thjesht thuaj ste dua, gjithe te tjerat jane te teperta
thjesht thuaj ste dua, gjithe te tjerat jane te teperta
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
....dhe do shtoja plus Minės, varet se sa mė tė mirė e gjen njeriun qė dashuron....mė tė mirė apo mė tė keq se sa personi qė u ndave, apo dashurove.Postuar mė parė nga Mina
sa keq kur fundi i dashurise eshte i gjate per njeren pale , kesaj i thone hajde ti se dua une![]()
![]()
![]()
Postuar mė parė nga FlorI88
FlorI88,
Pajtohem me thėnjejn tėnde, por kam vetėm njė koment tė pėrgjithsėm:
Pėrse duhet dhėnė fund njė dashurie, nėse ajo ka filluar me dėshirėn tonė?
Pėrse dhe si i kemi thėnė dikujt: Tė dua, nėse nuk e kemi dashur?
Pastaj nėse ia kemi thėnė, vetėm sa pėr tė thėnė, ajo nuk mund tė quhet dashuri, prandaj edhe nuk mund tė thuhet se i jepet fund njė dashurie, pasi ajo as nuk ka ekzistuar.
Por nėse ka qenė vėrtetė dashuri, atėherė asaj nuk mund ti jepet fund, apo do tė jetė fund me pasoja dhe me vrragė tė mbetur thellė nė shpirt .
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
poeti nuk jane gjerat aq te prera sac i sqaron ti. te gjithe njerezit lidhen se shkendija i dashurise lind ne syte e tyre, ne zemer ne tru, por po te ishte dashuria eterne atehere nuk do kishte divorce, por ja qe dashuria sqenka e tille, ndenjat ndryshojne sepse njerezit ndryshojne, te ishte dashuria eterne sa mire do ishte se sdo kishte me dhimbje, as tradheti as lot por do kishte vetem![]()
shkruan Poeti:
---------------------
Pajtohem me thėnjejn tėnde, por kam vetėm njė koment tė pėrgjithsėm:
Pėrse duhet dhėnė fund njė dashurie, nėse ajo ka filluar me dėshirėn tonė?
Pėrse dhe si i kemi thėnė dikujt: Tė dua, nėse nuk e kemi dashur?
Pastaj nėse ia kemi thėnė, vetėm sa pėr tė thėnė, ajo nuk mund tė quhet dashuri, prandaj edhe nuk mund tė thuhet se i jepet fund njė dashurie, pasi ajo as nuk ka ekzistuar.
Por nėse ka qenė vėrtetė dashuri, atėherė asaj nuk mund ti jepet fund, apo do tė jetė fund me pasoja dhe me vrragė tė mbetur thellė nė shpirt .
jeta eshte plot surpriza dhe te papritura, ka aq shume surpriza sa dhe vet ngelesh e habitur ,per mendimin tim nese dikush nga partneret nuk ndjen me te njeten gje si me pare duhet ti japin fund dhe te kujtojne kohet e bukura qe kane kaluar dhe qe mbase nuk kthehen me mbrapsh.![]()
Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
bija_e_detit,
Tė themi se unė nuk e kuptoj dashurinė, tė themi se njerėzit ndryshojnė me kohėn dhe me kėtė edhe dashuria devalvon, gjer kėtu jemi fare nė rregull, por duhet tė gjithė qė mendojnė dhe qė dashurojnė me tė vėrtetė (pra kur nuk ėshtė nė pyetje interesi, i ēfarėdo lloji qoftė ai), pėr ta ruajtuar atė dashuri, duhet tė kenė nė mes vehte shumė mirėkuptim, shumė mė shumė dhėnje se sa marrje, shumė respekt pėr njėri tjetrin dhe shumė- shumė tolerancė (nuk duhet tė shiqohen anėt e errėta, por anėt e ndritura tė personit tė dashur), kėshtu kujtoj ruhet dashuria dhe atėherė nuk do tė ketė divorce por do tė ketė vetėm![]()
Pra kėtu e kemi tė shtruar anėn negative me vet titullin e temės: Si mund ti japim fund njė dashurie??? Nė vend se tė themi: Si mund ta forcojmė apo ta ruajm njė dashuri, kjo do tė ishte mė me vend, sepse ti japish fund nuk ėshtė ndonjė punė e madhe (njerėzit po i japin fund jetės e lene mė dashurisė), prandaj tė gjitha postimet e mia nė kėtė temė kanė pasur qėllimin e ruajtjes sė dashurisė, e jo tė ndarjes!?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 01-05-2005 mė 16:12
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
une: e man mend kur u takuam per here te parePostuar mė parė nga Crazy_Girl
ajo: po
une: e man mend se ēa te kam than?
ajo: po ti sme the gja, thjesht me puthe direkt
une: po koha si ishte?
ajo: binte shi
une: njerez kishte perqark?
ajo: kishte
une: i man mend emrat e njerezve
ajo: jo
une: qysh mund te me duash dhe si mban mend emrat e njerezve qe ishin aty perqark,
ik se sdua te shikoj ma
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Mos u lodhni kaq shume se ndarja eshte format ( nuk me kujtohet ne ke liber e kam lexuar )
Ti je me e mire se mua
Ti meriton me shume
Une nuk jam per ty
Ti je shume e zgjuar
Ti ke vlera qe nuk i ka asnje
Dhe per te gjitha keto ti duhet te gjesh dike qe te te meritoj sepse me duket se ti nuk ndihesh e lumtur me mua .
Une te dua dhe dua te te shikoj te lumtur prandaj ti them te gjitha keto![]()
(Me vjen inat qe nuk e kujtoj dot ku i kam lexuar)
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Krijoni Kontakt