Close
Faqja 15 prej 37 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 361
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Galiani: Championsi s'krahasohet me kampionatin

Qėndrimi i ri ėshtė ai i "fair play"-t. Adriano Galiani ka mbetur vėrtet i shastisur nga sjellja e kolegėve europiano-veriorė, tė cilėn tani ai e pėrdor si mburojė kundėr pakėnaqėsive pėr titullin e humbur. "Kam fjetur i qetė, edhe pse Juvja na mposhti, dhe mendoj se tė njėjtėn gjė kanė bėrė edhe tifozėt e Milanit, qė janė njerėz tė zgjuar." Nė kėtė mėnyrė, administratori i deleguar i ka thėnė "mirupafshim" me lezet kampionatit, pėr t'u pėrqendruar tek etapa finale europiane, ajo nė Stamboll, ndaj Liverpulit. "E marr vesh qė ka nga ata qė bėjnė tifo pėr dėshtimin tonė tė dyfishtė, janė ziliqarė, por zilia ėshtė njė ndjenjė qė nuk mė pėrket."

- Si ndiheni pasi i keni thėnė lamtumirė titullit?

- Ndihem i kėnaqur, sepse kėto kanė qenė tri vite tė mbushura me gėzime. Juvja dhe Milani kanė tė njėjtėn forcė, pak a shumė. Kanė fituar ata, por unė s'kam asnjė lloj kompleksi dhe duke parė rezultatet stratosferike tė kėtyre sezoneve, s'kemi si tė kemi komplekse. Sigurisht, do tė kisha preferuar tė dilnim 1?0 nė vend tė 0?1, sepse titulli mė pėlqen edhe mua, por nėse nė fillim tė javės do tė mė kishin pyetur, "preferon tė shkosh nė finale tė Championsit apo tė mposhtėsh Juven?", s'do tė isha menduar dy herė. S'do ta vija kurrė finalen e Championsit me titullin.

? Por edhe nė finale ka humbje dhe shumė njerėz shpresojnė nė njė dėshtim tė dyfishtė tė Milanit...

- E rėndėsishme ėshtė tė luftosh deri nė fund nė tė gjitha frontet. Jemi nė finalen e shtatė tė epokės sonė, ku doni tė dilni? Nė Europė, nė kėtė sezon, askush s'ėshtė si ne. Nė fakt, jemi tė parėt nė renditjen e UEFA-s dhe ėshtė ajo renditja qė mė intereson. Kanė qenė tri vite tė shkėlqyera.

? Edhe Berluskoni ndihet i kėnaqur?

- Ishte i qetė, u nis pėr nė Moskė fill pas ndeshjes Milan?Juve, pa qenė aspak i shqetėsuar.

? Por, nėse humbisni edhe nė Stamboll, do tė mbeteni duarbosh...

- Nuk kam asnjėherė frikė kur luaj njė finale nė Champions. Edhe sikur tė na shkojė keq, do tė marim me vete disa madalje argjendi, por nė Europė askush s'ka arritur rezultate mė tė larta se ne. Ėshtė e qartė se do tė doja tė fitoja tė paktėn njė medalje ari dhe do tė doja tė shtoja se kampionati s'ėshtė mbyllur: Juvja ka mundėsitė e saj, por ne duhet tė bėjmė detyrėn tonė.

? Por Milani do tė shkojė shumė i lodhur nė mbrėmjen pėrcaktuese...

- Disa janė nė formė, kurse disa tė tjerė jo.

? Thonė se Pirlo mezi qėndron nė kėmbė...

- A e keni parasysh se ē'ka bėrė Pirlo sivjet? Europian, Olimpiadė, gjithēka. Shevēenko pėsoi njė dėmtim tė rėndė, por ėshtė njė kampion i madh dhe kemi besim tek ai. Ndihem i kėnaqur nga tė gjithė.

? Jeni i kėnaqur edhe nga loja?

- Patjetėr. Kam 20 vjet qė e drejtoj Milanin dhe nė kėto vite e kam mėsuar diēka: askush s'mund tė jetė nė formė 11 muaj. Ndihem krenar pėr kėtė skuadėr dhe pėr kėtė trajner, dhe besoj se tė tillė ndihen edhe tifozėt. Bėra njė testim tė vogėl, vajta nė kėmbė nga shtėpia ime nė selinė e Milanit dhe rrugės mora vetėm pėrgėzime dhe lėvdata. Nga ana tjetėr, tifozėt e Milanit s'kanė si tė mos jenė tė kėnaqur: askush s'e ka parė botėn sa ata. Shkojmė nga Manēesteri nė Stamboll dhe them se edhe finalet e humbura janė gjithsesi njė arritje e madhe, sepse ata qė ndodhen prapa, s'mund tė mendojnė se tė humbasėsh njė finale ėshtė njėlloj si tė mos kesh luajtur nė tė.

? Kush duhet ta marrė Milanin mbi supe nė kėto ditė tė fundit?

- As Van Basteni s'e merrte dot Milanin mbi supe. Pėr tė arritur nė majė tė Europės, ēdokush duhet tė japė kontributin e tij.

? Por juve ju intereson qė t'ia kaloni Real Madridit, pėrsa u takon trofeve tė fituar ndėrkombėtarė...

- S'e kam pėrmendur mė kėtė, pasi na solli ters nė Yokohama. Jemi shumė nė rregull edhe nėse mbetemi nė njė rang me Realin. Duhet t'i mėsojmė njerėzit qė tė mos dramatizojnė pėr njė humbje. Ne duhet tė luftojmė pėr tė fituar, gjėja vėrtet e shėmtuar ėshtė t'i shohėsh tė tjerėt qė luftojnė. Vėrshėllimat e fundit, shumė tė drejta, i kam dėgjuar nė grumbullimin e 2001-shit, por nė kėtė hark tė gjatė kohe, me Berluskonin nė krye, kemi shkuar nė shtatė finale dhe kemi fituar shtatė kampionate. Tani tė marrim atė qė na jepet dhe s'dua tė sillem as si fatalist dhe as si dinak.

? A do t'i bėni ndonjė telefonatė Xhilardinos apo Karminjanit pėrpara sfidės Juve?Parma?

- S'do tė bėjmė asnjė telefonatė, ēdokush duhet tė mendojė pėr veten. Ata duhet tė shpėtojnė, besoj se ky ėshtė njė motivim shumė i madh, megjithatė jemi tė qetė. Dua tė mėsoj nga kolegėt e mirė tė Europės Veriore, qė reagojnė gjithnjė me buzėqeshje
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Luksemburgo kritikon Valencian

Trajneri i Realit, Vanderlei Luksemburgo, i pyetur nė lidhje me fitoren e Barcelonės ndaj Valencias, ka kritikuar skuadrėn e Antonio Lopezit: "Valencia nuk luajti ashtu siē pritej. Mendoja se ata do tė kėrkonin fitoren pėr tė marrė pjesė nė Champions vitin e ardhshėm, por nuk ndodhi kėshtu. Barcelona dominoi dhe e bėri diēka tė tillė me lehtėsinė mė tė madhe." Ndėrsa pėr titullin, ai u shpreh: "Do tė fitojmė edhe tri ndeshjet e mbetura, pėr tė mbyllur sezonin me dhjetė fitore radhazi. Tė shohim ē'do tė ndodhė me Barcelonėn."

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Tierri Henri ėshtė pėrfshirė nė skuadrėn e Arsenalit pėr ndeshjen qė kjo e fundit do tė luajė sot ndaj Evertonit, por trajneri i "topēinjve" ka deklaruar se nuk do ta rrezikojė sulmuesin francez, tė cilin kėrkon ta ketė nė 100% tė mundėsive tė tij, pėr finalen e Kupės sė Anglisė ndaj Manēesterit. Henri ka lėnė kėshtu pas shpine njė dėmtim njėmujor dhe shėnuesi mė i mirė i Premier Ligės, me 25 gola, do tė jetė rregullisht nė fushė pėr ndeshjen e shumėpritur tė 21 majit nė Kardif. "Tierri ėshtė rikthyer dhe ka filluar tė stėrvitet me skuadrėn, - tha trajneri Venger pėrpara ndeshjes ndaj Evertonit. Jam shumė i habitur nga ky riaftėsim i shpejtė, por nuk do ta aktivizoj ndaj Evertonit. Pėr tė ėshtė e rėndėsishme tė rigjejė ritmin e stėrvitjes dhe mė pas atė tė lojės. Mendova se sezoni ishte mbyllur pėr tė, por Henri ka bėrė njė punė tė jashtėzakonshme dhe fatmirėsisht ėshtė rikthyer nė skuadėr." Mė pas, trajneri francez vazhdoi: "Ndaj Evertonit ėshtė njė ndeshje prestigji, sepse tė dyja skuadrat nuk mund tė humbasin apo tė fitojnė ndonjė pozicion nė renditjen pėrfundimtare. Henri mė ka thėnė se ėshtė gati luajė, por nuk duhet tė rrezikojmė. Tani do tė punojmė me futbollistin njė program special, qė ai tė jetė plotėsisht i gatshėm pėr finalen ndaj Manēesterit." Njė tjetėr futbollist i dėmtuar i Arsenalit qė mund tė rikthehet pėr finalen e Kupės sė Anglisė, ėshtė edhe mesfushori suedez Frederik Ljunberg. Nė lidhje me tė, Vengeri u shpreh: "Mjekėt mė kanė thėnė se Frederiku do tė jetė gati pėr ndeshjen e sė dielės ndaj Birmingemit, kėshtu qė jam optimist se do tė jetė nė fushė edhe nė Kardif."

Edu: Lamtumirė Arsenal...
    Mesfushori brazilian Edu ka pohuar edhe njė herė se ėshtė i vendosur tė largohet nga Arsenali nė fund tė kėtij sezoni. Nė janar, ai ishte pranė kalimit te Valencia, por trajneri Venger nuk pranoi. Pas katėr muajsh, Edu u shpreh pėr shtypin anglez: "Kam vendosur tė largohem pas finales sė Kupės sė Anglisė, por nuk e kam vendosur ende skuadrėn time tė ardhshme. Menaxheri im gjatė verės ka biseduar me drejtuesit e Realit, Barcelonės, Valencias dhe Juventusit." Mė pas, mesfushori i kombėtares braziliane ka deklaruar se do ta zgjedhė me kujdes skuadrėn e ardhshme, sepse do tė kėrkojė tė luajė si titullar nė sezonin e ardhshėm: "Nuk dua tė nxitohem. Reali zgjodhi Gravesenin gjatė kohės qė po vazhdonte bisedimet me menaxherin tim, por pėr mua nuk ka shumė rėndėsi kjo, pasi e njėjta gjė ndodhi me Barcelonėn. Rajkardi zgjodhi Albertinin. E rėndėsishme ėshtė qė sezonin e ardhshėm tė luaj rregullisht. Jam nė kulmin e karrierės sime dhe nuk mund ta pranoj stolin."

Lė Gen, ndihmėsi i Vengerit!?
    Sipas shtypit britanik, Arsenali ka kėrkuar shėrimet e trajnerit tė Lionit, Pol Lė Gen, i cili dha dorėheqjen pas ditė mė parė, pasi kishte fituar titullin kampion nė Francė, me Lionin. Mendohet se "topēinjtė" do tė mbajnė pėr njė vit Lė Genin si trajner tė dytė, pra ndihmės tė Vengerit. Kėshtu, Arsenali kėrkon tė sigurojė trajnerin e sė ardhmes, pasi Vengeri ka deklaruar se pas dy vjetėsh, kur tė pėrfundojė kontrata e tij me klubin londinez, do tė largohet nga Premier Liga.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ouen kėmbėngul: Nuk jemi dorėzuar

Majkėll Ouen, sulmuesi i Realit tė Madridit, vazhdon tė shpresojė se skuadra e tij mund ta kapė Barcelonėn dhe tė fitojė titullin kampion. Ai gjithashtu ėshtė i gatshėm tė ndihmojė Ronaldon nė betejėn me Etonė, pėr titullin e shėnuesit mė tė mirė nė Primera Divizion. Ja cila ka qenė intervista e britanikut:

- Mund tė themi se e keni humbur titullin, pas fitores sė Barcelonės nė Valencia?

- Ende jo. Ata arritėn njė fitore shumė tė rėndėsishme, por ne nuk jemi dorėzuar,
    sepse matematika na e lejon tė shpresojmė. Kemi fituar shtatė ndeshje radhazi dhe do tė pėrpiqemi deri nė fund qė tė bėjmė detyrėn tonė.

- Megjithėse kampionati nuk ėshtė mbyllur ende, si e konsideroni vitin tuaj tė parė nė Madrid?

- Njė vit i mirė do tė thosha, pėrsa u pėrket golave tė shėnuar dhe jetės sime private nė Madrid, por mė vjen keq tė nuk fitova asgjė. Pėr kėtė, ky sezon nuk mund tė konsiderohet perfekt.

- Eto ka kritikuar Realin...

- Nuk mė intereson se ē'ka thėnė dhe nuk kam ndėr mend t'i pėrgjigjem. Eto ka zhvilluar njė sezon tė mirė dhe meriton komplimente. Mė shumė nuk mund tė shtoj.

- A ka mundėsi Ronaldo tė shpallet shėnuesi mė i mirė i Primera Divizionit?

- Do tė mė pėlqente shumė. Ronaldo ka filluar tė shėnojė rregullisht dhe unė do tė pėrpiqem me tė gjitha mundėsitė qė ai ta fitojė kėtė titull. Pėr sulmuesit, njė ēmim i tillė nė fund tė sezonit ėshtė shumė i rėndėsishėm.

- Liverpuli, edhe po fitoi Ligėn e Kampioneve, sezonin e ardhshėm do ta ketė tė vėshtirė tė luajė nė Champions...

- Eshtė e kotė tė vazhdojė ky debat. Liverpuli duhet tė fitojė me Milanin nė Stamboll dhe vetėm mė pas mund tė kėrkojė tė luajė nė Champions vitin e ardhshėm

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Roziēki zbut sherrin nė skuadėr

Fantazisti i Borusias, Tomas Roziēki, gjatė ndeshjes nė kampionat ndaj Verderit, pati njė zėnkė me portierin e ekipit tė tij, Roman Ueidenfelerin. Dy lojtarėt e Borusias patėn njė mosmarrėveshje nė fitoren 1-0 tė arritur ndaj Verderit. Konflikti nisi si pasojė e njė rasti tė humbur nga mesfushori ēek nė fund tė takimit. Pas gjuajtjes sė Roziēkit, portieri Ueidenfeler vrapoi drejt Roziēkit duke e kritikuar, por pas ndeshjes tė dy lojtarėt e kishin lėnė pas atė ndodhi. "Patėm njė zėnkė tė vogėl. Ishte njė ndeshje shumė delikate dhe u luajt me emocione tė mėdha. I bėrtitėm pak njėri-tjetrit dhe nuk e mora vesh saktėsisht se pėr ēfarė u grindėm," - deklaroi Roziēki. Edhe numri njė i portės sė Borusias deklaroi se ishte thjesht njė incident i vogėl. "Kėto gjėra ndodhin nė futboll. Patėm njė mosmarrėveshje, por tani sqaruam gjithēka. Tomasi ėshtė njė lojtar i shkėlqyer. Jam i lumtur qė e shėnoi ai golin e fitores," - pėrfundoi Ueidenfeleri.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Drogba: Nuk jam i kėnaqur me veten

Sulmuesi i Ēelsit, Didie Drogba, pranoi se sezoni i tij i parė tek ekipi kampion i Anglisė, nuk ka qenė nga mė tė mirėt. Sulmuesi nga Bregu i Fildishtė erdhi nė "Stemford Bridge" nga Marseja, nė fillim tė kėtij sezoni, me njė marrėveshje prej 24 milionė eurosh, por paraqitja e tij nuk e justifikoi plotėsisht shumėn e shpenzuar. Nė sezonin e kaluar, ai u shpall lojtari mė i mirė nė Ligėn 1. Me Ēelsin, ai shėnoi gjithsej 16 gola, gjatė kėtij sezoni dhe nė kampionat nuk ka "shkėlqyer", edhe pse ekipi i tij e fitoi titullin dy javė para pėrfundimit tė kampionatit. Pas fitores 1-0 ndaj Ēarltonit, Drogba deklaroi se ishte i pakėnaqur me paraqitjen e tij nė kėtė sezon, por u shpreh optimist pėr vitet nė vijim: "Nuk jam i kėnaqur me sezonin tim tė parė kėtu. Duhej tė kisha qenė mė i saktė dhe tė kisha shėnuar mė shumė gola. Nė fillim e pata mjaft tė vėshtirė, pasi m'u desh tė pėrballesha me ndryshimet kulturore dhe mėnyrėn e ndryshme tė tė luajturit nė Angli. Kėtu duhej tė mėsohesha me njė mėnyrė krejt tė ndryshme jetese. Pastaj u komplikua gjithēka nė tetor, kur dėmtova gjurin, por asnjėherė nuk harrova qė kisha ardhur te Ēelsi pėr tė fituar. Fitimi i Kupės "Karling" ishte fillimi i njė sezoni tė suksesshėm. E di mirė qė kėtu nuk jam sulmuesi i parė, siē isha te Marseja, por jam i bindur se nė sezonin e ardhshėm do tė shėnoj mė shumė. Kėtu ka shumė lojtarė tė mirė qė shėnojnė vazhdimisht, por nė sezonin e ardhshėm do tė jap 100% tė formės sime." Drogba ka qenė disa herė vendimtar pėr Ēelsin. Ndaj Bajernit, nė Champions, ai shėnoi dy herė, duke i siguruar ekipit tė tij kalimin pėr nė gjysmėfinale.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    D'Alesandro mohon mosmarrėveshjet me Geretsin

Organizatori i ekipit tė Volfsburgut, Andres D'Alesandro, ka mohuar ēdo mosmarrėveshje me trajnerin e ekipit tė tij, Erik Gerets. Kjo u mendua, pasi argjentinasi ishte larguar mė parė se lojtarėt e tjerė nga seanca stėrvitore e klubit. D'Alesandro nuk kishte qenė dakord me qėndrimin e tij nė stol, nė ndeshjen ndaj Hertės sė Berlinit, por mohoi ēdo mosmarrėveshje me trajnerin e tij. "Kur ishim nė dhomat e zhveshjes, trajneri mė tha se nuk do tė luaja dhe unė nuk kam asnjė problem me kėtė fakt," - deklaroi D'Alesandro.

Hamburgu kėrkon Van Der Vartin nga Ajaksi
    Ekipi gjerman i Hamburgut kėrkon mesfushorin e Ajaksit, Rafael van Der Vartin, i cili ka bėrė njė paraqitje mjaft tė mirė gjatė kėtij sezoni. Hamburgu konfirmoi se po pėrpiqej tė arrinte njė marrėveshje me klubin e Ajaksit. "Kemi kohė qė po pėrpiqemi tė sjellim Van Der Vartin tek ekipi ynė," - deklaroi drejtori ekzekutiv i Hamburgut, Dietmar Beiersdorfer. Holandezi 22-vjeēar kėrkohet edhe nga disa klube angleze si Arsenali dhe Man.Siti.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Santini, drejt rikthimit te Lioni.

Ish-trajneri i Lionit, Zhak Santini, mendohet si njė nga kandidatėt e mundshėm pėr postin e trajnerit tė Lionit, pas largimit tė Pol Lė Genit. Santini mund tė rikthehet pėrsėri te Lioni, pas largimit nė 2002-shin, ku fitoi edhe titullin nė Francė. Ai u largua nga Lioni pėr tė marrė pėrsipėr rolin e trajnerit tė kombėtares franceze dhe tashmė ėshtė nė krye tė kandidaturave, pėr tė marrė drejtimin e ekipit kampion tė Francės. Lė Geni, i cili fitoi titullin e tretė radhazi me ekipin e Lionit, vendosi tė largohej nė fund tė kėtij sezoni. Presidenti i Lionit, Zhan-Mikel Aulas, u shpreh i zhgėnjyer nga vendimi i Lė Genit dhe konfirmoi kontaktet me Zhak Santininė, i cili aktualisht ėshtė i papunė, qė nga largimi i tij nga stoli i Totenhemit.

"Nuk kemi vendosur akoma pėr trajnerin e ardhshėm, por nuk e pėrjashtojmė mundėsinė e rikthimit tė Santinisė. Gjithashtu, po konsiderojmė edhe disa trajnerė tė huaj. Idealja do tė ishte sikur tė gjenim njė kopje tė Lė Genit, pasi na duhet njė trajner qė tė ketė eksperiencė nė Ligėn e Kampioneve. Trajneri i ardhshėm duhet tė ketė ambicie dhe tė mbajė lart nivelin e klubit tonė. Prioritet pėr ne ėshtė klubi. Nė Formulėn 1, piloti nuk e zgjedh makinėn, por e nget atė. Ne nuk duam tė ndryshojmė makinėn," - u shpreh Aulasi. Ndėr kandidaturat e tjera pėr postin e trajnerit tė Lionit janė edhe Zhan Tigana, trajneri i Lilės, Klod Pol dhe trajneri i Monakosė, Didie Deshamp. Trajneri i Monakosė pėlqehet mjaft nga presidenti i Lionit, megjithatė ai deklaroi: "Ai ka njė "kurrikulum" ideal, por ka njė kontratė 3-vjeēare me Monakonė dhe mendoj se do tė jetė e vėshtirė tė vijė te Lioni.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 11-05-2005 mė 08:39

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Maradona: Ronaldinjo ėshtė numri 1

Diego Armando Maradona, nė formė tė mirė fizike, ka mbėrritur nė Madrid dhe ka deklaruar se ka lėnė pas problemet me shėndetin dhe se do tė takojė disa miq tė vjetėr nė botėn e futbollit. Ish-kapiteni i kombėtares argjentinase, i shoqėruar nga gazetarė dhe kameramanė tė shumtė nga Kuba, ka deklaruar porsa ka mbėrritur nė aeroportin "Barahas": "Kam ardhur kėtu pėr tė takuar Ronaldon, Roberto Karlosin dhe pėr tė biseduar me Sakin, tė cilin e njoh prej kohėsh, qė kur luaja nė Itali. Do tė kem edhe njė takim me Luksemburgon." Saki ka qenė trajner i Milanit dhe kombėtares italiane, dhe aktualisht ėshtė drejtor teknik te Reali, ndėrsa Luksemburgo ėshtė bėrė trajneri i "merengesėve", nė fundin e vitit 2004.

Maradona thotė pėr ta: "Duhet t'i jepni mė shumė kohė Luksemburgos dhe Sakit, pėr tė organizuar njė skuadėr fituese. Me futbollistėt qė ka Reali, nuk mund tė jetė kurrė nė krizė. Shumė shpejt do t'u rikthehen fitoreve, kjo sepse te "merengesėt" nuk ka as edhe njė futbollist tė vetėm qė nuk ka dėshirė tė dominojė."

Mė pas, "El Pibe d'oro" tregon programin e tij nė Spanjė: "Dua tė pėrfshihem sėrish nė botėn e futbollit. Pas Madridit do tė vizitoj edhe Barcelonėn dhe do tė takohem me Ronaldinjon, mė pas do tė shoh ndeshjen e Kupės sė Mbretit, Atletiko Madridit-Osasuna." Me paraqitjen e tij mė tė mirė, qė kur u largua nga futbolli nė vitin 1997, Maradona, i cili ka humbur 27 kilogram pas operacionit nė stomak, tė bėrė gjatė muajit mars nė Kolumbi, dhe tani peshon 121 kilogram, u shpreh:

"Shpresoj tė humbas edhe 75 kilogram. Dua ta bėj diēka tė tillė pėr shėndetin tim, pėr fėmijėt e mi dhe pėr njerėzit qė mė duan." Maradona, i cili i dha Argjentinės titullin kampion bote nė vitin 1986, ka kaluar vitet mė tė vėshtira tė jetės sė tij dhe pak kohė mė parė ka fituar sfidėn mė tė madhe, atė me vdekjen. 44-vjeēari vazhdoi deklaratėn e tij: "Jam mė mirė, por nuk jam shėruar plotėsisht. Pėr mua ėshtė njė betejė e vazhdueshme. Kam bėrė shumė gabime nė jetėn time dhe tani po pėrpiqem t'i ndreq me sa kam mundėsi."

Maradona ka luajtur pėr Barcelonėn nga viti 1982 deri nė vitin 1984, mė pas u transferua te Napoli, ku mrekulloi tė gjithė botėn me talentin e tij tė padiskutueshėm. Argjentinasi tha se titulli kampion nė Spanjė ėshtė i mbyllur dhe se Barēa ėshtė kampione: "Barēa ėshtė kampione. Ka pasur qėndrueshmėri gjatė gjithė sezonit dhe e meriton titullin.

Frank Rajkard ka bėrė njė punė tė shkėlqyer, duke ndėrthurur njė fantazist tė lindur si Ronaldinjo, me njė sulmues efikas si Eto. Mendoj se Ronaldinjo ėshtė futbollisti mė i mirė nė botė. Ai ėshtė nė gjendje tė dhurojė spektakėl, gjė pėr tė cilėn futbolli ka shumė nevojė." Nė fund, legjenda e futbollit botėror ka deklaruar se po mendohet ende pėr tė pranuar vendin e trajnerit tė tė rinjve te Boka Zhuniors: "Jam ende nė bisedime me drejtuesit e Bokės dhe ėshtė njė detyrė qė mė pėlqen. Nuk dua tė filloj njė karrierė tė re si trajner, por thjesht kam dėshirė tė punoj me talentet e reja

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Kupa e Mbretit - Sot, gjysmėfinalja e parė...

Do tė luhet gjysmėfinalja e parė e kthimit pėr Kupėn e Mbretit nė Spanjė. Betisi do tė udhėtojė nė Bilbao, ku do tė ndeshet me skuadrėn vendėse, pas barazimit 0-0 nė takimin e parė nė Sevilja. Pėrballja ndėrmjet kėtyre dy skuadrave nė kampionat ėshtė mbyllur nė barazim 4-4, pėr kėtė, kjo ndeshje premton spektakėl. "Edhe nė rast se do tė pėrsėritej ai rezultat dhe unė do tė pėsoja katėr gola, do tė isha i lumtur, sepse do tė arrinim nė finale," - u shpreh portieri i Betisit, Antonio Doblas.

Bilbao e ka fituar 23 herė Kupėn e Mbretit, skuadra qė e ka bėrė mė shumė diēka tė tillė nė futbollin spanjoll. Nė "San Mames" nuk ka mė vende, por Doblasi nuk i druhet Bilbaos dhe thotė: "Ne luajtėm mirė nė "Kamp Nou" ndaj Barcelonės dhe mposhtėn Seviljen nė derbi. Jemi mėsuar me presionin." Betis mund tė mos ketė nė radhėt e tij Hoakinin. Mesfushori i talentuar vuan njė lodhje muskulare dhe mund t'i bashkohet mungsesės sė sulmuesit tė dėmtuar Edu.

Nga ana tjetėr, trajneri i Atletikos sė Bilbaos, Ernesto Valverde, u shpreh: "Eshtė njė ndeshje, tė cilėn duhet ta luajmė me kokė dhe jo me zemėr. Kjo e fundit na ka bėrė tė humbasim ndeshje qė mund t'i administronim pas njė avantazhi prej dy golash." Baskėt luajtėn mė mirė nė ndeshjen e parė gjysmėfinale dhe mund tė fitonin, nė rast se goditja e mbrojtėsit Asier Del Horno nuk do tė pėrfundonte nė shtyllė. Gjysmėfinalja tjetėr e Kupės sė Mbretit do tė luhet nesėr dhe pėrballė do tė jenė Atletiko e Madridit dhe Osasuna, nė "Kalderon". Ndeshja e parė ėshtė fituar 1-0 nga Osasuna

Faqja 15 prej 37 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ermal Fejzullahu
    Nga shigjeta nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 12-08-2019, 08:19
  2. Gjuha Shqipe dhe mediat
    Nga Davius nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 11-03-2018, 13:32
  3. Intervistė me Karlo Bollino, pronar i Gazeta Shqiptare
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 12:00
  4. Do ti beje balle gazeta "Koha Jone" Neopiramidave shteterore ?
    Nga lis nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-09-2003, 04:47
  5. KOHA JONE dhe BERISHA.
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •