Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni se Brigel duhet te ik nga kombtarja jone?

Votues
33. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po, sa me parë...

8 24.24%
  • Po, ai eshte pengese per talentet e reja...

2 6.06%
  • S'ka fajet Brigel, duhet nderim gjeneratash...

6 18.18%
  • S'ka fajet Brigel, kemi nepotizem ne Kombtare...

3 9.09%
  • FSHF-ja duhet te leshon postet...

3 9.09%
  • Jo, ka bere dicka edhe ai...

7 21.21%
  • Nuk kam pergjigje...

4 12.12%
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 141
    AlbMania Host & Design! Maska e Kleidi
    Anëtarësuar
    06-02-2003
    Vendndodhja
    larg...shume afer... :)
    Postime
    163
    Po c'faj ka Brigeli i shkrete... Kur ske lojtare ca mund te besh si trajner? Brigeli nuk luan vete? Mendoi me te miren qe kishte ne dore dhe ate beri. Ca mund te besh kur 4 lojtaret kryesore te skuadres nuk i ke ne loje? He pra ... Edhe njehere .... BRIGELI SKA FAJ ... QEKUR ERDHI NE DREJTIMIN E KOMBETARES SONE NA NGRITI SHUME DHE JEMI ME MIRE SE VITET E TJERA. BRIGELI ESHTE AI QE KEMI KEKRUAR PERHERE NE KOMBETARE ...
    ~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
    Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !

i/e larguar Maska e bingo-bomba
    Anëtarësuar
    17-07-2004
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    67

Cool Sigurisht Brigeli e ka fajin 80% po lojtaret...

Citim Postuar më parë nga Zana e malit
    Une megjithate nuk shprehem me pesimizem e as edhe me ndonjefare nervoze!
    Une gjithmone e shikoj "anene tjeter te medaljes" dhe me kete rast edhe bej analiza!
    Do te pyeteni se cila eshte ajo "ane tjeter e medaljes"? Une iu them qe eshte mundesia. Mendoj qe per t'u mbajtur nje ekipe futbolli si duhet dhe sa me mire qe eshte e mundur duhet edhe lek, por edhe me shume pune!
    Pastaj ne kete rast mendoj qe Brigel s'merriton te jete trajnues i kombetares sepse nga lojerat qe u pane, sihet qarte se aty mungon ushtrimi (trajnimi) i mire dhe me perkushtim! Per kete jam e bindur qe nuk kane faj lojtaret por "mesuesi" i tyre!

Eshte e pamundur ne te krahasohemi per shembull me nje "Real Madrid", "Manchester" etj., por te pakten t'iu afrohemi pak atyre!

Sa i perket citimit te anetarit "bingo" une do te them qe ehste nje koment pa asnje lidhje, pa kuptim gjithashtu i atij (atyre) grekeve qe jane shpreh ne ate menyre.
    Gjendja e nje shteti s'varet aspak nga sporti!!! A thua c'te thoshim ne shqiptaret kur ata humben 2:0 ne Shiperi?!
    Epo miq te dashur, a nuk eshte mrekulli qe megjithate ne vendin tone e mundem grekun, nje kampion, e i beme qe te dalin me koke te ulur nga stadiumi "Qemal Stafa"!

Mendoj qe me ushtrime me te shumta, me mesim "taktikash" me te shumta Kombetarja jone do te mund te arrije sukses. Mos te harrojme ketu edhe fatin, sepse edhe ai luan pak rol!

Ndeshja e mbremshme, sa me ka bere te ndjehem keq, ngase nuk shenuam asnje gol, me ka bere edhe te ndjehem mire. E verrejta qe pas lojes me Turqine, ku lojtaret luanin "duke fjetur", mbreme ata ishin me te shpejte dhe mbrojtja ishte ne nivel.
    Deri ne minuten e 33-te nuk u shenua asnje gol, e me pastaj deri ne fund te lojes u arrit pika (shenimi) e 2-te! Edhe kjo tregon mjafte se megjithate kombetarja ka luajtur mire!

Le ti urojme fitore ne te ardhmen!

ZeM
    Ti lali mire ke bere qe ke dhene mendimin tend ne kte teme po je pak gabim ne ce gjera si pershembull kur thua te pelqevi kombetaria ne ndeshjen me grekun,ose kur thua car theshim ne shqiptaret kur humbi greqia ne qemal stafa,leco me vemendje car kam shkruajtur me lart kur hapa temen,une greqine e kam mundur edhe ere te tjera edhe sme bie me ne sy se puna seshte te lozim vetem me greket si puna e qenit po me te gjitha skuadrat,vetem kshu mund te ecim para edhe jo 11 lojtare ne mbrotje,jam dakort em ty kur thua se brigeli e ka fajin,aman me vjen keq po edhe lojtaret vet duet te losnin per 600000 mij shqiptare qe ka greqia edhe 3 milion qe ka shqiperia edhe per flamurin,me thua se gjer ne minuten 33 nuk na futen gol hahahah me fal re ti zonjushe po po e ke pare ndeshjen atere besoj se e ke kuptuar qe goli nuk do vonoeshe te hynte nga ana e grekeve,pase bene 2 shtylla edhe shume raste,po mua me vjen inat qe vetem nje rast koken e tares mbaj mend edhe biles ate as rast nuk e quaj, ishim te vdekur thjesht lojtaret losnin vetem e vetem mos humbnin me shume gola nga greqia prandaj me erdhi turp qe treguam kte faqe sidomos kunder grekve,edhe meqe fole per greket mos ja ki hallin atyrve se humben nga ne su be gje jo.. se ata do kalojne kane 4 fitore vazhdimisht edhe kane nje skuader te mbledhur edhe e kane mare nje auropiane edhe tani skane ata frike po ja u kane friken te jesh e sigurte,po puna eshte ne car kemi....

< me shume respekt bingo-bot >

ErionB
    Anëtarësuar
    05-05-2004
    Vendndodhja
    Ne toke!!
    Postime
    125
    pash pjesen e dyte te ndeshjes, dhe me thane qe po luanin shume me mire se pjesa e pare dhe po me vinte te dilja jashte e te vidhja. Nje loje skandaloze.
    Me e keqja eshte se trajneri yne i kishte pergatitur lojtaret te luanin sikur ishin ne fitore dhe po ruanin rrezultatin, dhe jo ne kerkim te golit. Ne fund ne vend qe te fuste nje mesfushor ose sulmues, fuste Dallkun ne loje. Kishte nje loje pa asnje lloj skeme ne bote vetem si ping-pong. Po te erdhi topi ne kembe, vetem gjuaje larg drejt grekut. Loje e turpshme.
    Biles kur anulluan golin ofsajt, tashe do marrin pak zemer dhe ndoshta do te benin pak pres, por ja qe lane edhe golin e dyte.
    Pastaj, nuk e kuptoj, c'fare rroli luan Tare ne ekipin tone, apo vetem per numer. Ne c'do ndeshje qe e kam pare, vetem ec neper fushe, nuk e kerkon topin, dhe nuk i vrapon topit. Kur ka shenuar per here te fundit si sulmues qe eshte????
    Nuk di, vetem mendimi im eshte qe ta heqim Brigelin, te sjellin nje trajner qe eshte i etshem per te bere dicka, dhe te rinovojne ekipin kombetar, pasi me keta qe kemi tani, vetem se i japim vetes "shpresa budallai" dhe ne fund dalim me koke ulur....
    Nese nuk te pelqen kritika, mos bej gje, behu askushi!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Postime
    1
    ku do qe te shkojme me kete kombetare cope cope........
    pa koment..........

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Mbaj mend qe para nja 15 vitesh sikur e rrafem Grekun e beme sallate brenda ne fushen e tyre ???

Si na e kaluan gjithe keto vjet ?

Nuk ma merr mendja se eshte vetem pune "takati" jone apo i atyre, ka shume gjera te tjera. Korrupsioni ne futbollin tone eshte shume i madh. Tare me shoke qe ne kohen e Hafizit jepshin leke vetem qe te futeshin e te ishin nje numer ne kombetare e te dilshin neper fushat e huaja te luanin. Megjithmend shume here na kane ndeshkuar dhe arbitrat, megjithate them se talentin e kemi, duhet nje ndryshim qysh nga federata me kreret e saje, transparence e fondeve, si perdoren qysh perdoren, dhe nje aktivizim neper ndeshje miqesore shume me te madh.

Mos harroni se ka te beje dhe Ekonomia e dy vendeve. Deri para 90 ku Jugosllavia si LDC qe ishte dhe nuk kishte paguar borxher mbrapsht fitonte Champions League e kualifikoheshe cdo vit neper faza finale, tani eshte katandisur ne nje gjendje te mjerueshme. Ska vetem pune takati e talenti por jane nje sere faktoresh qe kombetarja jone gjendet atje ku eshte dhe ajo Greke ne majat e Evropes. Un kam besim se nuk do duheshe shume kohe qe kombetarja jone te arrinte cfare ka arritur Greqia, vecse duhet disipline, investime ne sport qe duke vjedh para nuk behen, dhe nje rritje kompeticioni ne kampionatin vendas. Kemi 4-5 lojtare te rinj qe do jene shtylla e kombetares, dhe keta te tjeret ashtu sic beri dhe Foto Strakosha, te varin kepucet e le te luajne me ekipet e tyre ne Evrope, sidomos Tare.

Perpara se te merremi me fishkellimat e paleolitit matane kufirit duhet te rregullojme gangsterlliqet ne vendin tone. Tarja dhe bukuroshat e tjere nuk do luajne kurre me kombetaren pasi kane frike se VRITEN dhe gozhdohen ne stol nga trajneret e tyre ne ekipet Evropjane. Te rinjte kane me motivacion per te luajtur dhe nese merren nga 2-3 ekipe baze (Tirana, Vllaznia etj) do jene shume here me ne gjendje te gjenden midis njeri tjetrit, ndryshe nga keta te tjeret qe luajne te gjithe ne ekipe te ndryshme ne kategori te ndryshme dhe takohen 1 jave para ndeshjes sikur po ikin per piknik.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Ah sa po "mundohemi" te shkojme diku..po gjith sa arrijme eshte shpetimi nga vendi i fundit
    S'dua te jem pesimiste dhe zemra ma do qe nje dite ta shoh kombtaren tone ne Europian ose Botror po mesa duken bathet dita eshte shume e larget!
    Faktoret jane mese te ditur..Nis qe nga lojtaret, ekipet ku luajn, pergatitja fizike qe kan, serioziteti,deshira per te fituar, kalo te tradita, tranjeret, ana financiare etjetj.
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Dora Vjeter Maska e Ngadhnjyesi
    Anëtarësuar
    06-04-2004
    Vendndodhja
    Jashtetit
    Postime
    48

Kronike e nje vdekjeje te paralajmeruar

Ai turp qe pame dje me solli nder mend titullin e nje libri "Kronike e nje vdekejeje te paralajmeruar". Turpi i djeshem nuk hahet as me buk e s'pihet as me vere.

Turpi i djeshem ishte finalizimi me i pershtatshem per kte komtare te degjeneruar qe cirren e pellasin neper gazeta po kur hyjne ne fushe luajne pa zemer e s'duan t'ja dine jo per 20,000 tifoze ne stadium po as per nonen e as per baben e vet.

Ishte finalizimi me i pershtatshem per nje tranjer plehre qe nuk di gjerat me elementare nga futbolli.

Gjithashtu ishte finalizimi me i bukur i degjenaratave te FSHF-se me ne krye zuzarin Armando Duka qe s'u ka rene e as ka per tu rene ndonjehere ndermend per futbollin po vec per xhepat e tyre.

Po s'kane faj keta. Deri sa te kete dele qe shkojne ne stadium e tu paguajne biletat me cmime astronomike per te pare degjeneratat mire te na e bejne.
    Ketu s'do t'jem, do jem larguar
    Nga kafeneja e preferuar.

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar më parë nga forum126
    Brigeli duhet te vazhdoje te jete ne krye te kombetares. Jo se eshte me i miri si tranjer, por nuk duhet gjetur shkak per ta hequr pse nuk u kualifikuam ne ne Boteror.
    Se di cfar te presim me shume ,,ne vend te 5'ste dalim edhe pa trajner neve sesa te pagujme 350.000 euro zotin brigelin qe vje nji her ne 6 muj ne shqipri ,shko anej nga kamza i bo nnji zbor te rinjve ,,hudh edhe nja dy fjal t'mira sa me na bo qefin ,edhe iken prap ne gjermani ,,,lene mer burr amon, mire e tha del monako ca pret nga ky trajner qe ne karieren e tij ,,klubin me prestigjos qe ka drejtuar ka qen beshiktashi edhe aty nejti 4-5 muj edhe i futen shkelmin ,,te ishte aq i mire se kishin lon klubet e bundesliges te vinte te drejtonte shqiprine,,po nejse mo!!!

Une kom qen i pari qe e kom lavderuar brigelin PER NDESHJET ME RUST ,,IRLANDEST ,,GREKT ,, QE U MORI PIKE ,,po kohet e fundit boni shume gabime taktike ,,rrjeshtimi i dobet shume ,,etj etj ,,nje loje shume defensive e komtares tone ,,duke i lon shume hapsira kundershtarit qe te afrohet ne porten tone ,,imagjino 3 gola kena bo ne 7 neshje !! nuk po them qe osht vetem faji i brigelit ,,se faj kan edhe ca plehra qe kena ne ekip,,qe lujn pa ndjenja nderkomtare ,,po gjithsesi kur nji nxenes nuk mson faji i ngelet gjithmon msuesit ,,kshu osht dhe puna e brigelit !!!

hajt shnet

Anëtarësuar
    17-07-2004
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    67

Cool

Citim Postuar më parë nga ErionB
    pash pjesen e dyte te ndeshjes, dhe me thane qe po luanin shume me mire se pjesa e pare dhe po me vinte te dilja jashte e te vidhja. Nje loje skandaloze.
    Me e keqja eshte se trajneri yne i kishte pergatitur lojtaret te luanin sikur ishin ne fitore dhe po ruanin rrezultatin, dhe jo ne kerkim te golit. Ne fund ne vend qe te fuste nje mesfushor ose sulmues, fuste Dallkun ne loje. Kishte nje loje pa asnje lloj skeme ne bote vetem si ping-pong. Po te erdhi topi ne kembe, vetem gjuaje larg drejt grekut. Loje e turpshme.
    Biles kur anulluan golin ofsajt, tashe do marrin pak zemer dhe ndoshta do te benin pak pres, por ja qe lane edhe golin e dyte.
    Pastaj, nuk e kuptoj, c'fare rroli luan Tare ne ekipin tone, apo vetem per numer. Ne c'do ndeshje qe e kam pare, vetem ec neper fushe, nuk e kerkon topin, dhe nuk i vrapon topit. Kur ka shenuar per here te fundit si sulmues qe eshte????
    Nuk di, vetem mendimi im eshte qe ta heqim Brigelin, te sjellin nje trajner qe eshte i etshem per te bere dicka, dhe te rinovojne ekipin kombetar, pasi me keta qe kemi tani, vetem se i japim vetes "shpresa budallai" dhe ne fund dalim me koke ulur....
    Jam shume dakort vlla me fjalet e tua sic thashe edhe me lart,po me pelqen qe ke folur edhe per Tare i cili ky futbollist akoma gjer sot e ksaj dite nuk e kuptoj per cfar arsye e mbajne ne skuader??? se kam pare njere te bej nje sprind e ta ndjeke topin sa ere qe e mer topin te shumtat ngatroet me kembet e tij,ne na duen futbolista te shpejte ne sulm edhe po ka munci nga mosha 20 vjec gjer 28 edhe kemi shume futbollista qe presin si e si tju jepet nje shanc per te lojtur ne kombetare,mirepo me sa duket me mire te na turperojne ne me gjyshat qe vene sot e ksaj dite te lozin sesa te fusin 5 cuan te rinj qe kane edhe mushkeri edhe fuqi edhe gjendje fizike edhe mund te vrapojne,mire e tha nej shok me poshte fajin e kemi ne qe paguajme ate bileten sikur do shikojme ndeshje < Brazili Vs Argentina > pra car presim kot nga kjo skuader sa vazhdojne kshu me kta lojtare ktu e 15 vjet saere ne fund do jemi edhe kte loje do bejme,e vetmja qe fituam nga kjo ndeshje me greqine ishin 2 lojtare te rinj si LEKA edhe ai mbrojtsi sja mbaj mend emrin qe jane cuna te rinj shyqyr zotit thuaj,Strakosha beri fillimin kshuqe edhe Tare mund te dorzoje kepucet vet nga kombetarja edhe te lejoje nje vend per ata lojtare qe duan te japin dicka ne kombetare,nga skuadra jone duet te ikin te pakten 5 lojtare qe te shpresojme ne dicka me shume se po vazhduam kshu me te njejtit do lozim thjesht ne qemal stafa si sa era per te fituar greket edhe kaq Adio Europe Adiooo Mundial.....

Anëtarësuar
    17-07-2004
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    67

Cool

O cuna mos bertasim kot se koti... fajin ne ndeshjen greqi shqiperi une ja jap Brigelit 80% qe ju tha te rinin mbrapa,por edhe lojtaret tone re aman sju erdhi turp qe lojten kte loje ne kte menyre,mender na dhjene me *** e as na menduan fare ne tifozat,pra problemi seshte Brigeli kaq shume se ata lojtare ka me ata lot nga nje ane,po nuk erdhen ne kombetare 5 cuna te rinj te kene gjendje fizike ne nuk do ecim kure,mos haroni se kemi 15 vjet me te njejten skuader jane bere te gjith pleq edhe car prsisni me.Brigeli po se ka kuptuar kte duet ta kuptoje edhe te therase ne kombetare cuna te rinj,strakosha ka mbaruar gjithashtu edhe Tare akoam me keq se kuptoj pse akoma lot ne kombetare,ka shume djem te rinj nga skuadrat tona qe presin si e si tju jepet nje rast per te lojtur ne kombetare,po ku jane i theret njeri??? Futbolli sot e ksaj dite nuk do vetem teknike po do shume mushkeri pase eshte bere shume i shpejte kush ka gjendje fizike ka me shume shanc per cdo gje,ne kemi nja 6 pleq ne skuader qe vetem bastuni ju mungon qe te mbahen ne kembe,gjersa te ndrojne lojtare ne skuader mos bejme endra kot se koti se thjesht merzitemi ne edhe prishim psikologine tone c u all

< me shume respekt bingo-bot >

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pas akuza për korrupsion nga ndërkombëtarët, ndryshon qeveria e Kosovës
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 06-07-2010, 17:36
  2. Londer: Largime dhe ndryshime në kabinetin qeveritar
    Nga Nice_Boy në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2009, 09:14
  3. A mendoni se duhen bere ndryshime ne gjuhen Shqipe ?
    Nga baby dream në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2006, 10:46
  4. Ndryshime rrënjësore tek besimet Shqiptare
    Nga dodoni në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 14-07-2003, 07:09
  5. Ndryshime ne kushtetuten shqiptare
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-09-2002, 01:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •