Neser do ma ndjeni aromen po he. Do ju vij si fllad i prenaveres.
Ska llaka llaka tani. Me ju do flas pas neshjes. Kush eshte burre te vije ketu pas neshjes edhe te rrefehet . Pike muhabeti
Neser do ma ndjeni aromen po he. Do ju vij si fllad i prenaveres.
Ska llaka llaka tani. Me ju do flas pas neshjes. Kush eshte burre te vije ketu pas neshjes edhe te rrefehet . Pike muhabeti
HOLLAND...
Te tundi dhe flamujt nese keni,nese jo ju rrofshin mullinjte e eres.........
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Kolombich "b"azke dale per fushate ketej me duket. Zi duken vreshtat mo ?
Degjo ketu or lum miku mos rrij ne mes te shinave, ose thuaj me plot gojen qe Gjermani eshte bere ekip plehrash, aa po me fal na ishte sec na ishte njehere ekip i mire se ka nxjerre listat me numra nje tip andej, ose ndryshe bee burrash si ne te tjeret qe e marrim persiper dhe qendrojme lart me ekipin tone qe edhe kur humbin ta kane dhuruar aq kenaqesi gjate lojes me spektaklin e tyre sa tua falesh edhe humbjen.
Bayernin ftoe sa te duash ne fushe te mejdanit merrni edhe ca garipa te tjere nga ndonje lagje tjeter edhe dilni njehere kendejza nga sofra jone nga darka.
Visilgerpo deshe te vish ketej nga une hajde tani afer mos me hajde kur te jete eliminuar Gjermani lol, hajde or trim hajde ta shohim bashke kampionatin se sa here te haj gol Gjermani do me shtohet jeta
PS. Asgje me popullin e disiplinuar Gjerman per te cilin kam shume respekt, sic thote edhe Kolombi jane shume larg Fushat jeshile magjike nga pislliqet e kesaj bote.
FORCA HOLLANDA
Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.
Cunimartum
Po te shkruaj ne oret e vona te nates,ne ato ore qe ti dhe lulishtja jote tulipaneske (lol)enderroni ,finalet dhe kupat qe i keni pare vec me dylbi.
Vertet,nuk jemi me gjermanet e kohes se lavdishme,po qumeshtin e lopeve te Hollandes do gjejme menyra per ta mjele..................
Dhe mos harro ,ti mbaj spektaklin,dhe une vitrinat e historise me kupa dhe finale.
Gjermania ime ngelet ne librat e ARTE te historise,Hollanda jote ne imagjinatat dhe nostalgjite pranverore ,tuajat,Deusit,Del Monakose,te gjithe ju tulipaneve qe jeni shendruar ne Dhelpren e Ezopit qe nuk arriti rrushin dhe tha ishte i papjekur.![]()
Ju jeni favorite,po kete duhet te na e tregoni neser ne fushen e betejes,si dikur ne Navarone.
Nder te jesh tifoz gjerman.
GETE
NO COMENT:
EURO STATISTIKA
Mqs sot fillon edicioni i 12-të i Kampionatit Evropian në futboll, Portugali 2004, sa më poshtë paraqesim shënuesit më të mirë të edicioneve paraardhëse. Ajo që bie në sy është mungesa e sulmuesve italianë.
1960- 2 gola, Galic e Jerkov (Jug), Heutte (Fra), Ivanov e Ponedelnik (URSS)
1964- 2 gola, Pereda (Spa) e Novak (Hun)
1968- 2 gola, Dzajic (Jug)
1972- 4 gola, G.Moeller (Gjer)
1976- 4 gola, D.Moeller (Gjer)
1980- 3 gola, Allofs (Gjer)
1984- 8 gola, Platini (Fra)
1988- 5 gola, Van Basten (Hol)
1992- 3 gola, Bergkamp (Hol), Brolin (Sue), Larsen (Dan) e Riedle (Gjer)
1996- 5 gola, Shearer (Ang)
2000- 5 gola, Milosevic (Jug) e Kluivert (Hol)
FINALET EVROPIANE
1960 Urss-Jugosllavi 2-1 ksh
1964 Spanjë-Urss 2-1
1968 Itali-Jugosllavi 1-1 ksh, 2-0
1972 Gjermani-Urss 3-0
1976 Çekosllovaki-Gjermani 2-2 (7-5 11m)
1980 Gjermani-Belgjikë 2-1
1984 Francë-Spanjë 2-0
1988 Holandë-Urss 2-0
1992 Danimarkë-Gjermani 2-0
1996 Gjermani-Republika Çeke 2-1 ksh
2000 Francë-Itali 2-1 ksh
11 KAMPIONET
1960 Urss
1964 Spanjë
1968 Itali
1972 Gjermania
1976 Çekosllovakia
1980 Gjermania
1984 Franca
1988 Holanda
1992 Danimarka
1996 Gjermania
2000 Franca
FATTI,NON PUGNETTE!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale;-"Ti piace il calcio?"
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"
Pjesa e pare u mbyll me shkaterrimin tuaj te plote,te nje ekipi medioker dhe i madh vetem ne letra.
Nje Gjermani teper e sakte dhe me nacionalitet,per me teper me gjak te ri ua cau pjeshken pjesen e pare ku rezultati me i drejte duhet te ishte 3-1.
Prisni Zotin dhe ndonje suprize si ajo e Zidanit te dilni nga vrimat ku jeni fshehur pjesen e pare.
Re yshttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.
GETE
Ku jeni hollandezaaa?////////////
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Nje gabim fatal i Fabian Ernst,ku humbi topin,u dha mundesine tulipaneve dhe kompanise se forumit tone te dalin nga vrimat,po me lojen e sotme te tyre dhe paraqititjen qe nuk e prisja nga ekipi gjerman kane kapercyer gjuhen.
Vre ushttttttttttttt tulipane pa pike ere.
GETE
Per mendimin tim ishte i drejte barazimi edhe pse gjermania luajti me shume pak me mire ne krahasim me hollanden.
Por duke pare se si shkoi loja dhe rastet qe paten te dy ekipet ishte me mire keshtu.Kete gje e tregoi edhe vete kapiten gjerman Oliver Kahn i cili ne fund po vononte lojen ne rivenien fundore.
Dy ekipe te medha qe treguan qe dine te luajne futboll.
Suksese
per mu,mendimi im,inter=hollanda!!!!!
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Krijoni Kontakt