Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 51
    vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    kur jam e trishtuar flas me miket e mija me te mira, me ndihmon shume thjesht te hap zemren edhe te flas te flas te flas , ndersa ato me durimin prej mikeshe degjojne edhe degjojne edhe degjojne . kam nje tip qe nuk mund ta mbaj merzine brenda meje ......
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    Sot ....
    Nuk kam ndjenje trishtimi por as gezimi ndjehem .....ne hapesire pa pike drejtimi.Nuk e di nese ju ka ndodhur nje gje e tille.
    Brenda meje deshiroj qe te kaloj keto ore, pa njerez , ne nje ishull ku te degjoj vetem zhurmen e dallgeve te detit , o me personazhin tim imagjinar apo real? kete te fundit nuk e di..
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

Citim Postuar mė parė nga sLimShady
    I drejtohem atyre personave qe kam besim te ta dhe se di qe mund me vertet te me ngushellojne
    Pajtohem

Neqoftese nuk e shpreh ate dhe e mbane brenda nuk eshte mire sepse mund te shkaktoj shume gjera te keqija. Gjithmone cdokush kur e shpreh ate dhembjen apo hallin te dikush do te ndihet 100% me mire sepse e dine se dikush e ka kuptuar dhe brengoset per ate.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    Citim Postuar mė parė nga Satrik
    Pajtohem

Neqoftese nuk e shpreh ate dhe e mbane brenda nuk eshte mire sepse mund te shkaktoj shume gjera te keqija. Gjithmone cdokush kur e shpreh ate dhembjen apo hallin te dikush do te ndihet 100% me mire sepse e dine se dikush e ka kuptuar dhe brengoset per ate.
    Mendoj se eshte e drejte .......
    Nje here me luteshin qe te hapja zemren time dhe te tregoja gjthcka por une nuk e beja sepse keshtu mendoja, qe duhet ti bluaja me veten time....dhimbjet .....dhe ...
    GABIM......
    TANI....
    Do doja shume te me degjonin ata njerez qe me luteshin nje here e nje kohe....
    Do deshiroja qe ti ndihmoja (nqs ata do e ndjenin)do i degjoja,dhe ....
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Gjithcka kalon ne kete jete...
    Kur jam i trishtuar domethene deri tani kur kam qene i trishtuar muzika gjithmoneka qene nje nder shoket me besnik qe kam patur.
    Ndonjehere tentoj edhe te shkruaj dicka, kjo qe me lehteson punen dhe kam mendjen larg arsyes se trishtimit.
    Sic permenda...cdo emocion eshte lindur njehere qe nje dite te vdes, qofte kjo me vdekjen e shpirtit dhe trupit te njeriut apo shume me heret se kjo.
    Me rendesi eshte qe personi te mesohet sa me lehte dhe sa me kokelarte t`i perballoj trishtimet dhe dhimbjet qe poashtu jane emocione.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Kur jam e deshperuar i fus i pakete cigare lali dhe e di sa qetesohem pastaj

$3x1 & cUt3 Maska e ~TrOubLe_MaKeR~
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Vendndodhja
    n'ToK e bUrrI dHeUt
    Postime
    27
    hudh nji ktu ke mu moj

PS : kur jam e deshperuar un degjoj muzik metal ..... ose marr na nji ntelefon...varet si tme vi pesminuci naii her i fus ne naii cigareeeeeeeeeee
    ELBASANI QYTETI ME I BUKUR I SHQIPERIS ... ELBASANLLINJT &ELBASANLLIJET jan YJET E BOTES

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Ang&Dem
    Deshiroja te kuptoja dicka nga ju....
    Kur jeni te deshperuar per arsye te ndryshme duke filluar nga dashuria... deri te nje grindje e vogel ... kujt i drejtoheni ju dhe kujt keni deshire ti drejtoheni per te hapur zemren e juaj?
    Mund te jete dhe nje variant tjeter qe nuk i hapemi asnjenjeriut....por e bluajme brenda vetevetes deri sa zhduket?
    Faleminderit .....
    nuk i drejtohem asnjerit .pervec vetes time mbyllem ne ate boten time te brendshme dhe e ha cdo gje me veten time .
    dhe me vjen keq qe jam keshtu .njeriu ka nevoj te shprehet diku ,po une nuk mundem vec se i sjell e i percjell mendimet neper tru ,deri sa me veniten vetvetiu ...

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Kur jam e trishtuar kryesisht i tregoj dhe shftyhem ne shoqen time te ngusht, deri sa e takoj (ndodh qe ajo eshte ne pune, shkoll etj) ndegjoj kenget e mia te preferuara ne maximun dhe ato me duket qe pak a shum me qetesojn.
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    degjoj kenge deri sa te me iki merzia edhe bluaj edhe njehere ne koke arsyet e ketij trishtimi !!! lexoj edhe biblen qe ka shume gjera qetesuese per mendjen e trazuar ose pikelluar nga trishtimi !!! ia kalofshi sa me mire !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Enderr e trishtuar
    Nga babygirl1982 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 10-11-2005, 11:12
  2. Alone Again (poezi personale nga shpirti i trishtuar)
    Nga IsiNYC nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 14-10-2004, 20:15
  3. Ēast…
    Nga dikeafajtore nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 10-10-2003, 15:26
  4. Poetėve tė trishtuar!
    Nga Agim Doēi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 15-09-2003, 12:41
  5. Dy sy te trishtuar
    Nga Arval nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 27-11-2002, 17:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •