Postuar mė parė nga _tironc__king_
Fiks Fare, lale
nuk eshte pyetja nese harrohet apo jo, vetem po te ndodhi amnezi do harrosh, puna eshte te mos shkoje mendja te dashuria e pare kur je me nje person tjeter, sepse eshte mungese respekti.
Never for the sake of peace and quiet deny your convictions
Vetem dashuria e pare nuk mund te harrohet!
Te gjithe kemi nga nje kujtim te till dhe akoma dhe pse mund te ken kaluar vite te tera me rradhe ai njeri ka nje vend te vecant ne zemren e te gjitheve prej nesh!
![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Dashuria e pare eshte shume e dhimbshme, sidomos kur ajo nuk te kthehet ne te njejten menyre...Atehere te ben te vuash tmerresisht shume....duke harruar veten, jeten dhe te gjitha ato qe kane lidhje me ty....
Ajo behet dashuria e dhimbshme dhe jo dashuria e pare...
Dashria e pare mendoj qe harrohet,por dashuria e vertet KURRPostuar mė parė nga Permeti_Boy
Une Mendoj se dashuria e par nuk harrohet,te pakten mua kshu me ka ndodhur.
Ose ose,nese e harron ate..do kesh humbur dicka aty,ose ndonje dore,ose ndonje kembe,ose..ndoshta dicka te kesaj natyre![]()
RrSP Dj![]()
Feel the pump √
ncncncn lloj lloj pergjigjesh. une them se nuk harrohet dhe pike.![]()
Those who bring sunshine to the lives of others,cannot hide it from themselfs.
Une besoj se s'mund te thuhet e prere me thike. Eshte relative.. si cdo gje ne fund te fundit!Ne baze te pervojave qe njeriu ben me pas! Normalisht qe nuk harrohet ne sensin... se ajo eshte dashuria e pare e te tjerat qe vijne me pas jane te dyta, treta etj etj.... por jo se njeriu qe ke pasur dashurine e pare nuk harrohet (varet dmth sesa special ka mbetur ai per ty si person, dhe sa nostalgji te sjellin kujtimet qe i perkasin asaj kohe!). Personalisht nuk e harroj ENDE!Por ama me kohen gjithcka zbehet... ashtu si dhe njerezit te cilet me kohen ose te zbehen, ose marrin me shume rendesi, ne baze te vlerave qe kane!
Mendimi im ky...prandaj mos me bini![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ncuq nuk harrohet kurr
Ene una them qe dashuria e pare nuk harrohet.
Sado budallallik te kete qene, sado pune kalamojsh, sado para ca vitesh, dashuria e pare nuk harrohet.......
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Krijoni Kontakt