sterolla ketu nuk bejme fjalor termash nga anglishtja...nqs ke paqartesi shifi ne fjalor, pasi as une vete nuk pretendoj ti di te gjitha.
mendoj se commercials - jane spotet publicitare.
ndersa advertising - eshte te besh nje produkt apo nje sherbim te njohur per audiencen e gjere, duke perdorur mjete te ndryshme informimi. advertising eshte te besh te njohur dicka, nepermjet nje jehone shumeformeshe.
kerkesa i dashur eshte gje tjeter, reklamimi nje tjeter (NUK FLASIM PER REKLAME, POR PER REKLAMIIIIIIIIIIIIIIM)OHUUUUUUUUUUUU. as kam ndermend te merrem akoma me kete teme. shqiptari kete ka te keqe, qe pasi i ngulitet nje gje ne koke, ska burr none (apo gru) qe ta beje te mendoje perreth asaj qe di.
big blue...edhe sikur te ma kapte rain ne kohe te partise, atehere smerrsha vesh nga ato gjera. mjafton qe ma ka kap 16 vjet demokracie....ca do me? apo ku marrim vesh ne per 16 vjet thuaj...i duam me 50 vjecare...se jeta eshte 300 vjet. ehhhh
ARBER X ME RIKTHEVE DISI SHPRESEN SE KY POPULL SKA MARRE FUND TOTALISHT, NUK KAM SHUME KOHE QE JAM KTHYER NE FORUM..DHE SHOH SE PO NGJALLE POLEMIKE DHE PO THE DICKA NDRYSHE, KETU VEC DUAN TE TE MBYLLIN GOJEN.![]()
Krijoni Kontakt