Close
Faqja 12 prej 31 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 310
    ...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Leji or burre keto neshjet. Jane sa me prish synin e keq, po sido qe te jete larg qofte 5-0. Amon se ashtu se kena bo veten ne jo. Megjithate Hollanda se ka menien ke mbrojtja hic. Ke te drejt mer Deus. E maj men neshjen me brazilin. Te gjithe i veshin 2 mrojtesa statik Ronaldos me e marku edhe nje te levizshem, kurse ekipi i vetem qe i vuni 1 mrojtes tek pull ishte Hollanda. Vetem e majti Frank de Beur. E kane menien me dal para te gjithe mer jahu.
    HOLLAND...

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    Ishalla zejn men kur te filloi EURO ... se perndryshe e vrava Kolombin ( bashke me Bajernin )
    looool. Bayern cubin e vras vet. Sa te bohesh gati ti e kam qeth une.
    HOLLAND...

i/e regjistruar Maska e ballack
    Anëtarësuar
    23-01-2004
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga Del Monako
    Leji or burre keto neshjet. Jane sa me prish synin e keq, po sido qe te jete larg qofte 5-0. Amon se ashtu se kena bo veten ne jo. Megjithate Hollanda se ka menien ke mbrojtja hic. Ke te drejt mer Deus. E maj men neshjen me brazilin. Te gjithe i veshin 2 mrojtesa statik Ronaldos me e marku edhe nje te levizshem, kurse ekipi i vetem qe i vuni 1 mrojtes tek pull ishte Hollanda. Vetem e majti Frank de Beur. E kane menien me dal para te gjithe mer jahu.
    Per ne s'ka problem,se ne kompeticione sipas teje eshte me mire me hanger 10 gola dhe me humb 1 ndeshje apo te humbesh 2 ndeshje rradhazi dhe pastaj ngel me gisht ne goje???///TI SI PREFERON O "inteligjenti"???Apo kur s'te leverdis pergjigjesh si te dush,pergjigju nje here ksaj pytje!!
    Ale;-"Ti piace il calcio?"
    Franz;-"Si!"
    Ale;-"Che squadra tifi?"
    Franz;-"Inter!"
    Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    Po ta jap pergjigjen shkurt e sakte, se sia vlen po nejse.

Germany [0 - 2] Hungary (kjo u zhvillua ne 06.06.04)

7' [0 - 1] Sandor Torghelle

31' [0 - 2] Sandor Torghelle

Romania-Germany 5-1 (kete besoj e mban mend)

Germany-France 0-3 (kjo ne 15 Nov 2003)

kurse Hollanda pa permendur fitoret qe ka arritur:

Hollande-France Rotterdam 0-0 (31 Mar 2004) por me loje e felliqem jot te hanim 3 petlla se eshte turp.

edhe 2 humbjet e ngushta nga 1-0.

Tani jepi pergjigje vetes tate, se cila eshte me mire. Rezultatet tenistike apo humbjet 1-0 me penallti?????????????????????

Edhe ketu merr fund replika jote shume inteligjente.

Shnet
    HOLLAND...

Anëtarësuar
    23-01-2004
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    267
    Inteligjenti,ndonese pergjigja ime ishte perpara se tu zhvillonte ndeshja me gjermanine,edhe pse une se dija qe gjermania kishte ndeshje,gjithsesi po ta jap pergjigjen,Gjermania s'ka lojtaret qe ka Hollanda,megjithate une s'replikoj mo,si postet qe ke shkrujt me perpara si ate te tanishmen,sepse me duken replika te nje njeriu i papjekur,sepse une kam folur me qe ju na cate klarineten me "superstaret" e juaj,kurse ne s'kemi thone gjo qe kemi superstare,por thjesht sic thashe me siper,do te pres faktet qe do na japi europiani!!!HAJT SHNET'!
    Franz;-"Si!"
    Ale;-"Che squadra tifi?"
    Franz;-"Inter!"

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    Cuna , lexojni keto se jan te rendesishme edhe me falni qe se kam perkthy por s'kam kohe.

Netherlands Team Tactics

E-MAIL PRINT

Few coaches have as much talent at their disposal as Netherlands boss Dick Advocaat but moulding the myriad talents into a cohesive unit is proving troublesome. Most debate has centred on the wealth of attacking options at the coach's disposal but increasingly it is what midfield formation to employ that is causing the coach most concern.

Diamond dropped
    In his team’s impressive play-off victory against Scotland, Advocaat’s preferred diamond formation in midfield worked to perfection but in the Netherlands’ final warm-up match the plan became unstuck with the system’s lack of width excellently exploited by the Republic of Ireland in a 1-0 win. So after the Ireland defeat Advocaat publicly declared that he will revert to 4-3-3.

Change explained
    He said: "It seems clear that we have to go back to the 4-3-3 system. I have always played 4-3-3 myself. We changed to 4-4-2 because our wingers were injured or not in good shape. But now we see for instance Andy van der Meyde getting back is strength and playing a good second half tonight."

Stam central
    Some things are straightforward for Advocaat. Edwin van der Sar will start in goal and Jaap Stam will anchor the defence. Converted midfielder Philip Cocu is likely to get the nod to play alongside him in the centre, with Michael Reiziger and Giovanni van Bronckhorst the favourites for the full-back slots. Wilfried Bouma, Frank de Boer and John Heitinga provide cover.

Striking quality
    A 4-3-3 is likely to see Edgar Davids, Wesley Sneijder and Rafael van der Vaart. Van der Vaart will be the more advanced of the three playing closely behind the main striker, who is likely to be Ruud van Nistelrooij. Roy Makaay, Patrick Kluivert and Pierre van Hooijdink provide impressive back-up.

Lords of the wings
    Equally, the Netherlands have no shortage of wingers. The aforementioned Van der Meyde is likely to start on the right, with new Chelsea FC recruit Arjen Robben and the more experienced Marc Overmars and Boujedin Zenden competing for the left-side slot.
    HOLLAND...

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    .............
    Ndryshuar për herë të fundit nga Del Monako : 10-06-2004 më 14:11
    HOLLAND...

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    Neser sic e dini, Hollanda do te kete nderin te tregoje veten e saj. Perpara ndeshjes i uroj me gjithe zemer nje fitore te paster Hollande, i uroj qe te shperbleheni te githe ju tifozat e ketij ekipi madheshtor. Te shperbleheni, per te gjithe keto shkrime qe keni shkruajtur ne mbeshtetje te tulipaneve te paarritshem.

U degjofshim neser me lajme te mira. Duhet fitore qe te kemi nje rruge sa me lehte drejt kupes , qellimit tone te vetem.

Suksese Hollanda
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    HOLLAND...

Anëtarësuar
    23-01-2004
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    267
    Sa per t'jua kujtu sa here jeni kampion,sa here keni dale ne finale dhe sa golashenues hollandez kane dale ne Europianet e zhvilluar,se ne jemi modest:
    EURO STATISTIKA
    Mqs sot fillon edicioni i 12-të i Kampionatit Evropian në futboll, Portugali 2004, sa më poshtë paraqesim shënuesit më të mirë të edicioneve paraardhëse. Ajo që bie në sy është mungesa e sulmuesve italianë.
    1960- 2 gola, Galic e Jerkov (Jug), Heutte (Fra), Ivanov e Ponedelnik (URSS)
    1964- 2 gola, Pereda (Spa) e Novak (Hun)
    1968- 2 gola, Dzajic (Jug)
    1972- 4 gola, G.Moeller (Gjer)
    1976- 4 gola, D.Moeller (Gjer)
    1980- 3 gola, Allofs (Gjer)
    1984- 8 gola, Platini (Fra)
    1988- 5 gola, Van Basten (Hol)
    1992- 3 gola, Bergkamp (Hol), Brolin (Sue), Larsen (Dan) e Riedle (Gjer)
    1996- 5 gola, Shearer (Ang)
    2000- 5 gola, Milosevic (Jug) e Kluivert (Hol)

FINALET EVROPIANE
    1960 Urss-Jugosllavi 2-1 ksh
    1964 Spanjë-Urss 2-1
    1968 Itali-Jugosllavi 1-1 ksh, 2-0
    1972 Gjermani-Urss 3-0
    1976 Çekosllovaki-Gjermani 2-2 (7-5 11m)
    1980 Gjermani-Belgjikë 2-1
    1984 Francë-Spanjë 2-0
    1988 Holandë-Urss 2-0
    1992 Danimarkë-Gjermani 2-0
    1996 Gjermani-Republika Çeke 2-1 ksh
    2000 Francë-Itali 2-1 ksh

11 KAMPIONET
    1960 Urss
    1964 Spanjë
    1968 Itali
    1972 Gjermania
    1976 Çekosllovakia
    1980 Gjermania
    1984 Franca
    1988 Holanda
    1992 Danimarka
    1996 Gjermania
    2000 Franca
    Franz;-"Si!"
    Ale;-"Che squadra tifi?"
    Franz;-"Inter!"

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Llafet fukarralleske te forumit neser marrin fund.
    Rudi do hedhi ne fushe nje ekip te kujdeshem me te vetmin sulmues Kuranyi,i ndihmuar nga Ballack,dhe nje mesfushe te dendur prej pese lojtaresh per te mbyllur koridoret e tulipaneve.
    Ja fusha ,ja mejdani themi ketej nga fshati im.
    Pervete kam qene i rezervuar ne deklarata dhe parashikime,Del Monaco,dhe Deus,nese do deshtoni nuk ka vrime minjsh tju fshehi,vetem te largoheni per nje jave nga forumi.
    Bayern ku je mer daj?
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Faqja 12 prej 31 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shqiptarët në Hollandë
    Nga Rrap Cungu në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 311
    Postimi i Fundit: 13-06-2017, 10:11
  2. Kopshtet dhe lulishtet tona!
    Nga sam1r në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 163
    Postimi i Fundit: 19-06-2011, 07:54
  3. Marco Van Basten, trajneri i ri i Hollandës!
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 132
    Postimi i Fundit: 29-09-2007, 02:51
  4. Tifozat e Hollandës!
    Nga cunimartum në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 03:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •