Car te them per kte skuader qe pashe sot,jetoj ne athine edhe jemi mbledhur 6 shok ne shpi me pare nje kombtare e mos na e bejne pak qefin,po ata jo vetem sna e bene po na e prishen ne kulem,edhe kte se them ngaqe humbem nga greqia se qe ne fillim ndeshja qe 90% per ata edhe 10% por e them ngaqe nuk aritem tju benim as edhe nje rast,ky eshte kulmi edhe me erdhi turp qe e pashe kte kombtare ne kte gjendje sidomos kunder grekve,me mire te kishim humbur 4 me 0 po te pakten te kishim lojtur lojen qe mund te lozim ne si shqiptare,po jo tju hapim kembet qe ne fillim,11 lojtare mbrapa mesfushes cjane kto budalliqe re aman,me cmend vajti Brigeli edhe futi 11 veta ne mbrojtje si ja dha truri,tani do me thoni se kishim mungesa si Murati ilia etj,e pranoj po prap nuk justifikohet ky rezultat edhe me keq ky futboll nga ekipi jon,biles as futboll nuk luajtem,me sa kuptova qe ne fillim te lojes Brigeli deshte skuadra te mos humbte me rezultat te madh,po si tranjer i madh qe eshte duet te dinte qe ska munci te jesh ne mbrojte vazhdimisht edhe ne nje rast mos e hash golin,sdi car tjeter te them me erdhi turp me verte jo se humbem po ngaqe treguam kte faqe para greqise edhe tani e dini si thone kur u pyeten lojtaret e greqise per shqiperine?? Ja u them une,thane qe shikoni piket edhe do kuptoni vet se ne car gjendje eshte shqiperia,me 2 llafe me kte futboll qe lot 6 pik mire i ka edhe shume biles,edhe kane te drejte qe e thone kte,nese si perfundimisht Shqiperia nuk eshte kazakstan kte duet ta kuptojne te gjith nga me i vogli gjer ne me i madhi,se edhe kazakstani ska bere ndeshje pa bere nje sulm ne porten tjeter edhe pse ka humbur saera po kte te sotmen sma kishte pare syri ndonjere jo nga shqiperia por kure kaq vite sa shikoj futboll nga kushdo skuader tjeter,kaq kisha per te thene me vjen me verte shume keq qe aritem gjer ne kte gjendje...
Car mendoni se ka nevoje skuadra jone?? Cfar i nevojitet me shume qe te shikojme nje dite te bardhe edhe ne,se mua sme mjafton se mundem greqine apo kazakstan se greqine e kam mundur shume here,mua sme mjafton te lozim per kualifikim edhe kaq ishte, une dua te kalojme ne grup sepse kemi muncine edhe lojtare qe mund ta bejne realitet kte ender, me pak fjale jam shume i merzitur edhe tani qe po shkruaj si une edhe ju besoj,po sidomos ne qe jemi ktej nga greqia sna vjen mire ta shikojme skuadren te lozi me grekun kaq keq se edhe me braziline te losnim nje rast edhe me 8 lojtare do e benim... c u all..
< me shume respekt bingo-bot >![]()
Krijoni Kontakt