Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34
    I Paparashikueshem Maska e CrAzY^DzD
    Anėtarėsuar
    02-04-2005
    Vendndodhja
    N'Mes Tiranes , N'Mes T'Bllokut
    Postime
    27

Dhe ky Jam Une

Hi Miresejugjeta FORUMI SHQIPTAR ........

Me disa fjale do mundohem te bej prezantimin tim : .........
    Une quhem Erion dhe jam 22 Nga Tirana me origjine Tropojan lindur e rritur ketu
    jetoj ne Tirane qytet No=1, Aktualisht Studioj per Stomatologji , them aktualisht sepse me te vertete nuk e di se ca do bej me vone mund edhe te iki jasht
    Jam ne vit te pare ende kjo per shume arsye nje nga te cilat eshte se shkolles sikur jam kam var pak po nejse shpresojme te rikuperojme .........

Gjerat qe me pelqejne me shume te bej jane : futbolli, Tenisi "Per Te cilin ne Tr ka pak mundesi ", te dal me shoqerine ku te mundet mundesisht te mos le cep te bllokut pa eksploruar :P, internet jo shume me kufirin e duhur, dhe gjithshka tjeter qe eshte zbavitese per te cilat per momentin nuk po vijne nder mend.......
    Makina ime e preferuar: Porsche Carrera Gt3 911 Viti 2003 acc 0/100 km/h > 3.4s
    Cmimi 87.000 Eur
    Grupi i Muzikes : Metallica dhe muzika qe me pelqen me shume per mom eshte House ..........
    Deri tani fola per gjera pak a shume qefi..........
    Gjeja qe ka per mua me shume rendesi ne kete bote eshte FAMILJA
    Jam ADHURUES dhe FANATIK i Shqiptarit dhe Shqiperise, urrej ne maksimum greqine dhe c'do gje qe ka te beje me te ne ditet e sotme dhe keto 400 vitet e fundit, arsye besoj se keni boll dhe ma do mendja nuk ka nevoje tua shpjegoj une dmth c'do gje qe eshte kunder Shqiptareve mua nuk me pelqen ...........
    Nje djale i thjeshte qe mundohem te shoh te me realitet te ardhmen duke ndenjur me kembet ne toke, shume njerez thone qe jam inteligjent por nuk dua t'ua ve shume veshin se kam frike se behem pertac pastaj dhe me ate realitetin nuk me ngelin me kembet aty ku dua lol ........
    Per momentin jam Singel
    Aspiratat e mija per te ardhmen jane shume nje nga te cilat eshte edhe politika
    mendoj se ka shume vend per te permiresuar dhe ne dmth Brezi i Ri do rregullojme dicka , duke pare se keta qe sot ende qendrojne nuk jane per asgje, nuk e di per mendimin tuaj po mua keshtu me duket............
    Rendesi te madhe kane edhe femrat , mjafton qe pervec ASAJ te kene edhe dy gjera ne koke

Me duket se fola shume nqs ka ende nevoje per info : Mund Te KONTAKTONI ne MesazhePrivate.CrAzY^Dzd lol
    Bye dhe shpresoj tia kaloj sa me mire ketu duke qene se edhe me pelqen ne pamje te pare ........... See U Around
    No More Bitches In My Life

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    Mir Se Erdhe Crazy Nice Nick

Kalofsh Bukur :ž
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Mir Se Erdhe CrAzY^DzD
    Mos Ndalo Duke Kerkuar Ate Qe Do..Mund Te Perfundosh Duke Dashur Ate Qe Gjen.

TIRONC dA bEzZt Maska e OnLiNe
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tiron
    Postime
    49

Crazy

A whot a? aua?

Vallaj si nuk ke pertu me shkrujt gjith kto gjojna mer amon.....Nejse ti e di...Harrova un qe i nenshkruari eshte fanatik dhe i fiksuar pas forumeve...

Erjono Mire Se Erdhe Dhe Ia Kalofsh Sa Me Bukur Mes Forumit Shqiptar.

Me Rrespekt Visi

-=[JuventuS]=-
    dOnT dIsTuRbE

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Mir se erdhe ja kalofsh sa me mire ketu
    M&M

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anėtarėsuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    Mir se erdhe Erion!!

Anėtarėsuar
    02-04-2005
    Vendndodhja
    Postime
    27
    InF-AwP edhe ti lal dmth nick ene te fala InF-Neek0 ose me mire Ndimos
    CoNNeX- Mire se te gjeta vllai
    sLimShady Shpresoj lale
    _tironc__king_ Faleminderit Tironco
    Emmmmm po i cik si Te pasjellshme gocat knej asnjona nuk na paska fol, mire po he se do e rregullojne me kalimin e kohes ma do menja .......
    Edhe ONLINE ty te lash per ne fund dele amon mer u bone edhe ti :P po nejse se nuk ta vej re une ty po ta plas nji tani edhe merre vesh vete lol
    Nejse se shihemi vajza

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    krejzo mireseerdhe pufff pufff, edhe me mend ne koke se ka kontrolle ketu, s'fut dot hundet ku te mundesh:P

Vl-SH

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Mire se erdhe

Uroj te kalofesh sa me mire ktu mes nesh..

Edhe presnetimi paska qen mire vetem vazhdo

Suksese

gjith te mirat
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Anėtarėsuar
    02-04-2005
    Vendndodhja
    Postime
    27

Smile Helene

Citim Postuar mė parė nga helene
    krejzo mireseerdhe pufff pufff, edhe me mend ne koke se ka kontrolle ketu, s'fut dot hundet ku te mundesh:P

Vl-SH
    helene mirese te gjeta zemla edhe shyqyr qe na foli i goc s'po gjej i gjo me kthy permys :P lol .......... . Une dakort jam per punen mendeve po i pytje kisha une per ty te gjithe i pufffffff ti me lal apo ..... shaka kjo
    Dhe se fundmi une hundet i fus vetem aty ku me intereson dhe jo aty ku nuk me terheq gje . C Ya Babe

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •