Divizionit, Samuel Eto. Gjithsesi, sulmuesi brazilian nuk heq dorė nga titulli i golashėnuesit mė tė mirė nė Primera Divizion. Ja cila ka qenė intervista e "Fenomenit", ku nuk mungojnė sulmet ndaj Etosė:
    - Mendoni se mund ta kaloni Etonė nė duelin pėr t'u shpallur shėnuesi mė i mirė i Primera Divizionit?
    - Mua nuk mė pėlqen tė heq dorė nga objektivat qė i kam vėnė vetes dhe pėr kėtė do tė synoj me ēdo kusht tė shpallem shėnuesi mė i mirė. Ky i sivjetshmi ishte njė kampionat disi i rrallė. Kalova tetė ndeshje pa shėnuar dhe kjo ndihet tani nė fund. Por tani jam katėr gola pas, kur mbeten edhe dy ndeshje, dhe do tė provoj tė shėnoj sa mė shumė tė jetė e mundur.
    - U keni kėrkuar shokėve tuaj t'ju pasojnė mė shumė topa, nė mėnyrė qė tė keni mė shumė raste pėr tė shėnuar?
    - Nuk u kam thėnė asgjė. Jemi njė skuadėr dhe shokėt e mi do tė mė ndihmojnė tė shėnoj, ashtu siē kanė bėrė gjithmonė.
    - Si do ta pėrshkruanit sezonin e Realit?
    - Tė rrallė. Faza e parė ishte nėn nivelin e duhur. Mė pas ndėrruam tre trajnerė dhe pėr njė skuadėr nuk ėshtė asnjėherė e lehtė tė ndryshojė trajner shpesh brenda vitit. Kur erdhi Luksemburgo, u rikthye besimi nė skuadėr dhe rezultatet patėn rritje, por jo tė mjaftueshme pėr tė fituar diēka nė kėtė sezon.
    - Mendoni se po tė ishte Luksemburgo trajneri i Realit qė nė fillim tė sezonit, do tė ishit shpallur kampionė?
    - Nuk mund ta them. Ēdo trajner ka bėrė punėn e tij te Reali. Vetėm njė gjė e kam tė sigurtė, tri ndryshime trajnerėsh nė njė sezon janė shumė pėr kėdo.
    - Nė fund, njė koment pėr fjalėt e Etosė...
    - Eto s'ėshtė mėsuar me trofe dhe nuk di tė flasė pasi fiton ndonjė prej tyre. Pėr kėtė ka lindur edhe ky keqkuptim. Nuk e di se ēfarė ndien ai pėr Realin e Madridit, di vetėm qė unė i respektoj tė gjitha skuadrat dhe kolegėt kundėrshtarė.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Rajkard dhe Ksavi, elozhe pėr Van Bomelin

Pas zyrtarizimit tė blerjes sė holandezit Mark Van Bomel nga PSV Eindhoveni, kanė ardhur edhe reagimet e para brenda skuadrės sė Barcelonės. Trajneri i katalanasve, Frank Rajkard, tha pėr bashkėkombasin e tij: "Eshtė njė futbollist i shkėlqyer, me njė mentalitet fitues. Kemi kohė qė e ndjekim kėtė futbollist dhe mendoj se kemi gjetur momentin e duhur pėr ta afruar nė skuadėr. Van Bomel do tė na ndihmojė nė mbrojtjen e titullit.

Mė pėlqen si futbollist, ndihmon sulmin duke shėnuar shpesh, por di edhe tė thyejė aksionet e kundėrshtarėve nė mesfushė. Njė mesfushor modern, tė cilin jam i lumtur qė do ta kemi nė skuadėr vitin e ardhshėm." Ndėrsa Ksavi, i cili do tė luajė pėrkrah Van Bomelit, u shpreh: "Ka eksperiencė, punon shumė dhe jam i lumtur qė do tė luajė me ne vitin e ardhshėm. E njoh mirė Markun, ai ėshtė mesfushori tipik holandez. I ka tė gjitha mundėsitė pėr tė bėrė njė punė tė mirė nė "Kamp Nou'."

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Mojes, nė mbrojtje tė Runit

Trajneri i Evertonit, David Mojes, u hodh nė mbrojtje tė sulmuesit 19-vjeēar tė Manēesterit, Uejn Runi, duke kritikuar gazetarėt qė e kanė cilėsuar njė adoleshent kriminel. "Gjithė ky tension po ia vėshtirėson jetėn Runit. Ai ėshtė vetėm 19 vjeē dhe ka pėrgjegjėsi tė jashtėzakonshme. Djemtė e rinj kanė nevojė tė rriten. Jam i bindur se tė gjithė kemi bėrė atė qė po bėn Runi," - deklaroi Mojesi. Runi ėshtė kritikuar disa herė nga shumė njerėz, si "njė model negativ i tė rinjve" dhe presidenti i UEFA-s, Sep Blater, deklaroi se atij i nevojitej "njė tėrheqje veshi". "E kam parė gjatė tė gjithė sezonit. Eshtė shumė i talentuar dhe ne do tė donim tė ishte akom kėtu. Por ai u largua, kėshtu qė i uroj fat tė mbarė," - pėrfundoi Mojesi.

Klaivert, sulmuesi holandez i ekipit tė Njukasėllit, deklaroi se parapėlqen rikthimin e tij nė Spanjė, sesa ofertėn pėr tė luajtur me ekipn turk tė Fenerbahēes. Ekipi i Njukasėllit deklaroi se nuk do t'ia rinovonte kontratėn holandezit, pėr shkak tė rendimentit tė ulėt, gjatė kėtij sezoni.

Rednep, trajneri i Sauthemptonit, u shpreh se nuk do tė largohej nga ekipi anglez, pavarėsisht rėnies nga kategoria. "Bisedova me presidentin e klubit dhe vendosa tė qėndroj edhe nė sezonin e ardhshėm. Eshtė e rėndėsishme tė jemi gati pėr sezonin e ardhshėm."

Drogba, sulmuesi i ekipit tė Ēelsit, ka deklaruar se do tė qėndrojė tek ekipi londinez, pavarėsisht sezonit jo tė shkėlqyeshėm tė zhvilluar kėtė vit. Agjenti i tij deklaroi: "Didiė nuk ėshtė shumė i lumtur tek Ēelsi, por ka vendosur tė qėndrojė."

Birmingemi kėrkon sulmuesin e Kristal Palasit, Endi Xhonsonin, i cili ka shėnuar 21 gola gjatė kėtij sezoni nė Premier Ligė. Ekipit tė Birmingemit i duhet tė pėballet me konkurrencėn e fortė tė disa ekipeve europiane qė janė vėnė nė ndjekje tė lojtarit 24-vjeēar.

Tifozėt e Manēesterit kanė organizuar njė mbledhje pėr tė diskutuar ēėshtjen e ardhjes sė Malkom Glazerit nė krye tė ekipit anglez. "U kėrkojmė tifozėve tė vishen me tė zeza, pasi kėto janė ditėt mė tė errėta tė historisė sė klubit," - deklaroi njė tifoz i Junajtidit.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Njė tjetėr Juve ėshtė pranė titullit

Miq, tė njohur, menaxherė dhe miq tė miqve. Titulli juventin po konkretizohet dhe sot nė mbrėmje mund tė shfrytėzohet matematika pėr ta fituar, gjithnjė nėse Milani do tė humbasė ndaj Palermos nė "San Siro". Por si po i afrohen kėtij objektivi djemtė bardhezi? Nė heshtje, natyrisht, por plot me njė entuziazėm, tė gatshėm pėr tė shpėrthyer nė momentin e duhur. Me miq dhe me njerėz tė tjerė tė njohur lejohet tė flitet. Dhe ja tek dalin nė skenė menjėherė anekdoda, frikė, kėnaqėsi dhe shpresė. Dhe ėshtė rasti i Ēiro Ferrarės e Fabio Kanavaros. Babai dhe djali, nė aspektin futbollistik, tė dy napoletanė dhe tė dy tė ēmendur pėr detin, pėrveē topit. Antonio Fumo ėshtė njė nga titullarėt e "Ēiro a Margellina".

Jo, mos ia kushtoni Ēiros sonė, por restorantit tė parapėlqyer tė "Mister 500-shit". Ai tregon: "Kam folur para sfidės vendimtare me Milanin, - tregon miku i Ferrarės. - Ishte i karikuar dhe optimist si zakonisht. Tė njėjtat shaka, tė njėjtat batuta. Por jo vetėm kaq. Ai dhe Fabio kanė blerė njė varkė tė re, njė mjet tė bukur. Besoj njė "Pershing" ose njė "Itama", nuk e kujtoj mirė. Secili nga njė, tė jetė e qartė..."

Edi Reja, trajneri aktual i Napolit, tregon pėr Fabio Kapelon: "Nuk bėn tė duket asgjė rreth tij, si zakonisht, por do tė jetė me siguri i emocionuar. Ai kėshtu ėshtė gatuar, ka njė siguri tė qėndrueshme brenda vetes, qė e ka udhėhequr si mos mė mirė, duke u kujdesur pėr gjithēka dhe pėr tė gjithė. Ēfarė do tė bėjė nėse fiton titullin? Nuk e di me siguri. Por duke parė se beson shumė, mund tė shkojė tė falėnderojė "Santuarion e Madonės sė Barbanės".
    Silvano Martino ėshtė menaxheri i Bufonit: "Xhixhi nuk ėshtė aspak skeptik, - thotė pėrfaqėsuesi i portieri bardhezi.

- Ėshtė njė djalosh i qetė, qė e pėrjeton gjithēka me ēiltėrsi tė madhe. Vetėm dy herė e kam parė tė shqetėsuar si njė kordė violine: herėn e parė disa vjet mė parė, nė prag tė finales sė Kupės sė Italisė nė Firence. Dhe pastaj dy javė mė parė, para ndeshjes nė "San Siro", nė mėnyrė shumė intensive. Atė ndeshje filloi ta ndiejė shumė pas skualifikimit nga Liga e Kampioneve. Pas ndeshjes sė kthimit ndaj Liverpulit, darkuam bashkė dhe e pashė shumė tė mėrzitur. Dukej qė nga gjėrat e vogla, se si fliste dhe se si reagonte. "Mezi po pres orėn pėr tė luajtur ndaj Milanit, por njė tjetėr dėshtim nuk do ta duroja dot," - mė tha. Jam i sigurtė se ky titull do t'i japė shumė kėnaqėsi, pėr dy arsye: e para, nė pėrmbysje ndaj Interit ishte totalisht i papritur, ndėrsa e dyta, sepse ėshtė frut i njė galopimi triumfues, por jo i sigurtė". Mino Raiola kujdeset pėr interesat e Ibrahimoviēit dhe Nedvedit: "Zllatani ka zbuluar njė pasion tė madh qė kur ka ardhur nė Torino, biēikletėn, - rrėfen Raiola pėr suedezin.

- Ai jeton nė qendėr dhe duke parė se ka gjithnjė vėshtirėsi pėr tė qarkulluar dhe parkuar, ka blerė njė biēikletė, me tė cilėn shkon nė stėrvitje. Zbavitet dhe i pėlqen, i ėshtė bėrė thuajse njė pasion. Pėrsa i takon Nedvedit, atij i pėlqen tė qėndrojė nė shtėpi, - vazhdon Raiola. - Adhuron gjimnastikėn, lėvizjet, aq sa e ka kthyer shtėpinė nė njė palestėr. Por Pavelit i pėlen tė vrapojė gjatė nė kodrat e Mandrias, njė mėnyrė e mirė pėr t'u zbavitur, duke pėrmirėsuar formėn fizike". Ai qė mungon prej pak kohėsh nė shtėpi, ėshtė David Trezege: "Pėr herė tė fundit jemi parė para njė muaji, - tregon miku i tij i ngushtė, Horge Keiroz, - kur kemi drekuar bashkė nė Kanė, nė restorantin e mbrojtėsit tė Nisės, Hoze Kobos. Ishte njė ditė e bukur. Edhe atė ditė folėm gjatė, jo vetėm pėr futbollin, duke ngrėnė mish. Por nė frėngjisht, jo nė gjuhėn argjetinase".

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Juve-Xhanikeda, nė "lojė" edhe Interi

Fluturim final pėr Xhuliano Xhanikedėn. Nė orėt e fundit, Juvja duhet tė pėrballė edhe njė ofertė tė Interit pėr mesfushorin qė i skadon kėtė verė kontrata me Lacion. Por ora e zgjedhjeve ėshtė pėrqendruar te skuadra tė tjera, duke parė qė lojtari tashmė nuk e ka pranuar ofertėn e presidentit Lotito, i cili i ka afruar 800 mijė euro pėr tri sezone. Nė "lojė" kanė hyrė edhe zikaltrit. Roberto Manēini i paska kėrkuar Moratit tė blejė Xhanikedėn, i cili ka qenė nėn urdhrat e "Manēios" (ishte njė nga lojtarėt e tij tė parapėlqyer) kur drejtonte bardhekaltrit. Padroni zikaltėr i ka bėrė njė ofertė "in xetremis", ndaj Luēiano Moxhi duhet tė marrė njė vendim sa mė shpejt tė jetė e mundur. Deri tani, mesfushori 30-vjeēar ka kėrkuar njė kontratė 3-vjeēare, me njė pėrfitim prej 1 milionė e gjysmė euro. Por merkatoja bardhezi nuk mbaron me kaq. Dy ditė mė parė, Reali i Madridit ka kėrkuar brazilianin Emerson. Por Juvja i ėshtė kundėrpėrgjigjur dje, duke nisur bisedimet me Ivan Helguerėn. Futbollisti i kombėtares spanjolle nuk ka rinovuar ende me "merengesėt" (i skadon kontrata vitin e ardhshėm) dhe Moxhi ka dalė menjėherė nė skenė, edhe pse nuk bėhet fjalė pėr njė lėvizje shqetėsuese apo njė interesim i vėrtetė. Ndėrkohė, pėrveē Xhanikedės, Juvja me Interin janė nė radhė edhe pėr Miguelin. Anėsori i djathtė i mbrojtjes sė Benfikės sė Trapatonit ėshtė njė hap larg titullit dhe i pėlqen shumė, si Kapelos, ashtu edhe Manēinit, edhe pse duhet parakaluar konkurrenca e Realit tė Madridit. Pėr kartonin e lojtarit, klubi portugez kėrkon 10 milionė euro. Duke qėndruar te lojtarėt me ēmimin zero, qė i interesojnė Juves, problemet sa kanė filluar. Robert Kovaē, lojtari kroat qė i skadon kontrata me Bajernin, i "prenotuar" nga bardhezinjtė, po vlerėson njė ofertė tė Spartakut tė Moskės, edhe pse Juvja aktualisht nuk mund ta blejė, duke parė se ėshtė lojtar jo komunitar.

Roma-Baldini, "shkėndija" rikthimi
    Dy muaj pas lamtumirės sė tij nga njė Romė qė e kishte ndihmuar ta bėnte tė madhe, Franko Baldini mund tė kthehet nė hapat e tij. Rėnia vertikale qė po pėrjeton skuadra verdhekuqe, e ka bėrė tė ndjeshėm pėr gjendjen delikate. "Kemi folur pėr Romėn me Sensin dhe pėr faktin qė nuk shihemi mė si dikur, si dy miq tė vjetėr qė e vlerėsojmė njėri-tjetrin. Nuk jemi takuar shpesh, pėr shkak tė largėsisė sė punėve mes nesh. Por kjo nuk do tė thotė se mes nesh do tė rihapet njė marrėdhėnie e re".

Nuk ka festė, nėse sot fitohet titulli
    Asnjė festė e organizuar. Lojtarėt dhe drejtuesit e Juventusit do tė qėndrojnė secili pėr llogari tė tyre nė mbrėmjen e festės sė titullit tė 28-tė, gjithnjė nėse Milani humb sonte kundėr Palermos. Lojtarėt do tė ndahen nė grupe pėr tė bėrė tifo pėr skuadrėn siēiliane. Do tė jenė vetėm tifozėt, qė si traditė do tė vėrshojnė nė rrugėt e Torinos (jo vetėm aty), pėr nder tė titullit.

Lotito ndez "semaforin" pėr Fioren
    Stefano Fiore mund tė kthehet tė veshė fanellėn e Lacios. Presidenti Klaudio Lotito ka thėnė se shpreson ta ketė sėrish mesfushorin e talentuar: "Fiore ėshtė njė lojtar i mirė dhe pa dyshim do tė na pėlqente ta rimerrnim te Lacio, por po pėrjetojmė njė periudhė tė vėshtirė ekonomike dhe nuk jemi nė gjendje tė bėjmė shpenzime tė mėdha. Por nėse Valencia na e jep hua, mund ta rikthejmė te Lacio".

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Vieri: Adri, mėsohu ta pranosh stolin

Pavarėsisht nga vajtja nė finalen e Kupės sė Italisė, nė kampin zikaltėr atmosfera s'ėshtė nga mė tė mirat. Ajo qė krijon njė gjendje ankthi ėshtė pakėnaqėsia e Adrianos, i cili ndaj Kaljarit u la nė stol nga Manēini gjatė gjithė 90 minutave tė lojės. Brazilianit s'i ka ardhur aspak mirė pėr kėtė dhe nė fund tė ndeshjes u largua nga stadiumi pa dhėnė asnjė deklaratė.

Por Vieri e ka qetėsuar: "Adriano s'duhet tė mėrzitet, ai ėshtė njė lojtar i madh dhe ka shėnuar shumė gola, por, nganjėherė stoli edhe duhet pranuar. Megjithatė, askujt s'i shkon nėpėr mend ta vėrė nė diskutim atė. Mė vjen keq qė momentet tona pozitive sivjet s'kanė pėrkuar kurrė me njėra-tjetrėn. Personalisht, tani jam mirė dhe shpresoj qė Lipi tė mė thėrrasė nė kombėtare, sepse dėshiroj tė luaj nė botėror dhe pėr kėtė duhet tė zhvilloj njė sezon madhėshtor. E ardhmja ime? Do tė qėndroj tek Interi, nėse s'do tė ndodhė ndonjė e papritur e madhe. Unė te Milani? Mos bėni shaka pa kripė!"
    Adriano?Manēini, sėrish shkėndija. Edhe pse trajneri nga Jesi e ka pėrgėnjeshtruar gjithnjė qė tė ketė pasur probleme me lojtarin, ėshtė e pamohueshme se marrėdhėniet mes tyre po vijnė duke u zbehur.

Nga lėnia jashtė nė derbin e kampionatit ndaj Milanit, qė e xhindosi brazilianin, te stoli i sė mėrkurės nė sfidėn e Kupės sė Italisė ndaj Kaljarit, marrėdhėnia mes tyre ėshtė bėrė gjithnjė mė e tendosur dhe e vėshtirė pėr t'u kontrolluar. Tė mėrkurėn, Adriano duhej tė kishte hyrė nė fushė nė 10 minutat e fundit, por dėmtimi i Kordobės e detyroi Manēinin t'i ndryshonte planet dhe ta ftonte sulmuesin "karioka" tė rizinte vend nė stol. Njė vendim, tė cilin Adri ende s'e ka kapėrdirė. Nė fund tė ndeshjes, ai u kthye nė dhomat e zhveshjes sa pėr tė marrė ēantėn dhe u largua menjėherė drejt garazhit, aq shpejt, saqė as Morati s'arriti ta haste rrugės. Ėshtė e kotė tė mohohet se forma e fazės sė parė e kampionatit, kur i vetėm me golat e tij e udhėhoqi Interin, ėshtė larg, por pikėrisht pėr kėtė talenti nga Rio de Zhaneiro ėshtė i bindur se ka nevojė tė luajė pėr tė arritur formėn mė tė mirė. Gjithsesi, Adriano rrezikon tė kthehet nė ēėshtjen e vėrtetė tė Interit kėtė verė, nė rast se lojtari do tė grumbullohet me kombėtaren e Brazilit pėr Kupėn e Konfederatave, pa i marrė parasysh kėrkesat e Interit.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Rajkard pėr Laportėn: O unė, o Rosėlli

Pavarėsisht nga fitimi i titullit tė 17-tė kampion nė historinė e Barcelonės, pas gjashtė vitesh, atmosfera nė elitėn e klubit katalanas nuk ėshtė nga mė tė mirat. Trajneri holandez, Frank Rajkard, i ka dėrguar me anė tė menaxherit tė tij njė ultimatum presidentit Joan Laporta. Ish-trajneri i kombėtares holandeze ka deklaruar: "Nė rast se Barcelona nuk e largon Rosėllin, unė do tė iki." Duket se Rajkard nuk i ka falur ende Rosėllit kontaktet qė ka pasur me Skolarin dhe dėshtirėn e trajnerit brazilian qė tė merrte drejtimin e Barcelonės, pas problemeve qė pati Rajkardi nė fillimin e sezonit tė kaluar. Nga ana tjetėr, Laporta po mendohet mirė. Rosėlli ėshtė njė nga drejtuesit mė tė aftė qė ka afėr dhe njė nga tė paktit qė ka ndikim total te Ronaldinjo. Me largimin e tij, rinovimi i fantazistit brazilian nuk do tė ishte mė kaq i lehtė sa duket.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Eto: Ronaldo, asnjėherė kampion olimpik

Sulmuesi kamerunas i Barēės u pėrgjigjet "sulmeve" tė "Fenomenit"

Me kampionatin e mbyllur, pas fitores sė titullit nga Barcelona, e gjithė vėmendja nė Primera Divizion ėshtė pėrqendruar te lufta Ronaldo-Eto, pėr titullin e shėnuesit mė tė mirė. Sulmuesi i Barcelonės ka njė avantazh prej katėr golash, kur duhen edhe dy ndeshje nga fundi. Ronaldo deklaroi dje se Eto nuk ishte mėsuar me trofe tė rėndėsishėm dhe menjėherė ka ardhur pėrgjigjja e kamerunasit. "Ronaldo ka fituar mė shumė se unė, sepse ka pasur fatin tė luajė me skuadra mė tė mira, por e pranoj se talenti i tij ėshtė parė rrallėherė nė fushat e lojės. Braziliani nuk mund tė mburret, pasi nuk ka qenė asnjėherė kampion olimpik. Unė e kam fituar njė medalje ari me Kamerunin dhe kur tė kem moshėn e Ronaldos, ndoshta do tė kem fituar edhe diēka tjetėr, me tė cilėn do tė krenohem. Nė Spanjė nuk kam asgjė mė pak se Roni." Eto konfirmon se do tė japė gjithēka pėr t'u shpallur shėnuesi mė i mirė: "Nė radhė tė parė dua tė ndihmoj Barcelonėn nė festėn e nesėrme nė "Kamp Nou" ndaj Vilarealit dhe mė pas do tė mendoj pėr titullin e shėnuesit mė tė mirė. Ky ėshtė njė trofe i rėndėsishėm pėr ēdo sulmues, aq mė tepėr pėr mua. Pas titullit kampion, kjo do tė ishte qershia mbi tortė. Ronaldo? Nuk ėshtė kundėrshtari im i vetėm. Oliveira dhe Forlan janė tė rrezikshėm." Nė fund, ish-sulmuesi i Majorkės flet pėr tė ardhmen: "Sivjet e gjithė bota e kuptoi forcėn e Barcelonės. Vitin e ardhshėm do tė jetė edhe mė e vėshtirė, por jemi gati tė tregojmė forcėn tonė, tė bindur pėr aftėsitė qė kemi. Fillim cikli? Nuk mund t'ju pėrgjigjem. Viti i ardhshėm do ta tregojė."

Del Horno i shkel syrin Ēelsit
    Mbrojtėsi i majtė i Atletikos sė Bilbaos, Asier del Horno, ka konfirmuar se do tė ishte i gatshėm tė luante me blutė e Mourinjos, sezonin e ardhshėm. Futbollisti i kombėtares spanjolle tha: "Ēelsit nuk mund t'i thuhet jo. Eshtė njė rast qė tė paraqitet vetėm njė herė nė karrierė. Edhe Bilbao do tė pėrfitonte financiarisht nga kjo marrėvjeshje."

Atletiko, gjobė qesharake nga antiracizmi
    Komisioni antiracizėm pranė Federatės Spanjolle tė Futbollit ka gjobitur vetėm me 600 euro skuadrėn e Atletikos sė Madridit, pas sharjeve raciste qė tifozėt e kėsaj tė fundit kishin bėrė nė drejtim tė portierit kundėrshtar, Karlos Kameni, nė ndeshjen ndaj Espanjolit.

Zherardi pranon kontaktet me Monakon
    Mesfushori i Barcelonės, Zherard, ka konfirmuar kontaktet e tij me Mokanonė dhe me trajnerin Didiė Deshamp. Mbėrritja e Van Bomelit e detyron kėshtu 26-vjeēarin tė shohė alternativa tė tjera dhe Monako duket ajo mė e mira pėr momentin. Zherardi ka kaluar te Barcelona nė verėn e vitit 2001, nga Valencia.

Faqja 25 prej 37 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ermal Fejzullahu
    Nga shigjeta nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 12-08-2019, 08:19
  2. Gjuha Shqipe dhe mediat
    Nga Davius nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 11-03-2018, 13:32
  3. Intervistė me Karlo Bollino, pronar i Gazeta Shqiptare
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 12:00
  4. Do ti beje balle gazeta "Koha Jone" Neopiramidave shteterore ?
    Nga lis nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-09-2003, 04:47
  5. KOHA JONE dhe BERISHA.
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •