Preferoj te rri vetem der sa te qetesohem.
Preferoj te rri vetem der sa te qetesohem.
nuk para shprehem tek asnje,por nga nje here edhe ndodh qe shprehem tek nje njeri.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
kur jam i trishtuar shkoj ne dhomen time vej nje CD me muzike dhe degjo muzike deri sa te me zere gjumi.
Kur Jam E Trishtuar Mbyllem Ne Vetvete Dhe Nuk Dua As Te Flas Dhe As Te Shoh Njerez....
Lotet Mund Te Kem Per Shoqeri.....
Mbas Atyre Marr Makinen Dhe Eci Larg Pa Ditur Se Ku.....dhe Nuk E Di Pse Po Kjo Gje Me Jep Dicka Ne Shpirt Qe Me Qeteson...
Shpejtesia Dhe Muzika....keto Me Qetesojne..
Po Po Te Kisha Nje Fjale Te Mire NGA Personi Per Te Cilin Mund Te Jem Pikelluar...sigurisht Qe Do Ndjehesha Akoma Me Mire.
Respekte
"Carpe Diem"
cigare pa pushim, paf e puf d.m.th
barrikadim brenda kater mureve te shpis, abstenim ushqimor deri sa fillojne te me merren mend
shkurt muhabeti s`ka ku shkon me keq................
kur jam e trishtur zakonisht mjer i dashuri im c,heq per te me qetsuar,,(lol)
ai gjithmon mundohet ta bej sa me normale ate qe ndodhi(pra ma ben te lehte situaten).
e qara me qetson disi dhe kaloj neper mendje dhe njer ate qe ka ndodhur ,pse ashtu ,po sikur keshtu,pra djalogu me veten time ate dite ska fund sa per muzik skam nerva te degjoj dua vetem qetesi .
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Eshte mbase cudi,por une spara bej perpjekeje ta kaloj trishtimin,ne te kundert ia ushqej vetes me teper duke kujtuar vazhdimisht ndodhin jo te kendeshme, duke degjuar kenge qe te prekin me shume, duke e mbajtur thelle te fshehur ne veten time derisa fashiet nga mengjesi i nje dite te re.
Per momentin jam i trishtuar.
Thjesht degjoj kenge te ENIGMA sic po bej tani.
Mbase nuk duhet te isha ne comp sepse eshte e premte,me mire te kisha dale edhe une si te tjeret.Do ma kishte hequr trishtimin e momentit besoj,do ndihesha me mire nqs se nuk do isha para comp,duke pritur te flas me nje person qe e dua shume.Por edhe kjo do kaloje si shume gjera te tjera.
Si i thone nje fjale.....Dite e re,kismet i ri.
Edhe pse me ndodh shume rrall,mgjth si fillim i fus nje te ngren thonjve
Pastaj i fus dhe nje gjume,pastaj kaq,kur ngrihem gjithcka eshte ndryshe.
Feel the pump √
Me duket se i takoj ketij grupit te dyte, nuk kam deshire ta ngarkoj askend me problemet e mija se ndihem edhe me keq pastaj.Mund te jete dhe nje variant tjeter qe nuk i hapemi asnjenjeriut....por e bluajme brenda vetevetes deri sa zhduket?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt