Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni se Brigel duhet te ik nga kombtarja jone?

Votues
33. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po, sa me parë...

8 24.24%
  • Po, ai eshte pengese per talentet e reja...

2 6.06%
  • S'ka fajet Brigel, duhet nderim gjeneratash...

6 18.18%
  • S'ka fajet Brigel, kemi nepotizem ne Kombtare...

3 9.09%
  • FSHF-ja duhet te leshon postet...

3 9.09%
  • Jo, ka bere dicka edhe ai...

7 21.21%
  • Nuk kam pergjigje...

4 12.12%
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 141
    Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Peshku qelbet nga koka...
    Ca ecen mire ne Shqiperi qe te eci futbolli ...
    Mire na e ben Brigel, merr paret dhe tall loqet me ne, ashtu si cdo i huaj qe vjen per pune ne Shqiperi.
    Ka arrit kombetarja qe te kete kapiten ekipi Taren, sulmuesin qe ka shenuar me pak gola ne gjithe historine e saj )

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga Del Monako
    Ca thu mer daj?!! Si nuk fitonim nje ndeshje ne Qemal Stafa? Me Brigelin u çame duke fitu ne fakt. Vetem nje ndeshje ke fitu me brek neper b**. Nje rezultat aksidental 2-1 dhe kaq. Ndersa kur ishe pa Brigelin e rrafe Greqine 2-0 ne Qemal Stafa.
    -- Jo jo, mjaft me. Brigeli le te ike te shof punen e vet se aha s'qeka per ket pune. Na ka zhgenjyer totalisht. Nuk ndertoi asgje me ekipin kombetar, ekip, i cili eshte shume larg lojrave te bukura kolektive qe zhvillonte ne kohen e Mehdin Zheges apo Astrit Hafizit.
    --Ik Brigel se ekipi me i madh qe ke drejtuar ne historine tende modeste si trajner ka qene Beshiktashi dhe kjo per disa muaj vetem dhe pastaj e kane perjashtuar. Le te ike se si duket spaska prapanice me drejtu nje ekip kombetar tek i cili i mban syte edhe zemren nje popull i tere, i pervuajtur dhe i etur per fitore e sukses. Le te ike, se me indiferencen e tij i semuri me keq invalided qe kemi ne ekip.
    Eshte e vertet qe ne nuk kemi kontigjent lojtaresh, por ama venin e fundit ne grup e kemi pas kap edhe pa Brigelin qe po paguhet me shume se trajneret e Bundesliges. Ik se po e drejtoj une edhe te jeni te sigurt qe para Kazakistanit kemi per te dale. Brigel ka deshtuar totalisht. Ashtu sic me duket nga veshja, nje fshatar, coban Gjerman, ashtu i paska edhe dhuntite per trajner, cobaneske. Fitorja me Greqine do ti kishte dhene shume pike nese ekipi do krijonte vazhdimesi ne loje dhe rezultate, por me kete renie drastike qe pesuam tregoi qe ajo fitore ishte rastesi dhe ndoshta nenvlersim i Greqise ndaj nesh. Largohu Brigel. Perfundimisht, e ke hedhur kombetaren dhe popullin Shqiptar Knock Down.

Ca thu ti se po ja fut kot atehere e mundem Greqin 2-0 pastaj i humbem 7 ndeshjet e fundit me rradhe dhe atehere aq edhe nji ndeshje miqesore nuk fitonim dot po na vinte dhe Finlanda dhe na mundte 0-2 kur me Brigelin arritem te mundnim edhe Suedin e madhe.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Tare duket si rrakitik ne mes te fushes.Une do beja dyshe Myrtaj-Bogdani,te pakten jane me te shpejte.
    Po edhe te nderrohet Brigel nuk ka tranjer qe ti japi dum kombetares tone akoma per ca kohe.
    Te pakten na dha kenaqesine qe fitoi me Greqine dhe per disa kohe u pa ne vendet e para ne grup.
    Loja eshte çka,mbrojtja cope,mesfusha disi mire dhe sulmi per faqe te zeze.
    Duhen 20 vjeçare qe te ken fryme me hec e jo Tare qe eshte bo si hazmatik.
    Nejse shpresojme me ndonje rezulatat neser.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc
    Ca thu ti se po ja fut kot atehere e mundem Greqin 2-0 pastaj i humbem 7 ndeshjet e fundit me rradhe dhe atehere aq edhe nji ndeshje miqesore nuk fitonim dot po na vinte dhe Finlanda dhe na mundte 0-2 kur me Brigelin arritem te mundnim edhe Suedin e madhe.

Allahu na rujt me kta ere. Ore po ti dashke me dal poshte Kazakistanit me duket, masnej ta kuptosh sa shume po te hy ne pune Brigeli. Para pak kohe isha une i pari qe thoja qe Brigeli do pak kohe dhe se fajin me te madh e kane kllounet qe kemi ne ekip si Tare me shoke. Por mjaft me, i jepet jne shanc, i jepen dy, tre, 10, 15, pastaj mjaft. Hap krahun se venin e fundit e zejm edhe pa trajner fare.

Pastaj mos harro se e rrafe Suedine ne ndeshje miqesore, nderkohe qe lojtaret titullar Suedez benin pushime dhe as denjuan te vinin ne Shqiperi duke ruajtur veten per ndeshjet kryesore qe do vijonin. Ne luanim si qent me gjithe artilerine dhe arsenalin qe zoteronim vetem e vetem te mundnim nje emer si Suedia ne ndeshje miqesore. Ik ik tani, me gjithe Brigelin luni nji ndeshje zyrtare me Suedine, te na coj Suedezi per kumlla sic e boni me Bullgaret ne europian, te na qisi me llape jasht per 20 minuta. Bababum me gola, mos ta morrim vesh ku na hy e ku na del topi.
    Edhe Turqine e kemi rrafe 4-1 edhe 2-0 ne ndeshje miqesore. Ama erdhi puna ta mbylli lojen per 5 minuta. Ngelem duke u justifiku cdo ndeshje. Jo me Danimarken lujtem ne me mire po dy here shkun ne porte ata edhe fat i keq. Me Ukrainen se lam Shevcenkon me bo xhap, ama nje goditje denimi edhe nje korne maroi filmi. Me Turqine fat i keq, nje penallti edhe nje autogol. Mire keto i justifikoi Brigeli, po jam kurioz ca do thote kur te na i llapi edhe Kazakistani. Pastaj ta marrim Brigelin ti fryjm atje ku si fryhet.
    HOLLAND...

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga Del Monako
    Allahu na rujt me kta ere. Ore po ti dashke me dal poshte Kazakistanit me duket, masnej ta kuptosh sa shume po te hy ne pune Brigeli. Para pak kohe isha une i pari qe thoja qe Brigeli do pak kohe dhe se fajin me te madh e kane kllounet qe kemi ne ekip si Tare me shoke. Por mjaft me, i jepet jne shanc, i jepen dy, tre, 10, 15, pastaj mjaft. Hap krahun se venin e fundit e zejm edhe pa trajner fare.

Pastaj mos harro se e rrafe Suedine ne ndeshje miqesore, nderkohe qe lojtaret titullar Suedez benin pushime dhe as denjuan te vinin ne Shqiperi duke ruajtur veten per ndeshjet kryesore qe do vijonin. Ne luanim si qent me gjithe artilerine dhe arsenalin qe zoteronim vetem e vetem te mundnim nje emer si Suedia ne ndeshje miqesore. Ik ik tani, me gjithe Brigelin luni nji ndeshje zyrtare me Suedine, te na coj Suedezi per kumlla sic e boni me Bullgaret ne europian, te na qisi me llape jasht per 20 minuta. Bababum me gola, mos ta morrim vesh ku na hy e ku na del topi.
    Edhe Turqine e kemi rrafe 4-1 edhe 2-0 ne ndeshje miqesore. Ama erdhi puna ta mbylli lojen per 5 minuta. Ngelem duke u justifiku cdo ndeshje. Jo me Danimarken lujtem ne me mire po dy here shkun ne porte ata edhe fat i keq. Me Ukrainen se lam Shevcenkon me bo xhap, ama nje goditje denimi edhe nje korne maroi filmi. Me Turqine fat i keq, nje penallti edhe nje autogol. Mire keto i justifikoi Brigeli, po jam kurioz ca do thote kur te na i llapi edhe Kazakistani. Pastaj ta marrim Brigelin ti fryjm atje ku si fryhet.

Mir ti shpresat tek allhau turk maji se ai ka per tna ndimu. Neve nuk na ecen se jemi te pa fat sikur edhe ne fushen e blerte jemi te mallkuar. Per ate qe ka ber Brigeli duhet hequr kapelja se para se vinte ai ishim berrnut fare... Edhe shifni icik gabimet fatale qe kemi ber ne mbrojtje jo vetem me Turqin po me Irlanden 2-1 qe atje filluan problemet fatale ne mbrojtje.

AlbMania Host & Design! Maska e Kleidi
    Anëtarësuar
    06-02-2003
    Vendndodhja
    larg...shume afer... :)
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga Qerim
    Une mendoj se Brigeli ka deshtuar plotesisht si traineri i kombetares sone.
    6 pike ne 5 ndeshje mund t`i kishim marre me cfaredolloj traineri.

Deshtimi i Brigelit n.q.s nuk eshte i qellimshem (gjera qe ndodhin ne ditet e sotme), tregon nje perciptesi te plote te tij si trainer, mosnjohje totale te lojtareve, nje pertaceri te jashtezokonshme ,dhe te gjitha me nje fjale = injorance dhe indiference .

Sa per ate qe ka zbuluar ndonje talent, me duket gjeja minimale qe mund t`i kerkohet nje traineri kombetare, qe mendohet te jete traineri me i mire i nje vendi.
    Edhe kur shikon ndonje ndeshje kampionati shqiptar, le te kuptohet se po kryen ndonje sakrifice te madhe.

Aq me teper qe vjen ne Shqiperi nje here ne mot, dhe jep deklarata kontradiktore ne shtypin e huaj.

Ja ke fut kot fare ... me kot nuk ka... Po cfaj mer ka Brigeli qe ai budallai sdi me lujt? Apo qee futi ne loje? AI ndeshjen e pare si debutues e lujti mire plus qe dhe lojtare mbrojtes nuk kishim dhe skemi ne dispoziocion... Pse gjithmone duhet kritikuar BRIGELI? Luajti gje ai dhe beri autogol,penallti apo ndopnje budallik?
    He pra ... mso kerceni perpjete kot per gjera budalliqe... Lojtaret duhet te mbledhin mendjen se ndryshe skemi gje...

ha se mu kujtua ... Dhe Aliaj beri gol me zvicren , u ul poshte nga te gjithe, u "degjenerua" por ku ehste sot ky lojtar qe me rreth 8 ndeshje ka 5 gola?? {me sa di une} He pra ... jo cdogje e mire duket qe ne fillim.Duhen pare lojtaret mire nga te gjitha aspektet e jo vetem ne ate qe shifni ju, se beri autogol... Futbolli i ka keto ... prandaj me shume KURAJO dhe Entuziasem per CUNAT KUQ E ZI dhe per USHTRINE KUQ E ZI ne pergjithesi ...
    ~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
    Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Citim Postuar më parë nga Kleidi
    ha se mu kujtua ... Dhe Aliaj beri gol me zvicren
    ,Duket sa shume e ndiqke futbollin dhe kombetaren tone !!!!

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc
    po me Irlanden 2-1 qe atje filluan problemet fatale ne mbrojtje.

O cuna keni pire apo car....

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Mendoj se BRIGELI duhet te jet ne krye te kombetares sone

cdo njeri ka mendimin e vet
    Takohemi Ditën e Gjykimit

Bordi Drejtues Maska e REJDI
    Anëtarësuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    Switzerland/Zurich
    Postime
    244
    Pershendetje !!

Mendoj se tranjeri me i mire qe ka pas Shqiperia gjate gjithe historise se saj , eshte Brigeli !

Ka bere qe skuadra jone te eci shume perpara , dhe ka marr shume rezultate negative.

Sduhet te harrojme qe futbolli ka dhe humbjen , se nuk mund te fitohet gjithmone , dhe ky sport nuk eshte fushe me lule , por nje sfide e veshtire per cdo kundershtar !!

Rejdi
    |---Lojra ne PC

Swiss^Boy

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pas akuza për korrupsion nga ndërkombëtarët, ndryshon qeveria e Kosovës
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 06-07-2010, 17:36
  2. Londer: Largime dhe ndryshime në kabinetin qeveritar
    Nga Nice_Boy në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2009, 09:14
  3. A mendoni se duhen bere ndryshime ne gjuhen Shqipe ?
    Nga baby dream në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2006, 10:46
  4. Ndryshime rrënjësore tek besimet Shqiptare
    Nga dodoni në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 14-07-2003, 07:09
  5. Ndryshime ne kushtetuten shqiptare
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-09-2002, 01:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •