Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni se Brigel duhet te ik nga kombtarja jone?

Votues
33. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po, sa me parë...

8 24.24%
  • Po, ai eshte pengese per talentet e reja...

2 6.06%
  • S'ka fajet Brigel, duhet nderim gjeneratash...

6 18.18%
  • S'ka fajet Brigel, kemi nepotizem ne Kombtare...

3 9.09%
  • FSHF-ja duhet te leshon postet...

3 9.09%
  • Jo, ka bere dicka edhe ai...

7 21.21%
  • Nuk kam pergjigje...

4 12.12%
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 141
    i/e larguar Maska e bingo-bomba
    Anëtarësuar
    17-07-2004
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    67

"BRIGEL IK" - Është koha për ndryshime.

Car te them per kte skuader qe pashe sot,jetoj ne athine edhe jemi mbledhur 6 shok ne shpi me pare nje kombtare e mos na e bejne pak qefin,po ata jo vetem sna e bene po na e prishen ne kulem,edhe kte se them ngaqe humbem nga greqia se qe ne fillim ndeshja qe 90% per ata edhe 10% por e them ngaqe nuk aritem tju benim as edhe nje rast,ky eshte kulmi edhe me erdhi turp qe e pashe kte kombtare ne kte gjendje sidomos kunder grekve,me mire te kishim humbur 4 me 0 po te pakten te kishim lojtur lojen qe mund te lozim ne si shqiptare,po jo tju hapim kembet qe ne fillim,11 lojtare mbrapa mesfushes cjane kto budalliqe re aman,me cmend vajti Brigeli edhe futi 11 veta ne mbrojtje si ja dha truri,tani do me thoni se kishim mungesa si Murati ilia etj,e pranoj po prap nuk justifikohet ky rezultat edhe me keq ky futboll nga ekipi jon,biles as futboll nuk luajtem,me sa kuptova qe ne fillim te lojes Brigeli deshte skuadra te mos humbte me rezultat te madh,po si tranjer i madh qe eshte duet te dinte qe ska munci te jesh ne mbrojte vazhdimisht edhe ne nje rast mos e hash golin,sdi car tjeter te them me erdhi turp me verte jo se humbem po ngaqe treguam kte faqe para greqise edhe tani e dini si thone kur u pyeten lojtaret e greqise per shqiperine?? Ja u them une,thane qe shikoni piket edhe do kuptoni vet se ne car gjendje eshte shqiperia,me 2 llafe me kte futboll qe lot 6 pik mire i ka edhe shume biles,edhe kane te drejte qe e thone kte,nese si perfundimisht Shqiperia nuk eshte kazakstan kte duet ta kuptojne te gjith nga me i vogli gjer ne me i madhi,se edhe kazakstani ska bere ndeshje pa bere nje sulm ne porten tjeter edhe pse ka humbur saera po kte te sotmen sma kishte pare syri ndonjere jo nga shqiperia por kure kaq vite sa shikoj futboll nga kushdo skuader tjeter,kaq kisha per te thene me vjen me verte shume keq qe aritem gjer ne kte gjendje...

Car mendoni se ka nevoje skuadra jone?? Cfar i nevojitet me shume qe te shikojme nje dite te bardhe edhe ne,se mua sme mjafton se mundem greqine apo kazakstan se greqine e kam mundur shume here,mua sme mjafton te lozim per kualifikim edhe kaq ishte, une dua te kalojme ne grup sepse kemi muncine edhe lojtare qe mund ta bejne realitet kte ender, me pak fjale jam shume i merzitur edhe tani qe po shkruaj si une edhe ju besoj,po sidomos ne qe jemi ktej nga greqia sna vjen mire ta shikojme skuadren te lozi me grekun kaq keq se edhe me braziline te losnim nje rast edhe me 8 lojtare do e benim... c u all..

< me shume respekt bingo-bot >

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Eh me sa lexova , paska qene per te ardh keq. Une e pashe ndeshjen nepermjet internetit , dmth me shume shkeputje . Perderisa Brigel paska lojtur ne kete menyre besoj se ska dashur fitore {pasi pa qe radhen e pare ne fitoren ne Shqiperia } vdiq ne shqiptar. Eshte per te ardhur keq, por gjera qe nuk ndryshohen kollaj . Skuadra e shqiperise ka nevoje per shume pregatitje ( Se lojtaret i ka) . . . Ku e di une , me kete skuader ne thjeshte behemi me nerva kot se gje ne diell nuk nxjerrin keta .
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

. Maska e nausika
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Mua me duket sikur shqiptaret u kenaqen nje here qe munden grekun dhe aq a kishin...
    Megjithate s'ka gje, Pas 4 vjetesh me brez te ri ndoshta do ti kemi me mire punet
    When in Doubt, Act Stupid!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ne boboshtice.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Le se më plasën krejt.... po bile të kishin goditur 1 herë shtyllën

derra grek..........DERRA

Arrow

Citim Postuar më parë nga bingo-bomba

edhe tani e dini si thone kur u pyeten lojtaret e greqise per shqiperine?? Ja u them une,thane qe shikoni piket edhe do kuptoni vet se ne car gjendje eshte shqiperia,
    Une megjithate nuk shprehem me pesimizem e as edhe me ndonjefare nervoze!
    Une gjithmone e shikoj "anene tjeter te medaljes" dhe me kete rast edhe bej analiza!
    Do te pyeteni se cila eshte ajo "ane tjeter e medaljes"? Une iu them qe eshte mundesia. Mendoj qe per t'u mbajtur nje ekipe futbolli si duhet dhe sa me mire qe eshte e mundur duhet edhe lek, por edhe me shume pune!
    Pastaj ne kete rast mendoj qe Brigel s'merriton te jete trajnues i kombetares sepse nga lojerat qe u pane, sihet qarte se aty mungon ushtrimi (trajnimi) i mire dhe me perkushtim! Per kete jam e bindur qe nuk kane faj lojtaret por "mesuesi" i tyre!

Eshte e pamundur ne te krahasohemi per shembull me nje "Real Madrid", "Manchester" etj., por te pakten t'iu afrohemi pak atyre!

Sa i perket citimit te anetarit "bingo" une do te them qe ehste nje koment pa asnje lidhje, pa kuptim gjithashtu i atij (atyre) grekeve qe jane shpreh ne ate menyre.
    Gjendja e nje shteti s'varet aspak nga sporti!!! A thua c'te thoshim ne shqiptaret kur ata humben 2:0 ne Shiperi?!
    Epo miq te dashur, a nuk eshte mrekulli qe megjithate ne vendin tone e mundem grekun, nje kampion, e i beme qe te dalin me koke te ulur nga stadiumi "Qemal Stafa"!

Mendoj qe me ushtrime me te shumta, me mesim "taktikash" me te shumta Kombetarja jone do te mund te arrije sukses. Mos te harrojme ketu edhe fatin, sepse edhe ai luan pak rol!

Ndeshja e mbremshme, sa me ka bere te ndjehem keq, ngase nuk shenuam asnje gol, me ka bere edhe te ndjehem mire. E verrejta qe pas lojes me Turqine, ku lojtaret luanin "duke fjetur", mbreme ata ishin me te shpejte dhe mbrojtja ishte ne nivel.
    Deri ne minuten e 33-te nuk u shenua asnje gol, e me pastaj deri ne fund te lojes u arrit pika (shenimi) e 2-te! Edhe kjo tregon mjafte se megjithate kombetarja ka luajtur mire!

Le ti urojme fitore ne te ardhmen!

ZeM
    Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    o zot kur flasin dhe gocat per futboll esht me vra veten

o bingo, te drejte ke vlla por hallin tend e kemi te gjith ne tifozat e komtares. me e keqja eshte se ska drite ne fund te tunelit. edhe per shume kohe ne te tille gjendje te dobet do jete komtarja. mu ka mush menja se ne cfare gjendje ndodhet shteti dhe kombi, ate gjendje do rrezatoje edhe komtarja. shtet i dobet - ushtri, spital, polici, sport i dobet.

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar më parë nga Cyclotomic
    Ne boboshtice.
    I ke rënë pikës!
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-02-2005
    Postime
    73
    ...Futja e Rakllit e dha rezultatin dhe ai morri godije denimi afer zones dhe krijoi nje rast te paster per Taren se Raklli pavaresisht vjetersise eshte si Baxhoja inteligjent e krijon situata e nxjerr gola...
    Hej non' bre! Raklli eshte si Baxhoja...inteligjent...posi, tamam...i-del-i-gjem...Tare eshte si...si...si...si Kukulla Barbi po t'i shkulesh floket! O miqte e mi, keq me vjen por do te na duhet te presim edhe ca deri sa te shohim nje skuader FITUESE. Ne fillim duhet te rregullojme gjerat ne 'koken e peshkut' - Federate Futbolli e Shtet qe askush mos te guxoje te mendoje t'a preke flamurin tone apo tallet me himnin e me ne. Pasi te arrijme ate gje, mund t'a ndjejme veten aq rehat sa per t'e menduar per sportet. Deri atehere, durim, kursim, shkollim, ruajtje te gjuhes dhe traditave shqiptare, investim ne brezin e ri ne te gjitha fushat e midis tyre edhe ne ate futbollistik.

Do te vije koha qe talentet e formuar do t'i kemi me me shumice e atehere edhe sikur trajnerin e Drinit t'a vendosim per te drejtuar Kombetaren, prape kemi per te fituar me kedo. Do te vije ajo kohe qe karagjoze pa flamure si Behrami e syresh do te duken si zhgarravina perballe viganeve kuq-e-zi. E pra deri atehere o miq, durim e mbeshtetje e vazhdueshme e Kombetares. Kjo mbeshtetje eshte ajo qe do te permendet me shume ne te ardhmen e ne arkiva, e jo kur ekipi yne t'i kete fitoret gje te radhes.

i/e regjistruar Maska e Iliriani
    Anëtarësuar
    24-03-2004
    Postime
    986
    Per mua qe pas humbies me Danimarken e Ukrahinen brenda qe allogjike te mendoje se do kualifikoheshe.

Ndeshja me grekun,luajtja forte e gershetuar ne mbrojtje e mesfushe,e bere nga halli tregoi se ekipi jone mbrohet fuqishem , dhe me keto lojtare e mundesira qe kemi.

Kjo na ben te rishikojme ato humbje nga gabimet ne mbrojtje me DAN,UKR,TUR.

Tainieri jone thjesht nuk i ka thene rendesi mbrojtjes se ekipit e gershetuar me mesfushen e duke luajtur me eurfori sikur je Brazili ne sulm, ekipet e tjera na dhane nje mesim se kishim mbrojtjen zbuluar.
    Ukrahina luajti ne mbrojtje ne Tirane me keq se ne ne greqi e me kundrsulme na kapi ne bosh ne mbrojtje e i dhuruam dhe ne gola.

Qashtu me turkun e danezin.

Jusifikimet ti lene ,ekipit nuk ju morr maksimumi qe mund te jipte dhe kjo thjeshte nga zgjedhjet e trainierit qe nuk shkoi me shume se venia e disiplines ne ekip.

E po morren nje trainier te marin nje qe ka nje eksperience te meparshme.
    Ndryshe rezultatet jane te njejta me tranieret tane ne mos me keq.

Shiko trainierin gjerman te greqise me nje ekip mesatar morri europianin,i morri ekipit maksimumim nga strategjite e zgjidhjet e tija ne loje.

Per Brigelin, kam qene tifozi numer nje po si secili nga ne po se justifikove vendin e punes nuk te mban njeri.
    Pas dhe ndeshjes me greqine u mbyll cikli qe mund te gjykosh per ate e une nuk besoj se ai ka mundesine te na ngrij ne atje ku duam e te marr maksimumin nga ata lojtare qe ka ne dispozicion me fantazine dhe zgjedhjet e tij si trainiere.

Urojme FITORE ne te ardhmen KOMBETARES

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pas akuza për korrupsion nga ndërkombëtarët, ndryshon qeveria e Kosovës
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 06-07-2010, 17:36
  2. Londer: Largime dhe ndryshime në kabinetin qeveritar
    Nga Nice_Boy në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2009, 09:14
  3. A mendoni se duhen bere ndryshime ne gjuhen Shqipe ?
    Nga baby dream në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2006, 10:46
  4. Ndryshime rrënjësore tek besimet Shqiptare
    Nga dodoni në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 14-07-2003, 07:09
  5. Ndryshime ne kushtetuten shqiptare
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-09-2002, 01:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •