Urime Hollanda !
Urime Hollanda !
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Urime ceku do thoja une qe luajti futboll
pastaj urime hollanda.
Me mire keshtu te pakten kalon grupin kush e meriton sportivisht ne fushe dhe jo sportivisht neper tavolinat e federatave.
Kacaku_Basket ... se ke pas dhe ca shkendija me mua me pare per disa gjera qe as te drejtoheshin ty. Por nese rastin e pare nuk ishte aq e qarte kujt i drejtoheshin, kesaj rradhe konteksti dhe personazhet jane komplet te tjere.Postuar më parë nga kacaku basket
Ata te dy i kam shok dhe flas online here pas here(edhe pse skam pse te jap ty llogari per ket gje) nese ka njeri qe po fut hundet me duket eshte dikush tjeter e jo une.
Nese ke qef seriozitetin hajde nga forumet fetare apo te filozofise dhe shkences, politikes apo Ceshtjes Kombetare ku do gjesh shume shkrime te mia. (Varet se cfar quan seriozitet ti). Ketu as nuk po shahet njeri me inate azgje tjeter. Rrolin e shefit nuk e ke as ti e as une. E kane te gjithe.
Ta kam thene dhe nje here nese ke problem me moderimin tim ik ankohu tek forumi i vrejtjeve(edhe pse ske gje direkte hic fare ti si person).
Me te mira
PS: nese i ke kaq merak shkrimet e mia po e bej numrin nga 1900 sa jan bere ne 0 direkt, qe te te vij dhe ty ne ndihme ne plotesimin e nevojave personale qe mund te keshe.
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 23-06-2004 më 17:40
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Forca Hollanda.
██████████████████
██████████████████
██████████████████
Nje fitore shume e paster nga ana Hollandezeve, dhe nje loje e cekeve qe ishte megjithemend e papritur do thoja. Gjermania pati shume raste po nuk i shfrytezoi dot. Nga ana tjeter me vjen me qesh me komentatorin qe permendi nja dy here faktin se Gjermania paska humb dhe me ekipin rezerve te Portugalise me rezultatin 3-0.
E disha qe ishin mund 5-1 nga Romunet e 2-0 mren nga Hungarezet, po vallaj me ekipin e dyt te shkurreve Portugeze sma merrte mendja.
Hollanda e ka me Suedine, dhe them se do dali kollaj.
UROJ NJE FINALE HOLLANDE - DANIMARKE ... pasi Danimarken e simpatizoj jashtmase si ekip.
Brravo dhe nje here Ceket qe luajten futboll dhe nuk e lane (edhe pse pata ca frike nga minuta e 70 ku Gjermani ngeli duke marre korne e ence).
█████████████████████
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 23-06-2004 më 17:34
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Urime per ju tifoze te Holandes.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Urime holandez te nderuar....keni meritu kualifikimin...keni qene me te mire se gjermanet qe nuk ishin ne gjendje as Cekine me ekip te dyte te mundin, e me te kishin qene ato te ekipit te pare....vallahi debakel do pesonte gjermania...
My silence doesn't mean I am gone!
Hahahahaah...O shkumbin ...Postuar më parë nga Vjosa
Sa bere postimin ti , u kualifikua Hollanda...
Je si tip hudhre , jo per gje...
Cyclo...Mbaje afer Vjosen se te duhet per ndeshjet e tjera ...![]()
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
mu be qejfi qe u kualifikuat Hollanda luajti bukur e meritoi fitoren, Ndersa sa per Cekine eshte me te vertet nje skuader e forte edhe rezervat e rrafen Gjermanine 2-1.
Falenderojme ceket qe nuk e shiten ndeshjen. Tani te presim daten 26 kur do luajme kunder Suedise dhe te shpresojme qe Diku te rikthej ne fushe dyshen Makaay-Van Nistelrooy.
Bravo Hollanda!
Finalja me e bukur do te ishte: France - Hollande
Van Basten Junior = Ruud van Nistelrooij
Ndryshuar për herë të fundit nga Dita : 24-06-2004 më 06:09
Krijoni Kontakt