Hmmm...interesant si jan ca njerez. Pse s'ke guxim qe t'ja thuash atij personit ne sy...huh tironc?Postuar mė parė nga _tironc__king_
Hmmm...interesant si jan ca njerez. Pse s'ke guxim qe t'ja thuash atij personit ne sy...huh tironc?Postuar mė parė nga _tironc__king_
po eshte e veshtire ti japesh fund dashurise me nje mesazh...
po varet nga situata qe ndodheni..largesia etj..
I regret every moment of it...i hate myself for what i done ..but it comes to a point where you lose all the trust over the gf so you end it up with a text...and that hurts...i am sorry..but sometimes you havent got a choice...
peace xx
Per ti Dhen Fund Nje Dashurie I Jepet Leht Po Per Te Vendosur Nje Dashuri Esht Veshtir !.
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Nuk jam hiē dakord me kete qe thua. Une them qe nje dashuri eshte shume e lehte te niset, po nese eshte ose ka qene e rendesishme per ty eshte shume e veshtire per tu harruar. Te gjithe nuk e kemi problem nese nje tjeter person vjen drejt nesh por problemi eshte kur ai largohet dhe kur kjo ndodh pasi ne ty ka lindur diēka per te. Nuk eshte e lehte te harrosh dike qe e ke ndjere kaq prane.Postuar mė parė nga InF-AwP
Ka njerez qe nuk duan ta pranojne qe ēdo gje ka marre fund tek nje lidhje, dhe kur gjerat nuk mund ti stabolizosh me dialog, per mendimin tim eshte menyra me e sakte kjo qe thash une me siper...Postuar mė parė nga Fiona
pikerisht Fiona, ēdo njeri ka opinionin e vet.Postuar mė parė nga Fiona
por nuk mund te thuash qe nuk jam real man per opinionin qe dhashe.
qe ta moresh vesh ti e dashur kur disa njerez nuk duan ta pranojne qe cdo gje ka marr fund, nuk mendojne qarte dhe bejne veprime shum te gabuara, si psh tentime vetvrasjesh, ngrejne duart etj etj, ,, prandaj gjeja me e mire eshte te largohesh.
me pelqen kjo thenie Dikur kam dashur dike por kurr aske si dikur dike
qe ta moresh vesh ti e dashur kur disa njerez nuk duan ta pranojne qe cdo gje ka marr fund, nuk mendojne qarte dhe bejne veprime shum te gabuara, si psh tentime vetvrasjesh, ngrejne duart etj etj, ,, prandaj gjeja me e mire eshte te largohesh.[/QUOTE]
Ok, te mora vesh!!! (te largohesh eshte nje gje...te shkosh ne shtet tjeter eshte gje tjeter....pse duhet ta ndryshosh ti jeten tende per nje njeri qe nuk ja vlen?)![]()
Postuar mė parė nga Crazy_Girl
kollaj fare me ....aman sa e lodh trunin kot ZIN DASHNOR tjeter dhe ja ....harron te vjetrat fillon te rejat........
pershendetje
ky ishe menimi / opinioni im
ciaooo
trouble_maker
ELBASANI QYTETI ME I BUKUR I SHQIPERIS ... ELBASANLLINJT &ELBASANLLIJET jan YJET E BOTES
Postuar mė parė nga TiLoNcE
ime qe e the ti PO me ca flet
ose ose un th em dhe qe .............. harro per nja i vit hiqe trunin na cunat dil me shoqerin bej qef ne ashu te iken dita dites...nesee............. un kam lloj lloj menimesh varet si mkap vakti .....
PS: lonce mpuall
ELBASANI QYTETI ME I BUKUR I SHQIPERIS ... ELBASANLLINJT &ELBASANLLIJET jan YJET E BOTES
Krijoni Kontakt