Puna eshte se dashuria e pare na duket sikur eshte e fundit dhe ajo e fundit sikur eshte e para....
mendoj se harrohet!
Puna eshte se dashuria e pare na duket sikur eshte e fundit dhe ajo e fundit sikur eshte e para....
mendoj se harrohet!
Nobody Can Be Exactly Like Me
Sometimes Even I Have Trouble Doing It !!
cuni eshte i ri akoma. i pa pervoje i shkreti. nqs dikush ta ka thyer zemren tende, te kerkoj ndjese per cfare qe do te them por, s'do te jete hera e fundit. ne moshen tende ti ndoshta ke terheqje fizike ndaj nje vajze............dashuria ka goxha. keshtu qe ky esthe thjeshte nje ushtrim kalites.
pergjigjje pyetjes tende, nje fjale - PO. e harron ne kuptimn qe s'te vlen pas nje fare kohe. bej si ben koha - ec perpara.
ehhhhhhhhhhhhh
dashuria e pare mund te jete e paharueshme por s'eshte e thene te jete e vetmja dashuri e mire e jetes tende . bashkohem me mendimin e Lumianit se pas nje fare kohe kupton qe sja ka vlejt barra qerane.
Gloria........
upss si nuk harrohet ka plot cuna te tjere:P
Do dua ndonjehere ndonje po kurre si dikur dike
Nese arrin qe tjetri te bene te lumtur normal qe e harron dashurin e pare por tek e fundit pse te vuajm kot se koti kur ajo qe ishte iku dhe nuk eshte me
Postuar mė parė nga permetarjaa
Nga pergjigje jote permetare, me duket sikur me asgje nuk ka vlere ne jete?!
Po u harroka dashuria e pare tek ashtu thjeshte sepse ka quna te tjere??!! Atehere asnje dashuri, as e dyta dhe as te tjerat ne radhe per ty nuk do te kene vlere, ne ket te jesh me se e bindur, sepse populli nuk e thot kote: Asgje nuk te ngroh si dielli i mengjesit (aludohet ne dashurine e pare pra).
Ja kalofshi si eshte me se miri.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Postuar mė parė nga Engjėllushja
Engjellushe,
Gjerat e bukura dhe ato qe lene kujtime te thella ne jeten tone nuk mund te harrohen kurre. Ne dhe mund ta genjejme vehten se i kemi harruar, por them vetem e genjejme vehten, sepse ato jane te strukura diku ne nderdijen tone the na rikthehn me shkelqimi me te forte qe jeta mund te kete...
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
sa here qe bie ne dashuri do te thote qe ti ke harruar gjithcka me perpara, ose me mire nuk ndjen me per dashurine e pare.............![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Gjithmone kur kam qene ne gjimnaze, bija ēdo jave ne dashuri (te pakten dashuri mendoja une) me nje vajze te ndryshme, sot mendoj se ato veē dashuri nuk kane qene.
Megjithate varet nga tipi i personit, ka njerez qe edhe e harrojne, ka dhe qe e vajtojne.
ps: ku nuk ke nje eksperienc ja fut dhe kot
Veshtiresia nuk qendron tek fjala te dua por tek njeriut te cilit ja thua.
E para, e dyta, e treta... sa me shume te kesh dashuruar, aq me shume te duket se mund te dashurosh nganjehere. Bota mund te mos jete gjithnje e kudo e mbushur me njerez ashtu sic i do dhe sic te pershtaten ty, por "kjo jete ka kaq shume fantazi, me shume se une e ti bashke"... (se ku e kam degjuar kete).
Mjafton qe te mbash syte e zemres te hapur, e jo te sforcohesh te behesh qorr me zor.
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Krijoni Kontakt