Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772

Më në fund u prezantova dhe unë

Pershndetje ForumiShqiptar.com.

Te Nderuar Shqipetar ja un pak si antar i vjeter jo edhe aq i vjeter ne Forum, Dhe deshta te boj 1 Prezentim ne Forum pak sa te vogel qe me e njofte pak a shum se kush eshte HoteL-MadriD sepse kemi ketu disa te ri, dhe po kan deshir me dite kush jemi.

Vendlindja

Un jam Leonardi Nga Gjilanit i lindur ne Bujanovc/YU në Prill Te Vitit 1987 banoj ne Gjilan, Jam ne Shkollen e Mesme Ekonomike Viti 3(ose klasa 11) Në GJILAN. Shkolla Nuk me shkon edhe aq mire sepse jam kap per Interneti dhe spo me le te mesoj CHAT-i.

Arsimi

Gjat kohes 2002/2003 Kam Kryer nje Kurs Per Kompjuter, mora 1 Diplom mbasandej Kur e kryeta Pushova sado pak dhe fillova shkollen por prap smunda te rri pa Kompjuter dhe futa Internetin ne Shtepi dhe tani me shum ne Internet.!

Interesat

Shum merrem me Sport. Me Shum me Futboll,BasketBall. Kam Pas cdo dit stervitje Per basket dhe per Futboll, Kam Qen ne klub KF GJILANI 95 (Portier) Junior dhe mbas Ushtrimeve ne Futboll shkoj per Ushtrime BasketBall, Tash Per momentin i kan nderprer sepse jam kap mbas Chat-it dhe spo mund te luaj as kund nga nje her as ne shkoll nuk shkoi e lere me per te luajt, Klubi\et me i\te mire dhe qe e\i Adhuroj me se shumti eshte\jan REAL-MADRID Dhe MILANO ku i ka Lojtaret me te mire dhe eshte nje nder klubet me te forta ne Europ ( Zidane - Ronaldo - Raul - Figo - Casilas - Owen - Beckam), Kurse tek Milano vetem ( Sheva - DIDA) me pelqejn..!

Deshirat

Te jem mire me shendet

Enderrat

Endrrat , Shum her kam enderru qe te jem nje djal vetem, i vetmi i familjes por ja me doli GjIlAnAsI_cSi dhe sjam vet.:S , dhe gjeja tjeter qe kam enderu dhe Enderroi eshte , te jem sa me afer vllaut(GjIlAnAsI_cSi) edhe pse kam desh te jem vetem por ja prap vella dhe duhet ta du:p

Njerzit

Nuk me pelqejn ata qe jan rrenacak dhe qe kshyrin vetem nga shpina ta rrasin, qe i mban dikush Qe thot jo keshtu beri ky jo ky, Dhe ata njerz nuk me pelqejn as shoqeri as gje, Dhe Tjeter njerzit qe i kan 2 Ftyra nuk i kam merak.

Filmi\TV

Tv nuk Shikoj sepse skam kohe te shikoj TV, kuptohet vetem kur ka Futboll e shikoj, por si e shikoj nje sy ne Kompjuter nje Sy ne TV, Arsyea: sepse me shum me pelqen Kompjuteri sdi shum jam dashuru n`kompjuter, Dhe nje gje tjeter e harrova pervec Futbollit e shikoj dhe Serialin "Pasionet e Fshehta" Dhe "Kur ti te jesh e IMJA", me pelqejn Shum Serialet(Telenovelat) Spanjolle, Kam Shikuar dhe Telenovelen "PER TY" dhe "Clone".

Muzik

Pa Muzik Smund te rri as 1 Sec, Me Pelqejn Muzikat "Rap Hip Hop", me pelqejn grupet "Hija Jetes" , "Tingulli 3" , "Etno Engjujt" , Kurse Amerikane "Eminem" , "Nelly" , "2 Pac" Dhe Mos Ta Harroj "Jenifer Lopez" Kete e ndegjoj vetem se eshte Femer e bukur per ate, Ndegjoj dhe Tjera Muzika por nejse po behen Shum, I Ruajt Zoti kengetarët\et

Karakteristikat fizike

Si thoni te filloj me gjera qe ju interesojn me shum:p , sepse e di qe shum nga ju te dini pak per mua, ja dhe po ja filloj edhe un te shkruaj dicka rreth meje..

I Gjat - 1.89
    Pesha - 70 KB (Mister)
    Floket - Jo Total te zeza te perziera:p
    Syt- Kafe..
    karakteristika - Djal i keq , zoti sme rujt hehe..

Te tjera

Te tjera , sme shkon zeri per MUZIK hic, Edhe pse ter diten ndegjoj muzik dhe mundohem te kendoj sa do pak por smundem sepse sme shko zeri, e keshtu nga nje her kur te jem ne Disponim ndegjoj Muzik "Xigluese,Vajtuese" ohoho Dhe Vetem QESH ne CHAT, Dhe nje gje per shoket\shoqet, me thon qe Ku ke humb ste kemi pare ka kohe mos ke ik dhe ti ne Germany tek Vllau, e po chati i ka gjith fajin.

Kontakt

Un per vete me shum rri ne Chat dhe ne Forum , futem edhe ne msn por sme bisedohet aty, mbaj nick vetem HoteL-MadriD dhe me e-mail Gjilani_Boy16@HoTmAiL.CoM (Me Shum Rri tek Hotmail) & HoteL@AlbaSoul.CoM, Kjo 16 Eshte Data e Lindjes sepse Vetem Femrat me Pyesin se ca eshte ajo 16 në email:p

Besoj qe mjafton, dhe ju pershndes te gjithve dhe ju deshiroj argetim te kendeshem.

PS: Per FOTO Do i vendos nje dit tjeter se u lodha me kto Shkrime..!

Bye Bye
    Ndryshuar për herë të fundit nga AdmiraL : 05-05-2005 më 14:10

* Yllëza e forumit *
    Anëtarësuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Hotel , mire qe u kujtove te prezentohesh se une qe jma bashkeqytetare e jotja nuk dija shume gjera per te e lere me te tjeret . Kalofsh sa me mire ne chat dhe forum por mos ler anash mesimet se jane shume me rendesi , ushqim i shpirtit dhe trupit .
    Çdo te mire dhe eja ndonjehere ne tryezen gjilanase !
    ArsGothicë

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anëtarësuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116

Prezantim shum i bukur

o zot kush qeka prezantu :
    Moteli dora vet
    mir se na u prezantove..ene bofsh qef
    Motelooo je cun yll ene cun njish.Kto gocat dekshin mas teje jarebi.
    Po grun do e moresh tironce.pik
    te kom gjet kojshien e muve,,gocen e Rremes
    Hajt pra bofsh qef...
    p.s te hongshin krymat firmen :P

mpuqqqqqqqq loqki

ich libe dich
    Ndryshuar për herë të fundit nga Macho : 07-05-2005 më 11:49

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-10-2004
    Postime
    349

Talking Hihihihi

Hahahaha O Hotelo Akoma Ti Mer.
    Po Nga Je Ba Mor Lal Pa Prezantim.
    Tolonce Me Qef Se Aq Car Te Bej Me Ky.
    Chat Gjithe Diten.
    Ma Ka Kalu Dhe Mu.
    Ej Se Harrova:
    Pse Re Me I Vogel Se Mu Qenke Ti.(lool).
    Nejse Ja Kalofsh Mire Qe Sot E Tutje
    (dhe Sa Me Shume Vota Pro Per Aopat E Rinj)
    Te Pershendes.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Mire se u prezantove HOTEL se ishe nje mister i vertete : Hajd shnet e bofsh kokrren qe qefit :

KOKASHTA
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Nice

Leonardi prezantim shume i bukur.
    Kalofsh sa me mire midis nesh.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

wWw.WebShqip.Com Maska e vodafone_1
    Anëtarësuar
    11-05-2004
    Vendndodhja
    Italy Torino
    Postime
    189
    Leonardo qenke poet mer lale dhe nuk e dinim nejse te uroj tja kalosh sa me mire edhe suksese ne jete e kudo

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    waw waw cfar vllavi SeXy kom

Hajde mire se u presentove edhe zoti te rujt mpuqqqqqqq se je Numer 1

1 LapTop ta kam borxh duhet me dal me fik

Byee
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Ermelita,TiLoNcE,Apostoli,Kokashta,Clay_More,vodaf one_1,GjIlAnAsI_cSi
    Mire se ju Gjeta..
    Flm Dhe nje her..!

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,771
    O yll mire se u prezantove kalofsh qastet ma te mira me forumin

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ja më në fund u prezantova
    Nga Edna- shpk në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 26-04-2009, 05:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •