Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    Pershendetje bashkeatdhetare.

Urime per temen qe keni hapur dhe ne te vertete eshte shume interesante,por te them te drejten kam lexuar me vemendje shkrimet e shume aneteareve ku shprehin qarte se njeriu i gjen mundesite te studioje nese don,por une do te thoja kurre jo,te nderuar anetar se eshte shume e lehte te shprehesh e te japesh mendime kur nuk je ne shqiperi,e kur nuk ke probleme financiare.

E para duhet te them se nuk ka shume ndryshime me periudhen e xhaxhit qe me vjen per te vjelle kur ja permend emrin,duke marre parasysh disa ndryshime te vogla ne aspektin e ndryshimit te sistemit arsimor.

E dyta te vazhdosh studimet duhet te jesh biri i ministrit ose te kesh lidhje gjaku me nje nga pushtetaret,ose duhet medoemos te keshe pike karburanti.

Duke marre parasysh se ndarja e degeve eshte e parashikuar,por edhe pas vazhdimit te universitetit,duhet te kalosh mes bires se gjelperes,se sado i pergatitur te duhet te paguash ato te shkreta provime,duhet patur parasysh shume student qe vijne nga familje me nivel te ulet ekonomik ku prinderve u duhet te sakrifikojne buken e gojes qe te bejne te mundur qe femija te mbaroje universitetin, ku nuk je i sigurte qe edhe pas mbarimit te unuversitetit do te ndodhe e njejta gje se punet e postet do te zgjidhen ne baze te renditjes ne rendin pushtetar.

Jo te gjithe familjet shqipetare e kane nje pjesetar te familjes jashte vendit ku mund te ndihmoj anen financiare.

Pa a mund te enderrojne ata qe nuk kane ndonje te aferm ne pushtet se mund te marrin ndonje burse studimi per te studiuar jashte vendit.{duhet te tundesh mire e mire por dhjame nga pleshti nuk del}

Zoti ju ndihmofte bashkeatdhetare.

Miss. Congeniality
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Where else babe?
    Postime
    180
    Shume te dashur Forumista1
    Dojo ate shtoja disa komente te tjera pervcesh atyre te mesiperme, dhe doja te thoja se, edhe une qe kam 7 vjet qe jam larguar nga shqiperia dfhe studioj ne Kanada, do ishte shume e veshtire per mua qe te rikthehesha metodikes Shqiptare Arsimore.
    Nuk them se eshte e pamundur, por e behshme edhe nga jo-shqiptare. Kushtet e vendit, duke perfshire nje plethora, qe nga rruget e te tjeras deri tek ambjentet e Universitetit, dhe komoditetet e tij, them ketu per bibliotekat e te tjera. nuk e di nqs do afroheshe tek studente te huaj.
    Nuk dyshoj ne ne asnje grade se profesonalizmi dhe dituria e profesore shqiptareve eshte ne diskutim, por mendoj vetem se si eshte portretizuar shqiperia ne vende te huaja, ne nje menyre jo terjeqese.
    nuk mendoj se do kete mundesi ne raport me problemet e gjuhes dhe komunikimin.
    Jam, dakort me komentin e peshkatarit qe shiperia ka potenciale ne jasshtzakonshme ne lidhje me rilindjen e borgjezeve te rinj, me injorancen, dhe shkeljet e ligjeve ne faz ate ndryshme.
    Ju uroj gjithe te mirat.
    Une per veten time, kam deshire qe Masterin vitin tjeter ta bej ne shqiperi.
    prane detit i pa lare
    prane drites i pa pare
    prane sofres i pa ngrene
    prane dijes i pa nxene

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Misioni Amerikan Nė Shqipėri (1946)
    Nga DriniM nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  2. "Dr. dituria"
    Nga Sabriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 18-12-2008, 06:32
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Ervin Hatibi
    Nga erzeni nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-11-2006, 00:39
  5. Debat mes anti liberalėve dhe liberalėve
    Nga liridashes nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •